Gdy facet sie gapi... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-11, 16:32   #1
NiemieckiPryncypal
Przyczajenie

Gdy facet sie gapi...

Hej.
Piszę tutaj bo nie jestem doświadczona w sprawach damsko-męskich i mimo swojego wieku (21l) nie wiem o co może chodzić panu o którym zaraz napiszę.
Mieszkam w hostelu studenckim. Mamy portierów itp. Wielu z nich jest zbliżonych wiekowo do mnie. Ale jeden przykuł moją uwagę. Odkąd tu jestem cały czas się gapi na mnie. Nie mogę przejść niezauważona obok niego bo patrzy się cały czas. Kiedy się spojrzę to albo odwraca wzrok albo odwzajemni uśmiechem i udaje, że przestaje po czym znów to robi. A robi jakieś kilka miesięcy. Kiedy mam do niego jakąś sprawę to nie słucha mnie kompletnie tylko patrzy mi się w oczy i uśmiecha. Nic, dosłownie nic nie mogę z nim załatwić ! Kiedyś zrobiłam niechcący coś przed nim śmiesznego i przez tydzień śmiał się dosyć wyraźnie kiedy mnie widywał... Ogólnie zawsze tak robi. Zdarzyło mi się spotkać go na mieście i zrobił to co zwykle + obejrzał się za mna i wymownie obciął tyłek (wiem bo koleżanka widziała). Kiedyś stałam na papierosie na zewnątrz a on gadając z kolegą gapili się na mnie i śmiali. Ja nie wiem. Zawsze sprawdzam czy mam czystą twarz ( bo przecież nikt nie śmieje się bez powodu). Często kiedy jesteśmy "sam na sam" zwraca mi się na ty . Kiedy jestem z kimś to od razu "Pani"...
Nie wiem czy jestem dla niego śmieszna, zabawna czy o co chodzi... A najbardziej denerwuje mnie kiedy wychodzę i widze go z kolegami, którzy patrzą się na mnie i wyraźnie widać, że o mnie gadali.

Edytowane przez NiemieckiPryncypal
Czas edycji: 2015-01-11 o 16:37
NiemieckiPryncypal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 16:36   #2
Yennefer92
Zadomowienie

Dot.: Gdy facet sie gapi...

Cytat:
Napisane przez NiemieckiPryncypal Pokaż wiadomość
Hej.
Piszę tutaj bo nie jestem doświadczona w sprawach damsko-męskich i mimo swojego wieku (21l) nie wiem o co może chodzić panu o którym zaraz napiszę.
Mieszkam w hostelu studenckim. Mamy portierów itp. Wielu z nich jest zbliżonych wiekowo do mnie. Ale jeden przykuł moją uwagę. Odkąd tu jestem cały czas się gapi na mnie. Nie mogę przejść niezauważona obok niego bo patrzy się cały czas. Kiedy się spojrzę to albo odwraca wzrok albo odwzajemni uśmiechem i udaje, że przestaje po czym znów to robi. A robi jakieś kilka miesięcy. Kiedy mam do niego jakąś sprawę to nie słucha mnie kompletnie tylko patrzy mi się w oczy i uśmiecha. Kiedyś zrobiłam niechcący coś przed nim śmiesznego i przez tydzień śmiał się dosyć wyraźnie kiedy mnie widywał... Ogólnie zawsze tak robi. Zdarzyło mi się spotkać go na mieście i zrobił to co zwykle + obejrzał się za mna i wymownie obciął tyłek (wiem bo koleżnka widziała). Kiedyś stałam na papierosie na zewnątrz a on gadając z kolegą gapili się na mnie i śmiali. Ja nie wiem. Zawsze sprawdzam czy mam czystą twarz ( bo przecież nikt nie śmieje się bez powodu). Często kiedy jesteśmy "sam na sam" zwraca mi się na ty . Kiedy jestem z kimś to od razu "Pani"...
Nie wiem czy jestem dla niego śmieszna, zabawna czy o co chodzi... A najbardziej denerwuje mnie kiedy wychodzę i widze go z kolegami, którzy patrzą się na mnei i wyraźnie o mnie gadali.
Końskie zaloty, jak w gimnazjum . A on Tobie się podoba? Może po prostu zauważył, że jesteś raczej nieśmiałą dziewczyną (wnioskując po wiadomości) i lubi Cię zwyczajnie zawstydzać :P.
Yennefer92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 16:41   #3
NiemieckiPryncypal
Przyczajenie

Nie jestem zainteresowana, po prostu od tak sobie to robi a ja się nie zawstydzam Często udaje, że nie widzę tych "końskich zalotów" :P
Stary 2015-01-11, 16:44   #4
lovely_purple
Raczkowanie

Obserwator, widać, że obserwator i jak pisala poprzedniczka, możliwe, że widzi, że jesteś nieśmiała i jakąs ma satysfakcje jak Cie zawstydza albo nie wiem. Faktycznie zachowanie jak z gimnazjum

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Nie jestem zainteresowana, po prostu od tak sobie to robi a ja się nie zawstydzam Często udaje, że nie widzę tych "końskich zalotów" :P
Skoro Cie nie zawstydza to sie go spytaj o co mu chodzi tyłeczek ewidentnie mu sie podoba może Ci zazdrości takiego bo sam by taki chciał miec?
lovely_purple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 16:47   #5
NiemieckiPryncypal
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lovely_purple Pokaż wiadomość
Obserwator, widać, że obserwator i jak pisala poprzedniczka, możliwe, że widzi, że jesteś nieśmiała i jakąs ma satysfakcje jak Cie zawstydza albo nie wiem. Faktycznie zachowanie jak z gimnazjum

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Skoro Cie nie zawstydza to sie go spytaj o co mu chodzi tyłeczek ewidentnie mu sie podoba może Ci zazdrości takiego bo sam by taki chciał miec?
Moj tyłeczek jest mocno grubawy, tak że predzej zastanawia się jak on stał sie tak wielki
Stary 2015-01-11, 16:54   #6
lovely_purple
Raczkowanie

Cytat:
Moj tyłeczek jest mocno grubawy, tak że predzej zastanawia się jak on stał sie tak wielki
Oj no wiesz, facet lubi jak kobita ma na czym usiąść Także wiesz, nie możesz takie opcji wykluczyc
lovely_purple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-11, 23:29   #7
bandra
Fuck google, ask me!

Cytat:
Napisane przez Yennefer92 Pokaż wiadomość
Końskie zaloty, jak w gimnazjum . A on Tobie się podoba? Może po prostu zauważył, że jesteś raczej nieśmiałą dziewczyną (wnioskując po wiadomości) i lubi Cię zwyczajnie zawstydzać :P.
Mnie się wydaje, że oboje są nieśmiali

Cytat:
Cytat:
Udajesz, że ich nie widzisz nawet przed nami
bandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości