![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wizażowe Lubuszanki - łączmy się i my!
Witam wszystkie przybyłe!
![]() ![]() ![]() Jak masz na imię? Ile masz lat? Z jakiego miasta jesteś? Napiszesz kilka słów o sobie? Jak trafiłaś na nasz wątek? Jak na założycielkę przystało, przedstawię się jako pierwsza. ![]() Jak masz na imię? Mam na imię Julia. ![]() Ile masz lat? Mam 16 lat. Z jakiego miasta jesteś? Cudowny Gorzów Wielkopolski. ![]() Napiszesz kilka słów o sobie? Uczę się, obecnie wakacjuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak trafiłaś na nasz wątek? Założyłam go. ![]() Kobietki, które na wątku już były, proszę o uaktualnienie ankietki. ![]() Witam was jeszcze serdeczniej i mam nadzieję, że uda nam się stworzyć fajne miejsce do swojskich pogaduszek! ![]() W skład gaduł z lubuskiego wchodzą: Agi_82 – świetna domowa kurka, mamusia Marcelinki i szczęśliwa teżetówka. Mieszka w miejscowości położonej 50 kilometrów od Zielonej Góry. ![]() Domcia2605 – dziewiętnastoletnia lubaszanka ze słodkim szczurkiem na avatarze. ![]() photoholic – mieszkanka Zielonej Góry, która szuka koleżanki do biegania. ![]() cinusiowa – mamunia Ninki i szczęśliwa żonka. ![]() rudasek – ma niezwykle sprawne łapki, które tworzą cuda. ![]() ![]() SummerGlow - dwudziestotrzyletnia studiująca Paulinka, której rodzinnym miastem jest Świdnica. ![]() Miszona – mężatka i Gorzowianka o imieniu Agatka. ![]() ![]() Lethie – dwudziestodwuletnia Arleta, rodowita mieszkanka Zielonej Góry, studentka i teżetówka. Herbatoholiczka i włosomaniaczka. ![]() taka_dziwna – pełnoletnia Karolina, mieszka 26 kilometrów od Żar. Kształci się w kierunku turystycznym, kocha śpiewać. Czas lubi spędzać aktywnie na świeżym powietrzu. ![]() Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2012-07-03 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wizażowe Lubuszanki - łączmy się i my!
Hej, to i ja dołączę
![]() Ilona, 24-latka z Żar ![]() Na wizaż trafiłam oczywiście przypadkowo i już zostanę do końca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
jest już taki wątek, nazywa się "zielona góra i okolice - łączmy się"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tutaj jest watek :https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21099229
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
imię: Natalka miejscowość: Żary wiek: 19 kilka słów o sobie: Wciąż owijam w bawełnę. Do najprostszych rozwiązań dochodzę najdłuższą i najtrudniejszą z możliwych dróg. Ot, dla zasady ![]() jak trafiłaś na wizaż?: szukając recenzji kosmetyku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Barlinek się może dołączyć? :P to już nie lubuskie ale do Gorzowa blisko ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2012-07-01 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
gorzowiaki maja kompleksiki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hehehe chyba nie uda się rozkręcić wątku. Ja co prawda ani z ZG ani z Gorzowa ale o kłótni dwóch miast nie chce mi się słuchać.
Witam koleżankę z Żar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
na szczescie ja tylko mieszkam w ZG a jestem z Leszna
![]() wojna gorzow-zg i leszno i mistrza trwa w moim domu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja z Gorzowa pochodze, ale teraz mieszkam na wsi pod
![]() i nic nie mam do Zielonej Gory bo tak samo jakbym miala do Niemcow za wojne, do murzynow, ze czarni , do homo, bo cos tam nikt mi nie przeszkadza, nie wazne skad jest, kim jest, jaki ma kolor skory, wazne, zeby byl dobrym czlowiekiem ![]() za duzo tu nie poplotkuje, bo mam swoj drugi swiat Nibylandie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Maja
Słubice 28 lat mama rocznej Ninulci i za trzy dni żona ![]() Na wizaż trafiłam przypadkiem szukając informacji odnośnie ciąży ![]() Fajny wątek ale urazy Stal-Falubaz zostawcie w domu, po co komentarze typu "gorzowiaki mają kompleksiki..." - Ja kibicuję Stali z sentymentu, bo mam męża gorzowiaka ale nic poza tym - czysty sport mnie interesuje, a nie przeboje z trybun ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo mi akurat tego dnia mija 15 lat jak znam swego meza ![]() a po slubie bedzie w grudniu 14 lat ![]() ja jestem Ania, wiek z nicku ![]() jestem ksiegowa kocham zwierzeta, drzewa i w ogole swiat, ludzie coraz bardziej, bo uczy mnie tego Nibylandia ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z Tż już 7 lat razem - 10 sierpnia i w czerwcu minął rok jak mamy naszego "skarbka" córeczkę ![]() ![]() A i rozumem wielka fanka MJ ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no juz nie tylko MJ, poznalam takie fajne osoby juz ponad rok temu, ze normnalnie gdyby nie Mj to moje zycie byloby inne ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wielka Pani ;)
|
witam, ja również z Żar
![]() Magda, 19 lat, maturzystka 2011 ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cinusiowa , zycze wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() oby dalej byla pelna milosci, radosci, zrozumienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
eee dziewczyny co tu tak pusto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ola
![]() 21 lat Nowa Sól o sobie: aktualnie obijam sie totalnie ;p bo wakacje ![]() ![]() ![]() na wizaz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej lubuszanki
![]() tutaj urodzona Swiebodzinianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hejka :P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.