|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdy facet sie gapi...
Hej.
![]() Piszę tutaj bo nie jestem doświadczona w sprawach damsko-męskich i mimo swojego wieku (21l) nie wiem o co może chodzić panu o którym zaraz napiszę. Mieszkam w hostelu studenckim. Mamy portierów itp. Wielu z nich jest zbliżonych wiekowo do mnie. Ale jeden przykuł moją uwagę. Odkąd tu jestem cały czas się gapi na mnie. Nie mogę przejść niezauważona obok niego bo patrzy się cały czas. Kiedy się spojrzę to albo odwraca wzrok albo odwzajemni uśmiechem i udaje, że przestaje po czym znów to robi. A robi jakieś kilka miesięcy. Kiedy mam do niego jakąś sprawę to nie słucha mnie kompletnie tylko patrzy mi się w oczy i uśmiecha. Nic, dosłownie nic nie mogę z nim załatwić ! Kiedyś zrobiłam niechcący coś przed nim śmiesznego i przez tydzień śmiał się dosyć wyraźnie kiedy mnie widywał... Ogólnie zawsze tak robi. Zdarzyło mi się spotkać go na mieście i zrobił to co zwykle + obejrzał się za mna i wymownie obciął tyłek (wiem bo koleżanka widziała). Kiedyś stałam na papierosie na zewnątrz a on gadając z kolegą gapili się na mnie i śmiali. Ja nie wiem. Zawsze sprawdzam czy mam czystą twarz ( bo przecież nikt nie śmieje się bez powodu). Często kiedy jesteśmy "sam na sam" zwraca mi się na ty . Kiedy jestem z kimś to od razu "Pani"... Nie wiem czy jestem dla niego śmieszna, zabawna czy o co chodzi... A najbardziej denerwuje mnie kiedy wychodzę i widze go z kolegami, którzy patrzą się na mnie i wyraźnie widać, że o mnie gadali. ![]() Edytowane przez NiemieckiPryncypal Czas edycji: 2015-01-11 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdy facet sie gapi...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie jestem zainteresowana, po prostu od tak sobie to robi a ja się nie zawstydzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Obserwator, widać, że obserwator
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Fuck google, ask me!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.