|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odchudzanie po 30 i później 5
Linki do poprzednich części:
część I: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104056 część II: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196500 część III: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206508 część IV: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216161
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 5
no widzisz navi, mówiłam, że bez ciebie nie zamkniemy czwartej cz.
![]() ![]() Rzabbko, a jak się młodzież dogadywała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() no to jestesmy w cz. V ![]() wlasnie wlasnie, czekamy na foty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
sophisticated
|
foty to na razie chyba od Ann tylko, no włąśnie Rzabbko jest na co czekać? popstrykaliście coś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rzabbocop
|
Brewko bylo cos pstrykane ale nie za wiele, ja na swojej karcie mam 3 fotki
![]() ja niestety nie mam nic do obrobki wiec i tak wysle wszystkie do Ann ![]() ale tak ogolnie choc bylismy dlugo bo ciotce badania przesunely sie o ponad 2h to czuje straszny niedosyt Zuziolka bo caly czas przy piersi Ann przebywala ![]() Biedna Ann pewnie dochodzi do siebie po naszej wizycie |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() nie chciała Zuzka poszaleć z koleżankami? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rzabbocop
|
Misia przedstawiala stosunek dosc obojetny
![]() ![]() a Zuzuia jest tak sliczna i slodka ze chcialam ja zjesc ![]() ![]() no ale wiadomo po kim ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() człowiek sobie śpi w błogiej nieświadomości a tu nowy wątek ![]() spamerki ![]() i proszę mnie tu nie obgadywać za plecami -zaraz wracam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wyobrażam sobie jakie Zuzia wrażenie na żywo robi ![]() ![]() a propos maluchów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT ooo cześć śpiochu ![]() poprosimy o wiadomo co, ja na razie lecę do przedszkola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Witam w czesci V!
![]() A teraz odpowiadam: Navi, co sie czepiasz Warszawki? ![]() ![]() ![]() Mmmmmmmmmm, Lide, ta plaza! ![]() ![]() Mariola, nie przejmuj sie. Dzisiaj moze bede miala wiecej czasu w pracy to sie pobawie! ![]() ![]() Iwonko, jezeli chodzi o nawal w firmach pogrzebowych to ja sie nie dziwie. Norma jest ze duzo ludzi umiera w styczniu. Jak ktos jest chory/w podeszlym wieku to najczesciej tak bardzo chce doczekac Swiat ze mu sie to udaje a potem ta mobilizacja spada i odchodza jeden za drugim. ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Cześć Słonka
![]() Ja to się dzis to ryczacych kwalifikuję, w sensie drących sie na pracowników i na Dyrektora rzutem na taśme, bo w niepodwiednim momencie zadzwonił i nie wymodulowałam głosu ![]() Generalnie wkurzona jestem i to mocno. Musze sie troche z Wami odstresować ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Proszę mnie od wariatek nie wyzywać
![]() a wariatkę to ja Wam pokażę jak zrobię pewne zdjęcie Obiad Rzabbko to zbyt szumne słowo ![]() bałam się zrobić cokolwiek,żeby nie zaszkodzić dziewczynkom a nie chciałam,żeby je coś kusiło nie dozwolonego ![]() no i z tych dylematów wyszło coś bardzo dietetycznego ![]() ale mam nadzieję,że choć trochę głodu zaspokoiliście następnym razem już będę mądrzejsza ![]() sernik też bardzo zdrowotny ![]() więc właściwie nie było czym u mnie pogrzeszyć ![]() a ciastka były dla dziewczynek a nie małża ![]() ![]() Rzabbko-zostawiliście Miśki gryzaczek,więc musicie wrócić ![]() a Zuzek jak Zuzek,ale Miśka z Helenką ![]() ![]() ![]() przecudne,prześliczne,prz ekochane no i sama Rzabbka ![]() ach! nawet małż przesympatyczny ![]() normalnie cudności!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurza mnie głupota pracowników, nie dosyc ze nie robia tego co powinni to jeszcze dyskutuja. A że byłam po bardzo twórczej naradzie i przez godzine wysłuchwiłam dyrdymałów , to wystarczyło zebym sie wydarła ![]() Ja się zazwyczaj staram nie drzec, ale czasami mi nie wychodzi i wtedy wredna i paskudna jestem z czego sobie zdaje sprawę. Ale to niestety czasami jest konieczne. No wygadałam sie do wracam do pracy ![]()
![]() |
#15 |
Rzabbocop
|
Ann Misia lubi karmic tatusia
![]() ![]() Twojemu malzowi tez chyba nic nie brakuje poza tym co i mojemu ![]() i chyba znalezli wspolny jezyk ![]() a obiadek byl pyszny ![]() a ja przyznaje, troche zakrecona bylam bo sie o ciotke martwilam |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć Spamerki
![]() Pingwiku- lubię ćwiczenia na łydki. To spalanie ejst ok, byle by mi się takie żylaste i fuj dla odmiany nie zrobiły ![]() Rzabciu, Ann- czekam na zdjęcia i zazdraszczam ![]() ![]() Navi- na nk weje potem, teraz lecę ![]() Beatko - meliski może troszkę ![]() ![]() Miłego dnia!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ann, Rzabbciu, ciesze sie, ze spotkanie bylo udane. Zreszta nie moglo byc inaczej ![]() ![]() Beata ![]() ![]() Monique ![]() ------------------------------------------------------------------- Lece do garow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi niebieskimi oczami moze byc problem, bo chyba w tym zakresie to meskie geny sa dominujace? A przynajmniej tak mi sie wydaje, bo z biologia ostatni raz mialam do czynienia w podstawowce!
![]() Zdjecia poogladalam i stwierdzam ze bajecznie wygladalas! Ta suknia jest oszalamiajaca! Bez tego plaszczyka to taka niepozorna a plaszczyk nadaje jej niesamowity glamour! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzam opinie na temat sukieneczki Mariola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę spotkania i czekam na foty
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
sophisticated
|
a ja mam brązowookiego małża i pierwsze dziecko niebieskookie
![]() a u brązowookiej szwagierki i jej niebieskookiego małża córka ma brązowe ![]() Ann czemu nas tak trzymasz w napięciu ![]() EDIT a w ogóle Rzabbko na wyniki tych badań cioci znowu trzeba czekać? Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2008-01-10 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moja piwnooka siostra i zielonooki szwagier maja corcie o blekitnych oczach! ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kolor oczu to genetyka, tylko nie pamietam które są dominujące
![]() W każdym badź razie jak oboje rodziców ma oczy jednego koloru to dzięcię może mieć jakies kolory a a jakichś nie może ![]() Ale jak są oczy mieszane to są większe szanse na pożądany kolor ![]() Ta więc niech mąż Mariolki nie traci nadziei ![]() Ale zamieszłam ![]() Dziewczynki głupota ludzka jest chyba nieskończona, a przynajmniej mój maly rozumek pojąc jej nie może ![]() Zmykam ![]()
![]() |
#24 | |
sophisticated
|
Cytat:
teraz to dopiero jasne wszystko, nie? ![]() pojąć głupotę to niełatwa sztuka ![]() ![]() idę szyć strój kota ![]() ![]() EDIT widziałyście? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Rzabbocop
|
Na wyniki cioci trzeba okolo tygodnia poczekac
a jamam piec dziurek w skorze i zaczyna bolec ale jest ok |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rzabbocop
|
beda badac
![]() z tego wszystkiego zapomnialam zapytac kiedy wyniki beda ale raczej nie wczesniej niz za kilka tygodni |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Rzabb pić dziurek brzmi strasznie
trzymaj się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() idę uszy przyszywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.