|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Męski mega trwałe zapachy do 100 zł
Cześć
![]() Planuję zakupić dobre perfumy, ale maksymalnie do 100 zł w perfumerii internetowej (lub "popularny serwis aukcyjny"). Możecie coś doradzić pod kątem bardzo trwałego zapachu mieszczącego się w cenie do 100 zł? Jak na razie absolutnym liderem pod względem trwałości jest dla mnie CK Obsession for Men - na moim nadgarstku był wyczuwalny nawet po 3-4 dniach(!). Sam zapach jednak trochę odrzucił kilka moich koleżanek... Czy są jakieś inne bardzo trwałe perfumy do 100 zł? (najlepiej przypominające zapachem np. Boss Bottled Night). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Męski mega trwałe zapachy do 100 zł
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Kouros Yves Saint Laurent
Davidoff- Zino Joop! Homme L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme Issey Miyake Grey Flannel Geoffrey Beene Encre Noire Lalique Midnight in Paris Van Cleef & Arpels wersja edp Zirth - Ikon Antonio Puig Quorum Burberry London Adidas - Active Bodies (czarny) Strictly Private Baldessarini Oskar de La Renta pour Lui Le male JPG Cacharel pour Homme Havana by Aramis Ted Lapidus Pour Homme Guy Laroche Drakkar Noir A-Man - Thierry Mugler Boucheron EDP Opium Pour Homme Eau de Parfum Yves Saint Laurent dla mężczyzn Kenzo pour Homme Narciso Rodriguez for Him Cartier - Santos Charriol Royal leather scentstory 24 gold |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guerlain Lover
|
Do 100 zł to polecam zapachy firmy Jaguar (kosztują ok. 80 zł) - do kupienia m.in. w Super-Pharm: kupowałam na prezent już wujkowi oraz kuzynowi - byli mega zadowoleni, a ja także czułam na nich te zapachy. Mój tata, również perfumoholik, ma także w swojej kolekcji kilka zapachów Jaguar i bardzo chwali.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jak do tej pory zwycięzca dla mojego mężaMEXX Fresh Man Mexx .Za parę groszy a ładny,męski i trwały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.