|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
In vitro invimed Wrocław
Witam. Czy któraś z was podchodziła w invimedzie do invitro? Jak wyglądają płatności? Jestem aktualnie stymulowana i za tydzień mam planowaną punkcję. Jakie wtedy pokrywam koszty? czy całość płacę dopiero przy transferze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: In vitro invimed Wrocław
Przed transferem musisz mieć opłaconą całość, przynajmniej tak było w invimed Warszawa rok temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jak płaciłaś w tamtym roku? w dniu punkcji? i jaką kwotę? zastanawiam się bo chciałabym być przygotowana, bo ostatnio na jednej z wizyt zabrakło mi pieniędzy bo spodziewałam się mniejszych wydatków, a się okazało ze muszę zapłacić 1000zł, a nie miałam przy sobie karty, wiec chciałabym być przygotowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dostałam na wizycie w dniu punkcji rachunek na 7,500 zł, zapłaciłam w dniu punkcji chyba 3500, bo tyle miałam na koncie, a resztę przed transferem dopłaciłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W kazdej klinice trzeba placic przed a nie po, np po urodzeniu dziecka. A z platnosciami to kwestia dogadania, uwazam, ze wczesniej powinnismy dopytac jaki jest koszt, zeby pozniej nie bylo niespodzianek. Ale przeciez...czego sie nie robi, zeby byc najszczesliwsza kobieta na swiecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.