| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-02-18, 10:47 | #1 | 
| Zakorzenienie | Dobra i zła wiadomość o perfumeri Douglas

Hej.Wczoraj wróciłam ze Szczecina.Byłam w perfumeri Douglas i muszę się z wami podzielić tymi wiadomościami.Pierwsza dobra to że w Douglas jest bardzo fajna kolekcja do makijażu coś podobna do serii Girls w Sephorze.W ofercie są pudry za (bodajże) 16.90 cienie do powiek za 12.90 różne kolory jeżeli opakowanie jest niebieskie to cienie także, cienie są podwójne, szminki ochronne za 11,90 oraz podwójne błyszczyki i cienie w kostce lodu np jak Pure Color.Są także paletki błyszczyków za 16,90 zależy jakie.Seria jest bardzo ładna.A zła wiadomość to taka że gdy moja mama oglądała perfumy a ja stałam za nią obok nas była dziewczyna z chłopakiem którzy oglądali perfumy i się smiali a ochroniarz aż stawał na palcach żeby coś zobaczyć.Okropny widok ehhh

__________________ Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.   | 
|     |   | 
|  2005-02-18, 11:25 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Re: Dobra i zła wiadomość o perfumeri Douglas

zła wiadomosc powaliła mnie  na kolana .

| 
|     |   | 
|  2005-02-18, 11:53 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-05 
				 | 

a złe jest to, że sie śmiali, czy, że oglądali;-)?

| 
|     |   | 
|  2005-02-18, 11:58 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

może to że ochroniarz stawał na palcach??    
				__________________ . .  Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.   | 
|     |   | 
|  2005-02-18, 12:02 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

własnie chodzilo o to ze ten ochroniarz mogl delikatnie jakos sie patrzec a on perfidnie stawal na palcach i paytrzyl co oni robia.jejku

__________________ Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.   | 
|     |   | 
|  2005-02-18, 12:05 | #6 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2002-03 
				 | 

za to płacą... patrzeć co robią potencjalni klienci.

| 
|     |   | 
|  2005-02-18, 12:10 | #7 | 
| Wtajemniczenie | 

Taaak ja nie mogę chwilami z tych ochroniarzy   czasem to robi się denerwujące jak ktoś za tobą łazi i gapi się na ręce  Najgorzej jest w Rossmanach-tam to właśnie tak perfidnie za człowiekiem łążą no poprostu mnie to dobija  okropnie mnie to krępuje-czytam informacje na jakimś kosmetyku a ten nade mną staje i się gapi  zamiast jakoś dyskretnie się przyglądać to mało co a na człowieka wejdą  w sephorach i douglasach jest trochę lepiej ale moim zdaniem rossman i ich ochroniarze to tragedia   
				__________________ "Jeśli chcesz grać w piłkę, musisz myśleć jak piłka."   | 
|     |   | 
|  2005-02-18, 17:19 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-05 
				 | 

podnośnie błyszczyków w paletce, dziś spotkałam kumpele która sie nanie skusiła i podobno katastrofa - szkoda kaski!! - to zła wiadomość, dobrej nie mam ;( 
				__________________ . .  Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.   | 
|     |   | 
|  2005-02-18, 17:36 | #9 | 
| Rozeznanie | 

Ja mam cień w kolorze jasnorózowym z tej serii w tzw. kostce lodu i żałuję, ze go kupiłam. Cień zostawia b.mało kolorku, no chyba, ze chce sie zużyć na raz cały- to wtedy może będzie lepiej        
				__________________ "Milczący kochankowie tak nie mogą się ukryć wśród obojętnych ludzi, jak rośliny pachnące wśród bezwonnych". Aleksander Świętochowski "Mężczyźni pragną być zawsze pierwszą miłością kobiety. Kobiety mają subtelniejszy instynkt — wolą być zawsze ostatnią miłością mężczyzny". Oscar Wilde | 
|     |   | 
|  2015-01-23, 09:01 | #10 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-01 
				 | 

Dot.: Dobra i zła wiadomość o perfumeri Douglas

Orientuje się ktoś może na jakie zarobki może iczyć konsultant sprzedawca w douglasie? Jakieś premie, gifty itp?

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.