|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Depilacja światłem IPL w domu - próbował ktoś?
Treść usunięta
Edytowane przez cf41f2cfb5bf51377c5e2faa4e88c532d7ca03d8_609b0c72c088a Czas edycji: 2015-08-02 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Depilacja światłem IPL w domu - próbował ktoś?
Ja mam Lumea-jestem bardzo zadowolona, ale!!!
Zrobilam kiedyś całą serię zabiegów w gabinecie medycyny estetycznej-lumea stosuję w zasadzie do utrzymywania efektu, bo po ipl po jakimś czasie włosy zaczynają odrastać. Dzięki urządzonku to co odrasta jest dużo słabsze i wolniej rośnie-ale znowu nie wiem czy to nie jest zasługa poprzednich zabiegów profesjonalnych ps1 rozważałam lumea i tego Remingtona-wygrała ekonomia użytkowania ps2 nie jest to dobra metoda na unikanie golenia-baaardzo długo trzeba golić włosy, a sam zabieg przeprowadza się co dwa tygodnie....pierwsze efekty chyba po 6 były, ale do całkowitego niepojawiania się włosów nie doszłam(mimo, poprzednich zabiegów w salonie) ps3. takie naprawdę rewelacyjne efekty daje laser(po nim nic mi nie odrasta) Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2015-04-13 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Depilacja światłem IPL w domu - próbował ktoś?
Ja, kuzynka i ciocia używałyśmy Me my elos. Nie polecam tego rodzaju depilacji. Seria ok 10 zabiegów i może 30-40 procent mniej włosów na łydkach. Uda, bikini i pachy praktycznie bez zmian. Po półtora roku wszystko poodrastało. Wybieram się na Lightsheer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.