|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Plotkowanie, dieta,ruch - to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch:-) cz.IVZ pełną parą zaczynamy kolejną część spamowania na najwspanialszym wizażowym wątku, w którym będziemy starały się z całych sił: -dietować bez grzechów ![]() -wytrwale ćwiczyć brzuchy, nogi, poślady i wszystko co zwisa lub odstaje, a nie powinno ![]() -eksperymentować w kuchni z tym co zdrowe ![]() -walczyć z cellulitem ![]() -skończyć z wielkim sukcesem wyzwanie Wielkanocne ![]() -pomagać sobie w chwilach zwątpienia i dzielić się małymi i dużymi radościami ![]() -pamiętać, że jesteśmy super laski ![]() Stałe bywalczynie wątku nr III: ![]() ![]() Karolinek-mistrz spamowania- nic nie robi tylko czeka na żółtą diodę w telefonie ![]() Babeczki- mistrz odchudzania-je i chudnie ![]() Rucia- mistrz wszystkiego-zawsze pozytywnie nastawiona do życia-zatrzęsie rokiem 2015 ![]() Mads- mistrz dobrych rad- masz głoda? zjedz czekoladę ![]() BuryKotZPiwnicy- mistrz zdrowego podejścia do odchudzania, zawsze pochwali ,a jak trzeba to zdrowo opierniczy ![]() Gryzelda- mistrz w walce o prawa kobiet, przede wszystkim żon ![]() Neska- twardzielka nad twardzielkami-wulkan pozytywnej energii ![]() Jovisse- wkrótce najszczuplejsza Młoda Żona ![]() Asiulka- mistrz trudnych decyzji-nie boi się walczyć o swoje ![]() Kainti- mistrz treningu-ćwiczy tyle, że nikt nie wie o co chodzi ![]() Zaczynamy kolejny wątek z nowa energią i motywacją
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnego plotkowania i gubienia centymetrów i kilogramów ![]() link do naszej wspaniałej tabelki : https://docs.google.com/spreadsheets...it?pli=1#gid=0 Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2015-01-08 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta,ruch - to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch:-) cz.IV
Ciekawe ktora bedzie pierwsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta,ruch - to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch:-) cz.IV
Jestem
![]()
#4 |
Rozeznanie
|
no tak za chwilę wielkanoc. znów święta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jestem!
![]() Hej dziewczyny ![]() Nawet nie mam kiedy pisać, mam dużo zajęć ![]() Co do diety to staram się trzymać, różnie to wychodzi, zdarzały się kompulsy, ale no...wszystko jest w głowie. Ciężko mi jest w ogóle skoncetrować się na pisaniu, głowa mi pęka, leki nie działają :/ co jakiś czas postaram się wpaść i Was poczytać. Co do mieszkania razem zgadzam się z Neską w 100%, sama bym się nie zdecydowała na ślub z facetem z którym wcześniej nie mieszkałam. ![]() O jaaa ![]() ![]() Nie ćwiczę obecnie ale rozciągam się. Neska fajnie że już jesteś ![]() Trzymajcie się wszystkie ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Melisja- trzymam kciuki zeby bylo lepiej
![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Wątek zamykam na prośbę autroki
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.