|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Samochód do ślubu i nie tylko
Witam wszystkie wizażanki zwracam się do was z wielką prośbą, a mianowicie jestem przed zmianą samochodu następny zamierzam kupić takie żeby cieszył się zainteresowaniem ze strony osób wynajmujących. Zamierzam wozić ludzi do ślubów i innych okazji zastanawiam się jakie auto wybrać żeby mieć obłożony każdy weekend zleceniami. Doradźcie coś proszę was, będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samochód do ślubu i nie tylko
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Może coś w stylu retro?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Może Jaguar XJ8, nie jechałabym żadnym nowoczesnym mercem, ani bmw, bo takimi samochodami jeżdżę na co dzień, wolałabym coś bardziej wyszukanego jak ten jaguar (bardzo mi się podoba)
tylko błagam, bez żadnych kwiatków na masce bo to obraża ten samochód ![]() Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-09-28 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A może coś takiego?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może być problem...bo każdy ma inne wyobrażenie o tym czym chce jechać do ślubu...
Mi osobiście nie podobają się nowoczesne auta, typowe limuzyny typu audi A8, bmw, mercedesy...są oklepane...bynajmniej u nas...każdy tym jeździ... My jak poszliśmy oglądać autko na ślub do jednego pana, który miał: Nowego forda mondeo, czarne audi A6, jakąś terenówkę, srebrnego mercedesa i białą wawę...to nawet sekundy się nie zastanowiłam... Warto było...Frajda niesamowita...A Audi, mercedesem, czy terenówką, to ja w każdej chwili mogę się przejechać, choćby zamawiając taksówkę... Styl hamerykański...czyli cadillaci i inne limuzyny też mi nie leży... Stawiam na powrót do przeszłości... Ile osób, tyle opinii... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja bym postawila na jakis zabytek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
I tu leży pies pogrzebany myślałam raczej o samochodzie którym mogła bym jeździć na co dzień zabytki to raczej humorzaste pojazdy raz odpali a raz nie
![]() http://samochodnaokazje.pl/images/ga...83b92f1962.jpg Nie spotyka się go aż tak często na ulicach. Co o tym sądzicie czy mogło by się sprawdzić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Białe samochody sa dla mnie beeeee ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Na białe limuzyny szał był krótki, ale już minął...Czarne limuzyny zawsze są eleganckie, ale większość młodych tym jeździ...Sama chciałam czarne audi A8, ale spasowałam i nie żałuję...
Może limuzyna bmw to dobry pomysł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam, że na samochody do ślubu jest coraz mniejszy popyt, coraz więcej par jedzie do ślubu samochodem swoim/rodziny, bo w większości rodzin ktoś ma "fajny" samochód. Sami jechaliśmy swoim (czarna vectra), nie zależało nam na wyglądzie samochodu, mi było zupełnie obojętne czym pojedziemy, a nie uśmiechało mi się płacić dużych pieniędzy za 1,5 godziny wynajęcia samochodu. I nie mam pojęcia co mogła byś kupić, żeby mieć dużo zleceń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
My jechaliśmy do ślubu czarnym mercedesem CLS, z chęcią jeździłabym nim na co dzień
![]() ![]() Zgadzam się z opiniami powyżej, że ciężko utrafić w gusta, ale chyba takich chętnych na stare auta jest zdecydowanie mniej niż tych na tradycyjne auta wyższej klasy. Z moich obserwacji wynika, że topowe marki to: Mercedesy, BMW i Audi, ja bym osobiście celowała w ostatnia markę - po pierwsze dlatego, że są to najpiękniejsze samochody na świecie ![]() ![]() Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2011-09-30 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdyby któraś była zainteresowana, auto do ślubu BMW e60, z elegancko ubranym kierowcą 300zł + koszt paliwa , mogę dać namiar na priv. Polecam
![]() Wielkopolska. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ja pojadę starą ,,warszawką,,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
a kuzynka czerwonym fiatem 125p
![]() super retro ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czasy się zmieniają i myśle,że na pewno nie limuzyne-teraz ludzie gustują w zabytkowych lub w klasyce np BMW.
W ścisłych centrach miast chętnie jeżdżą bryczkami ![]() To tez zalezy na jakim rynku będziesz pracował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Myślicie, że octavia superb się nadaje do ślubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Każdy lubi co innego. jak wspomniano super nowoczesne auto można mieć na zawołanie i jakoś nie robią już szału. Coś starszego, odnowionego, coś co jest samochodem a nie puszką z elektroniką. Przecież to tylko chwila i już bawicie się na sali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
my nie będziemy wydziwiać, bo szkoda na to pieniędzy, zapewne pojedziemy autem mojego brata KIA sportage
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.