![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Seks, pot i łzy...
Witajcie!
Moje drogie mam pewien problem... Mianowicie spotykam sie z kolegą z pracy (parą nie jesteśmy), spotkaliśmy sie 4 razy sam na sam. Na ostatniej imprezie u niego piliśmy alkohol i poniosło nas... Przespaliśmy sie ze sobą. No tak i wszystko było by ok gdyby nie rozmowa po pijaku.... Mianowicie ja palnełam, że go Kocham a on sie zaczął ze mnie śmiać, ogólnie zaczeliśmy sie z tego śmiać... wyglądał na nieco zszokowanego jak to usłyszał... Powiedział, że będzie ze mną, ale powoli... I powiedział, że gdyby mu nie zależało to by mnie tutaj nie było teraz. Na drugi dzień nawet mnie nie przytulił, ani nie pocałował na do widzenia, ale powiedział, że źle sie czuje i musi sie położyć (może i tak po alkoholu). W pracy ok uśmiecha sie do mnie, patrzy mi w oczy. Dotykał mojego brzucha i łapał za dłoń... piszemy ze sobą niby tak jak przedtem.... Jednak ja sie obawiam czy to nie jest jego poker face.... Jak myślicie??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Seks, pot i łzy...
trudno powiedzieć czy to poker face, ale przecież powiedział, że będzie z Tobą ale powoli, więc daj mu czas. Dodatkowa rada-byliście po alkoholu jak to mówił, więc proszę zachowaj rozum, bo wcale nie musi spełnić spełnić swoich postanowień, a szkoda się angażować i potem mieć złamane serce.
wszystko z głową, ale życzymy żeby się udało ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Gdyby mi facet po 4 spotkanich i przespaniu z powodu alko powiedział, że mnie kocha, to zaczęłabym go unikać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ale to nie on powiedział tylko ja :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
No właśnie dałam ci do zrozumienia, jakbym się czuła na miejscu twojego faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
no ale to by mnie łapał za dłoń przy wszystkich w pracy i patrzył prosto w oczy z uśmiechem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Łapanie za dłoń nie jest trudne, szczególnie jeśli w łóżku z tobą mu się podobało i chce jeszcze. Jak ty chcesz jeszcze, też go złap. Myślę, ze na to pójdzie. Miałaś fajny seks, on też, w czym problem?
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Problem w tym, że ja nie chce aby na seksie sie tylko skończyło...
No i co do potu i łez.... okazało się że mój partner hm.... nie ma nic w spodniach... Ale dla mnie osobiście nie stanowi to problemu i nadal mi na nim zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przestań, pogadaj z nim jak najszybciej. Nie zachowasz się jak desperatka, bo lepiej wiedzieć, niż robić z siebie kretynkę i mieć nadzieje. Rozmowa była pod wpływem, więc lepiej jak porozmawiacie na trzeźwo.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Wybacz, ale naprawdę zechcesz być z kimś, kto "nie ma nic w spodniach"/ Nie jest ci potrzebny seks w związku? Ja sobie nie wyobrażam czegoś takiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Moje życie "w związkach" było trudne do tej pory... miałam 2 facetów. Z jednym byłam rok, z drugim 5 lat. Pierwszy mnie zdradzał, a drugi wykończył psychicznie i emocjonalnie. Przy tym facecie czuje sie po prostu bezpieczna, może to przeważa ponad życie seksualne.... Mam tylko nadzieje, że po naszej pijańskiej rozmowie sie do mnie nie zraził ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Może i racja... Chyba powinnam sie jednak nad tym dobrze zastanowić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Można żyć bez seksu... no bez przesady jeśli czujesz się przy nim bezpieczna i dobrze się z nim rozmawia to mimo wszystko chyba w związku chodzi o relacje głównie psychiczną, a relacja fizyczna jest dodatkowym elementem...
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dodam, że początek końca seksu w poprzednich związkach zawsze oznaczał początek końca związku. Jak być z kimś, kto mnie nie pociąga? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja mimo wszystko nadal uważam, że seks jest dodatkiem, siła i chęć na niego w końcu minie i zostaniemy z człowiekiem którego wybrałyśmy i lepiej zostać z mężczyzną z którym się dogadujemy i czujemy przy nim dobrze... Też są różne sytuacje w życiu wypadki choroby, które mogą spowodować, że mężczyzna nie będzie już tak sprawny i to znaczy, że ma się go zostawić? Autorka nie napisała ( albo to ominęłam), że jej nie pociąga, wręcz napisała, że jej to nie przeszkadza, więc to że ,, nie ma nic w spodniach" nie wydaje się być problemem. No i przecież są różne sposoby na zaspokojenie kobiety....
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Może w twoim związku jest dodatkiem. Szczerze współczuję. No chyba że nie byłaś nigdy w zdrowym związku i tak sobie teoretyzujesz. Jak to jest?
I nie mów mi o tym, co będzie po latach. Wtedy dobry związek z dobrym seksem nadal będzie dobry, chociaż seksu będzie coraz mniej. Ale na czymś się tę przyszłość buduje. A bliskość partnerów w bardzo dużym stopniu buduje się na seksualności. I czym innym jest brak seksu z powodu choroby, a czym innym wchodzenie w taki związek. To się nie uda i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się z Kalincią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jestem w zdrowym związku, seks jest dla nas ważny, ale na pewno nie szukałam partnera myśląc o tym czy będę zadowolona z jego przyrodzenia. Musiałam go poznać dobrze się przy nim czuć psychicznie, a nie wiedzieć, ze jest nam dobrze w łóżku...
Ok seks jest ważny, ale raczej nie należy szukać partnera opierając się na tym czy ma coś w spodniach czy nie. Tak jak mówiłam jest wiele sposobów na zaspokojenie, jest też wiele pozycji w których penetracja jest głębsza...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Naczelna Nastolatka
|
Seks jest nieodłączonym elementem związku jeśli partnerzy nie są aseksualni. To jedna z podstawowych potrzeb fizjologicznych, a przy tym buduje więź, intymność i przywiązanie pomiędzy partnerami w stałych związkach.
Można twierdzić, że jest wiele sposobów na zaspokojenie, ale nie ma się co oszukiwać, po pewnym czasie pragnienie poczucia w sobie męskiego penisa będzie nie do oszukania substytutem. Możecie mnie zagryźć, że to niepoprawne politycznie.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2015-02-08 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Ja tam się wolę z tobą zgodzić, zamiast cię gryźć.
I nie chodzi, jak napisała przedmówczyni o szukanie faceta z odpowiednim przyrodzeniem, tylko takiego, który tę bliskość przez seks chce i potrafi tworzyć. Nigdy nie zgodzę się na nazwanie seksu w związku - dodatkiem. Powiem więcej początek końca zdrowego i satysfakcjonującego seksu w związku oznacza początek końca związku. Nie mówię oczywiście o czynnikach chorobowych. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Koniec seksu nie oznacza końca związku. Znam parę, która tego nie robi i są ze sobą od ponad 20 lat...
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Naczelna Nastolatka
|
Kurde, mam dzisiaj jakiś problem z klarownym wyrażaniem myśli.
Jeszcze raz. Można kobietę w różny sposób zaspokoić, palcem, wibratorem itp. Ale ja uważam, że na dłuższą metę to nie zdaje egzaminu, jako stała forma. I nic nie może tak naprawdę zastąpić seksu w trakcie którego penis penetruje pochwę. Takie mam zdanie właśnie. Może to okropne, że niby związek nieważny tylko penis ważny.
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym powiedziała, że seks jest ważny, ale nie najważniejszy, i można w tej kwestii iść na kompromisy rozmaite, przystosować się do siebie, trochę nie wierzę w coś takiego jak niedopasowanie seksualne (myślę, że to wymówka i brak chęci). W zdrowym, normalnym związku ludzie uprawiają tyle seksu ile mają ochoty, a nie tyle ile przeczytali w Cosmo, i w takich pozycjach jak lubią nawet, gdy nie są jakieś wykombinowane. Może on ją tak czy siak pociąga, tylko wolałaby, żeby miał większego? Niektóe kobiety wolałyby, żeby ich facet miał mniejszy brzuch albo wyglądał jak Brad Pitt, co nie znaczy, że są nieusatysfakcjonowane ![]() Problem autorki nie polega na małym penisie kolegi, ale na tym, że jest zdesperowana po poprzednich nieudanych związkach i na siłę dąży do kolejnego bo czuje się bezpiecznie. Jej zachowanie jest desperackie i aż krzyczy "niech mnie ktoś zaakceptuje", i tu jest problem.
![]() Edytowane przez ridja devojka Czas edycji: 2015-02-12 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
No tu się zgadzam, że nie o to autorce chodzi, ALE rozmiar penisa a wygląd a la Brad Pitt to co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ale niewielki penis nie musi oznaczać kiepskiego seksu, myślałam, że to dość powszechna wiedza.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A najlepiej to przystojniaka z dużym hehe ![]() Tylko autorce nie o to chodzi, ale widzę, że już nam uciekła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Czyli Twoim zdaniem faceci z małymi penisami się nie nadają do seksu i nie warto się z nimi wiązać?
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.