|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co myslec o tym?
Hej
Chce sie was cos zapytac bo ja niewiem co mam myslec o tym. Poznalam bardzo fajnego chlopaka 2 miesiace temu.Spotykamy sie jest fajnie i ok. Oficjalnie nie jestesmy parą. Wczoraj bylismy razem w restauracji w kinie i zapytal czy moze mnie złapać za ręke ja sie zgodzilam. W kinie tez mnie przytulal itd. I niewiem co mam myslec? Zawsze lepiej wiadomo jak sie chlopak zapyta czy zostane jego dziewczyna czy cos w tym stylu.Przynajmniej bym wiedziala co i jak. A teraz ?Zastanawiala czy sie go spytac o to ale niewiem. nawet niewiem jak bym miala to zrobic. Co wogule myslicie o tym?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co myslec o tym?
Byłaś na randce, ale bez głębszych deklaracji uczuciowych - to masz myśleć.
Albo sobie poczekasz na jakieś konkretniejsze kroki z jego strony, albo sama zapytasz, dokąd wasza znajomość ma prowadzić? O czym wy w ogóle na randkach rozmawiacie, jak nie o sobie i waszych wzajemnych planach?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli nie wiesz, co masz myśleć, to po prostu zapytaj go o to osobiście, żebyś mniej więcej wiedziała, w jakim kierunku zmierza wasza znajomość. Internet Ci tego nie wywróży.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Przypomina to moją historię
Z tym, że On napisał, że przy następnym spotkaniu mogę go wziąć za rękę. Wzięłam. To był dla niego impuls i powiedział, że od dzisiaj (tzn. Wtedy) jesteśmy razem. Widocznie się wstydzi, wiec poczekaj ze dwa spotkania co zrobi, albo jednak się zapytaj co dalej...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Przecież ewidentnie chce być z tobą, ale jest na tyle wstydliwy, że boi się odrzucenia więc nawet o głupie chwycenie za rękę się pyta
no i przecież ludzie! Macie języki bo to żeby ze sobą rozmawiać
|
|
|
|
|
#6 |
|
Fuck google, ask me!
|
Daj chłopu czas na deklarację. A jak się nie możesz doczekać to zacznij temat. Ło mamo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

Chce sie was cos zapytac bo ja niewiem co mam myslec o tym. Poznalam bardzo fajnego chlopaka 2 miesiace temu.Spotykamy sie jest fajnie i ok. Oficjalnie nie jestesmy parą. Wczoraj bylismy razem w restauracji w kinie i zapytal czy moze mnie złapać za ręke ja sie zgodzilam. W kinie tez mnie przytulal itd. I niewiem co mam myslec? Zawsze lepiej wiadomo jak sie chlopak zapyta czy zostane jego dziewczyna czy cos w tym stylu.Przynajmniej bym wiedziala co i jak. A teraz ?Zastanawiala czy sie go spytac o to ale niewiem. nawet niewiem jak bym miala to zrobic. Co wogule myslicie o tym? 

Z tym, że On napisał, że przy następnym spotkaniu mogę go wziąć za rękę. Wzięłam. To był dla niego impuls i powiedział, że od dzisiaj (tzn. Wtedy) jesteśmy razem.