|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
:)
oj co ten wizaz ze mną zrobił
![]() odkad tu przesiaduje wiecej uwagi poswiecam mejkapowi - teraz to codziennie makijazyk oczek, ostatnio doszedł błyszczyk, a teraz mam chrapkę na jakąs maseczke i marzy i sie ładna perfumka , niech no juz przyjadą te swieta i troche gotówki wpłynie to wiem na co wydam ![]() ![]() nawet rodzinka zauwazyla zmiane ![]() ![]() ale teraz to sie czuje chociaz jak rasowa babeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :)
Ja tez dzieki naszemu kochanemu wizażowi się zmieniłam
![]() ![]() Przynajmniej wiem jak sie malować i co jest na TOPie ![]() Ale to chyba dobrze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Mod-Śnieżynka
|
To mniej więcej jak ze mną
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez *Basia* Czas edycji: 2005-10-28 o 20:35 Powód: kolejna literówka:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja się tam może troszkę zmieniłam ale dalej żadnych kosmetyków, makijaży ani nic
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kurcze przez Targowisko mam za dużo kosmetyków - zwłaszcza błyszczyk - naliczyłam, że kosmetyków do ust (pomadki ochronne, błyszczyki, szminki) mam ponad 20!!!
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
eh:d Wizaż zmienia ludzi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja też tak miałam przez pewien czas. Baardzo dużo nauczyłam się o makijażu i nie tylko. Teraz już nie chce mi się codziennie nakładać różnych cieni, przede wszystkim nie mam na to czasu, ale zawsze mam pełną kosmetyczkę i kilka pomysłów w zanadżu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Bemolko- pogratulować- ja też staję się coraz szybciej kobitką na twarzy....heheheh- kiedyś wystarczył mi taki no-make up- za to teraz...heheheh- oby do przodu- nie rezygnuj z kosmetyków- bo to są nasze zabawki....
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to tylko ja jeszcze się dzielnie trzymam. jasne, maluje się codzień, ale to raczej tak na szybko i delikatnie. kosmetyki pielęgnacyjne też nie są mi obce..ale do takiej prawdziwej pudernicy dzielą mnie tysiące kilometrów. ale wcale tego nie żałuje i nie czuję potrzeby zmienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w temacie, to ja choć od dawna jestem pudernicą z krwi i kości, kosemtyki zarówno te do makijażu jak i pielęgnacyjne, zajmowały u mnie bardzo ważne miejsce, to dzięki wizażowi po pierwsze odkryłam takie, o których nie miałabym pojęcia, po drugie nauczyłam się je dobierać z sensem i z logiką. Fakt faktem, też musze przyznac że sporo mi przybyło, bo niektóre dziewczyny opisują kosmetyki tak sugestywnie, że każdą komórką czuje że musze je mieć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rasowe uzaleznienie ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Bemolka walnij fotę!! czekam cały czas!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mrs Mrau
|
dzięki wizazowi znalazłam przyjemność w malowaniu się,przeszłam tezna mekupowy minimalizm i bardzi się z tego cieszę.
Oczywiście poznałam wiele naprawde fajnych osób.NIefajne tez się zdarzają,ale i czasem dawka frustracji mi sie przyda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Na mnie też wizaż wpłynął.
Zaczęłam jeść różne witaminy, a to na cerę, a to na włosy ![]() Poszłam do fryzjera, po raz pierwszy chyba od 8 lat ![]() I troszku zaczęłam sobię oczy kolorować hihihi ![]() Pozatym znalazłam tutaj wiele porad, które wprowadziłam w życie.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Fajny wątek
![]() Jestem tu nowa, najpierw się przyczajałam, czytałam wątki z zaciekawieniem, od niedawna zaczęłam coś pisać od siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i WIELKIE dzięki pomysłodawcom Wizażu ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
U mnie bardzo podobnie, odkąd tu jestem zaczęłam bardziej interesować się kosmetykami, ciuchami itp Przez kilka miesięcy mojej obecności na Wizażu wydałam kupe kasy na kosmetyki, ale nie żałuje ani złotówki
![]() Zaczęłam mocniej sie malować i nawet pierwszy raz w życiu kupiłam sobie podkład ![]() I nie ma takiego dnia abym tu nie zajrzała, nawet jak jestem bardzo zmęczona to staram się wpaść na chwileczkę ![]() Przesyłam wszystkim buziaczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.