|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
hurtownia/sklep z artykułami dzieciecymi w Poznaniu
Witam serdecznie
Poszukuje dobrej hurtowni lub sklepu w Poznaniu z artykułami dla niemowląt, chodzi glownie o kocyki przewijak posciele butelki ew.ubranka itp... Wazne zeby takowy sklep/hurtownia mial duzy wybór i przystepne ceny... bede wdzieczna za kazda podpowiedz bo mamy mozliwosc takich zakupow tylko jeden raz i chcialabym dobrze trafic. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Dodam jeszcze ze nie musi to być koniecznie Poznań, moze to byc rowniez pod Poznaniem... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: hurtownia/sklep z artykułami dzieciecymi w Poznaniu
Czasem kiedy jestem w Poznaniu zaglądam do sklepu Maluszek na Serbskiej mają tam całkiem niezły wybór
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jeśli nie bierzesz pod uwagę zakupów na allegro, to spory asortyment ma:
- bobo market swadzim - pati & maks na polnej w poznaniu - hurtownia w komornikach, ale tam jest więcej wózków czy łóżeczek niż mniejszych pierdółek
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki! Zanotowalam. Prosze o wiecej propozycji. Allegro jest mi nie na rękę,mieszkam za granica....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Koło starego ZOO i zajezdni tramwajowej na Gajowej w budynku z napisem MODENA jest świetna spora hurtownia - ja kupiłam tam wszystko prócz wózka ( tańszy był na all) ale to było 6 lat temu
![]() ___________ Właśnie sprawdziłam na zdjęciach według map google hurtownia nadal stoi - BABY AKPOL napis jeden i drugi nadal jest ![]() https://maps.google.pl/maps?oe=utf-8...73724553724636
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez one_shot Czas edycji: 2013-06-07 o 10:39 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dzieki sliczne! Wozka i tak nie szukam... super! mam juz pare miejsc do wyboru ale jak ktos cos jeszcze zna prosze o podpowiedź. Życzę milego weekendu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a ta hurtownia Akpol Baby jakie ma ceny? Bo znalazlam gdzies w necie opinie ze jest dosc droga ale to opinia z 2008 roku wiec nie wiem jak jest teraz. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
temat dla mnie akurat aktualny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.