|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
sierpień moja wish
NIEAKTUALNE
Szukam głównie, lecz nie tylko ![]() kolorówka: - Coco Mademoiselle - Chanel nr 5 - Moschino Glamour - Naked 1 - Naked 2 - Naked Basics 2 - Guerlain, Meteorites Perles - [del] pomadki górnopółkowe - głównie ciepłe róże/malinowe - podkład Lancome Air Teint Miracle jasny/bardzo jasny pielęgnacja: - kosmetyki L'occitane, zwłaszcza linia migdał i masło shea, ale zgarniam też inne rzeczy ![]() [B]
gromadzisz te przypadkowe pocałunki, uczysz się na pamięć kształtu jego głowy, żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę. Edytowane przez _Julia Czas edycji: 2015-02-09 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sierpień moja wish
No nestety z Twojej wish prócz lakierów i jakichś pomadek (mam w wątku jakieś miniatury raczej, bo ja szminek z reguły nie używam, więc głównie to co ewentualnie dostanę w gratisie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.