![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Czy wasi mężczyźni noszą kalesony?
No właśnie, bo mój mężczyzna nie chce ich założyć nawet w najwieksze mrozy, tłumacząc się, że to niezbyt eleganckie. A dla mnie to juz przesada. Jakie wy macie zdanie na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Czy wasi mężczyźni noszą kalesony?
Hehe... dobre... ale dlaczego karzesz mu nosic TYLKO kalesonki? Przeciez zwykle naklada sie na nie spodnie i juz jest calkiem elegancko [img]icons/icon12.gif[/img]
Nosic czy nie, ale podczas takiej pogody jaka mamy teraz moim zdaniem kazdy choc troche swiadomy facet probuje chronic... hm... ewentualne potomstwo. O efektach przemrozenia meskiego nabialu glosno przeciez w prasie, o nieszczescie naprawde nietrudno. Ja osobiscie jestem mocno nieelegancki [img]icons/icon12.gif[/img] Nosze [img]icons/1dupa.gif[/img] i jakos nikt mnie palcem na ulicy nie wytyka. Wplywa na mnie wizja ewentualnej wizyty z posinialym ... u pana doktora. Wtedy byloby bardzo nieelegancko [img]icons/icon10.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] Cieplutki Zlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż jak był młodym całkiem chłopakiem, to też nie chciał nosić, minęło kilka lat , i w takie mrozy jak teraz nie ma mowy żeby wyszedł bez kalesonków, nie muszę go juz namawiać, sam zmądrzał i dorósł do tego ubranka [img]icons/icon12.gif[/img] , zwłaszcza że ma taką pracę, że czasem pół nocy musi chodzić po mrozie.
Ale tak prywatnie ode mnie: facet troszkę śmiesznie w kalesonkach wygląda [img]icons/icon10.gif[/img] ale sama jestem za tym, żeby je nosił, i tak jak napisał Zło -ważniejsze, aby facet nie stał sie mniej męski przez przemrożenie [img]icons/icon12.gif[/img] Niech żyją kalesonki, i wszyscy, którzy je noszą [img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
TAK DLA KALESONÓW!
KALESONY PRAWEM A NIE PRZYWILEJEM! GOŁE NOGI MUSZĄ ODEJŚĆ! A tak na poważnie - kalesony to rzecz tak niezbędna w zimie, jak sandały w lecie! Nie wiem, dlaczego mówicie, że nie są seksowne? A nawet jeśli nie są, to najważniejsze jest zdrowie! Teraz można kupić już kalesony przypominające getry - obcisłe, jak rajstopy, fajnie przylegające do ciała i niewidoczne pod spodniami. Czy któryś z facetów wyobraża sobie kobietę chodzącą w spodniach w zimie z gołymi nogami pod spodem? Jeśli Wasi faceci nie chcą zakładać kalesonów, mam jedną radę - walcie mocno po łbie. [img]icons/1boks.gif[/img] W niektórych kwestiach tylko takie argumenty skutkują, ponieważ mózg facetów jest w dużym obszarze stwardniały [img]icons/icon28.gif[/img] i nie zachodzą w nim żadne procesy z wyjątkiem przepływu piwa. Bo przecież wiadomo, że każdy facet ma coś z [img]icons/snowman.gif[/img]
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Dot.: Re: Czy wasi mężczyźni noszą kalesony?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dot.: Czy wasi mężczyźni noszą kalesony?
Ja kupuję zawsze rajstopy zwłaszcza te cieniutkie to dla mnie normalne. Może ktoś lubi chodzić w kalesonach ale napewno nie ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moj TZ nosi, ale tylko w najwieksze mrozy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
wypowiem sie jako TZ tej co mu kazala nosic kalesony "bo zimno"
![]() jakie tam zimno ... w sam raz i NIE DLA KALESONOW !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ale ja też nie noszę rajstop pod spodniami, tylko ciepłe spodnie chyba, że jest mega zimno, że mam nogi czewone to wtedy ubieram rajtuzy.
a mój brat nosi takie gatki pod spodniami w zimę to chyba są kalesony, taki choćby dresik ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie nosi i napewno nie bedzie nosil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoja drogą ciekawy temat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie nosi, brrr!! Za to mój ojciec nosi od wrzesnia do czerwca
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie nosi.
Nawet wczoraj, mi mówi że niedłogo pora na piżamkę (do spania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
może jako facet odpowiem - bardzo rzadko nosze kalesony, ponieważ... ich nie lubie nosic. wole mieć przewiew w kroku niźli 50 stopni celsjusza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mój nie nosi bo ciezko wysiedziec zima w ogrzewanym biurze w kalesonach a na przebieranie sie nie ma czasu.
na zimowe spacery,sanki tez nie zakłąda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
nie martwcie się jak im porządnie w zimie dupki zmarzną - to się przeproszą z kalesonami
![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Ja jestem facetem i muszę się przyznać, że kaleson nienawidzę. W zimę pod spodniami noszę rajstopy w zależności od tego jak jest zimno od grubości 15-20 DEN do 70 DEN. Wiem, że zaraz jakieś Panie ( a może i Panowie ) zaczną mnie wyzywać od takich czy owakich, ale miałem parę razy w życiu na swoich nogach kalesony i wiem, że rajstopy są o wiele lepsze. Zresztą co za różnica, co kto nosi pod spodniami skoro i tak tego nie widać. Kalesony są o tyle moim zdaniem niedobre, że strasznie jest w nich gorąco w pomieszczeniach i są w zasadzie tylko jednej grubości, a grubość rajstop można dobrać w zależności od temperatury. Najgorsze jest tylko kupowanie rajstop, gdyż jestem wysoki (powyżej 180cm) i jak się pytam w sklepach o rajstopy na taki wzrost to panie ekspendientki domyślają się, że to dla mnie, chociaż ja mimo wszystko zaprzeczam, że to dla dziewczyny. Ale i tak nie zrezygnuję z noszenia rajstop, bo w kalesonach jest mi za ciepło, a bez niczego pod spodniami za zimno. Pozostają więc rajstopy. I tego się będę trzymał. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Mój nie kce nosić. Twierdzi, że mu ciepło... :/
Ale swoją drogą, jkaby mi w rajstopach wyskoczył, to chyba bym sie bardzo śmiała (tak, wiem, zaściankowa jestem :P ). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mój woli marznąć,
jakiś czas (rok temu) mówił, ze matka mu sprawiła kalesonki, ale na razie nie są mu potrzebne otwieram raz jego szufladę, a tam wielgachne grube RAJTUZY- i dlatego nawet nie pokazywał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
mój nie chce nosić i nie wiem czy zdoła się go przekonać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A mój własnie nosi,bo straszny z niego zmarzluch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
nie nosi, mimo iż w tamtym roku usilnie namawiałam, to jednak bez rezultatu
głupi chłop, upiera sie ze mu ciepło - taaaa przy temp minus pare moze kiedyś zmądrzeje jak sobie przemrozi to i owo |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nie mosza
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mój także nie nosi i żadna siła go do tego nie zmusi. Zresztą jest strasznie uparty i tak samo nikt go nie przekona do czapki czy do sandałów (choć do tego drugiego go nie mam zamiaru namawiać)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nie nosi, podobno mu ciepło... A nie miałabym nic przeciwko, przypuszczam, że bardzo by mnie rozczulał taki strój... A najbardziej - takie kalesony - śpiochy na całe ciało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
moj nie nosi, i jakos sie nie skarży na to że mu zimno. Ja go natomast nie namawiam to tego bo wiem jaki on ma stosunek do kalesonów u facetów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Moj TŻ nie nosi. I go rozumiem, bo wg mnie sa niezbyt sexowne
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Nie dla kaleson, getry wełniane ( inaczej ratuzy ) , rajstopy 20den, 40 den troche niestosownie ale roztropnie i wygodnie na zimne dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.