|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() mój chłopak mi dokucza :/
Witam wszystkich,
chciałabym poprosić o rade. Otóz jestem z moim chlopakiem juz blisko 3 lata. na poczatku zwiazku było wspaniale, wiadomo motylki w brzuchu, ciagle siedzenie na telefonie, randki itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: mój chłopak mi dokucza :/
Twojemu chłopakowi może pomóc jedynie terapia psychologiczna. Wiem co mówię - mój ojciec ma wobec mojej mamy dokładnie ten sam typ zachowań. Nie można się normalnie odezwać, bo wszystko bierze do siebie, a pomimo wieku zmienił się jedynie na gorsze. Życie z taką osobą to po prostu męczarnia, a nie życie, a mama żałuje, że przed ślubem się nie rozeszli. Uwierz mi, nie warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Powiedz mu to wszystko, co nam napisałaś, przedstaw, jak się z tym czujesz. Jeśli to nie pomoże, cóż, nie męczyłabym się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Uwirzcie mi ze juz prosilam, mowilam, tlumaczylam ze nie zycze sobie takiego traktowania. Na chwile dziala, przez moment jest jak do rany przyloz. Ale z tego co widze to tylko pozory. Takie zachowanie mialo miejsce ostatni raz. Nie pozwole sobie na takie traktowanie. Mam swoja godnosc. Do tej pory to wygladalo tak ze nawet jak on byl winny to ja przepraszalam. Co za glupota! Apel do wszystkich dziewczyn ktore sa w podobnej sytuacji: nie dajcie sie traktować jak popychadła, mowi wam to osoba która "siedzi" w tym problemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Zmień też hasło na pocztę, żeby nie mógł Ci jej przeglądać.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
skoncz to. nie ma szacunku i nie ma milosci.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Skoro już wiele razy próbowałaś rozmawiać, tłumaczyć, pokazywać co jest nie tak, a nadal się tak zachowuje, to nie ma sensu się męczyć. Osobnik niereformowalny. Wiej od niego, nie ma sensu niszczyć sobie zdrowia i tracić czasu na osobę, z którą nie da się normalnie dogadać. Nie dość, że chorobliwie zazdrosny i podejrzliwy, bez zaufania, to jeszcze na dokładkę najwyraźniej lubi się czepiać wszystkiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nie przejmuj się, niech obrazi się na zawsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.