|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
różności do zamiany :)
1. nowe rybaczki z vero moda, rozm. 38. w pasie jest jednak sznureczek i można regulowac ich szerokość
2.spódnica z vero mody - wełniana, przed kolano, rozm. uniwersalny. wełna "nie gryzie". załozona dwa razy 3. srebrny pierścionek w kształcie trójkąta 4. beżowa bluzka z dł. rękawem. rozm. 38. bluzeczka się rozciąga, mało uzywana 5. rozpinana wizytowa koszulka w kolorze delikatnego niebieskiego, z daleka wygląda jak biała, rozm. M, z vero mody, założona kilka razy. wygląda jak nowa 6. biała bluzeczka w czarne mazie. bawełna. naciąga się, rozm. uniwersalny |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: różności do zamiany :)
7. pończoszki ze wzorkiem, roz. 3, nowe
8. czarna sukienka, rozm. 38. można chodzić w samej, można założyć pod nią bluzeczkę, stan dobry 9. biżuteria - nieaktualne są tylko kolczyki z kości słoniowej 10. czarny golf, dopasowuje sie do figury, założony kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Podaj proszę rozmiar pierścionka i czy branzoletka i łańcuszek są srebrne.Wsępnie proszę o rezerwacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Acha i jeszce proszę o wymiarki i rezerwacje bluzka chyba białej z tymi namazanymi paskami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
manilia. podaje wymiary czarnej sukienki: szerokość pod pachami 48. szer. w pasie - 48, szer. na samym dole 63, dł od ramienia - 100. na wymianę nie szukam niczego konkretnego
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
biała bluzka w czarne mazie ma rozm. uniwersalny. jest z bawełny z laykrą i doskonale siedopasowuje do figury |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mozna poznac wymiarki rybaczek? ile maja w pasie, biodrach, dlugosc wewnetrzna zewnetrzna, stan z przodu z tylu i dlugosc sciagacza dolnego :P
![]()
#15 |
Raczkowanie
|
mam mnóstwo ciuchów, tylko nie wiem co by cię interesowało czy bardziej letnie czy cieplejsze ciuszki i na fotki musiałbyś niestety poczekać bo ja nie mam aparatu i bede prosić przyjacióke zeby mi cykneła fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.