Czy to jeszcze ma sens? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-02-12, 09:06   #1
czaryMary5620
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 99
Unhappy

Czy to jeszcze ma sens?

Witam. Nie wiem czy dobrze trafi³am i nie wiem czy powinnam tutaj pisaæ ale liczê na Wasz± pomoc choæ i tak wiem, ¿e ka¿dy podchodzi do takich spraw indywidualnie. Jestem w zwi±zku ju¿ 2 lata i zaczyna siê psuæ do takiego stopnia, ¿e dochodzi do k³ótni, mocnych s³ów niestety z mojej strony :/ Szczerze mówi±c wiem, ¿e Go Kocham ale czasami nie mam nawet ochoty darzyæ go jakimkolwiek uczuciem... Nie wiem co robic! Ci±gle oboje siê staramy aby by³o dobrze, czekamy na zmiany w Nas i w Naszym zwi±zku ale to bez sensu bo w ogóle nie jest lepiej.. smutny u¶miech Czasami siê zastanawiam czy jest sens to ci±gn±æ i niestety raniê Go bo mówiê mu o tym na g³os. K³ócimy siê kilka razy w tygodniu pó¼niej godzimy siê, przepraszamy i znowu k³ócimy... Dziewczyny mo¿e mia³y¶cie lub macie tak± sam± sytuacjê? Co robiæ? Jak dalej ¿yæ w takim zwi±zku?
P.S Nie oczekujê od Was nie wiadomo czego, mo¿e porady bo po to jest o forum ale bardzo proszê aby mnie nie krytykowaæ lub mówiæ, ¿e zachowujê siê jak gimnazjlistka bo tak nie jest poniewa¿ mam ju¿ 22 a problemy s± zawsze i wszêdzie i ka¿dego mo¿e to spotkaæ. Czekam na odzew. Pozdrawiam.
czaryMary5620 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:09   #2
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642
Dot.: Czy to jeszcze ma sens?

Cytat:
Napisane przez czaryMary5620 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam. Nie wiem czy dobrze trafi³am i nie wiem czy powinnam tutaj pisaæ ale liczê na Wasz± pomoc choæ i tak wiem, ¿e ka¿dy podchodzi do takich spraw indywidualnie. Jestem w zwi±zku ju¿ 2 lata i zaczyna siê psuæ do takiego stopnia, ¿e dochodzi do k³ótni, mocnych s³ów niestety z mojej strony :/ Szczerze mówi±c wiem, ¿e Go Kocham ale czasami nie mam nawet ochoty darzyæ go jakimkolwiek uczuciem... Nie wiem co robic! Ci±gle oboje siê staramy aby by³o dobrze, czekamy na zmiany w Nas i w Naszym zwi±zku ale to bez sensu bo w ogóle nie jest lepiej.. smutny u¶miech Czasami siê zastanawiam czy jest sens to ci±gn±æ i niestety raniê Go bo mówiê mu o tym na g³os. K³ócimy siê kilka razy w tygodniu pó¼niej godzimy siê, przepraszamy i znowu k³ócimy... Dziewczyny mo¿e mia³y¶cie lub macie tak± sam± sytuacjê? Co robiæ? Jak dalej ¿yæ w takim zwi±zku?
P.S Nie oczekujê od Was nie wiadomo czego, mo¿e porady bo po to jest o forum ale bardzo proszê aby mnie nie krytykowaæ lub mówiæ, ¿e zachowujê siê jak gimnazjlistka bo tak nie jest poniewa¿ mam ju¿ 22 a problemy s± zawsze i wszêdzie i ka¿dego mo¿e to spotkaæ. Czekam na odzew. Pozdrawiam.
A za co go obecnie (chodzi o tera¼niejszo¶æ) kochasz? Co Was tak naprawdê ³±czy?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:11   #3
Niebieskooka arystokratka
Marsza³kini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wiadomo¶ci: 5 547

Nie s±dzê, ¿eby¶ go kocha³a. Bardziej wygl±da mi to na przyzwyczajenie.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:13   #4
czaryMary5620
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
A za co go obecnie (chodzi o tera¼niejszo¶æ) kochasz? Co Was tak naprawdê ³±czy?

Nie mogê powiedzieæ za co Go Kocham... Kocham Go za wszytsko, to jaki dla mnie jest, co dla mnie robi, ¿e mnie wspiera, Moja Po³ówka jest taka jak± zawsze chcia³am mieæ a to , ¿e siê psuje z mojej winy to inna sprawa.... :/
Stary 2015-02-12, 09:14   #5
anusska89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 111

Kryzysy w zwi±zkach siê zdarzaj± ale po 2 latach to jak na mój gust trochê szybko.
My¶lê, ¿e dobrze by by³o gdyby¶cie postarali siê wiêcej czasu spêdzaæ ze sob±, robiæ co¶ tylko razem - wspólne gotowanie, romantyczna kolacyjka? A mo¿e ma³y weekendowy wypad we dwójkê ? Takie rzeczy dobrze robi±
No i co najwa¿niejsze - je¶li siê k³ócicie to starajcie siê nie nakrêcaæ, a staraæ siê od razu rozwi±zaæ konflikt. Ja z moim T¯ wyznajemy zasadê, ¿e pok³óconymi nie idziemy spaæ wiêc wszystko przed za¶niêciem trzeba sobie wyja¶niæ i to siê dobrze sprawdza
''S± ludzie, z którymi od pierwszej chwili znajdujesz wspólny jêzyk. A potem bez wzglêdu na up³yw czasu, dziel±ce was kilometry albo dni milczenia wystarczy, jedno spojrzenie i znów rozumiecie siê bez s³ów.''
— Mia

anusska89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:15   #6
czaryMary5620
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieskooka arystokratka Poka¿ wiadomo¶æ
Nie s±dzê, ¿eby¶ go kocha³a. Bardziej wygl±da mi to na przyzwyczajenie.
dziêkujê za krytykê i swoj± opiniê, szanuje To ale nie wiem czy siê z Tob± zgodzê... Teraz mam kryzys i faktycznie zastanawiam siê czy go Kocham ale w g³êbi Serca wiem, ¿e Go darzê silnym i trwa³ym uczuciem.
Stary 2015-02-12, 09:16   #7
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
Nie mogê powiedzieæ za co Go Kocham... Kocham Go za wszytsko, to jaki dla mnie jest, co dla mnie robi, ¿e mnie wspiera, Moja Po³ówka jest taka jak± zawsze chcia³am mieæ a to , ¿e siê psuje z mojej winy to inna sprawa.... :/
Czyli go nie kochasz, tylko siê przyzwyczai³a¶ do zwi±zku, do niego.
Stary 2015-02-12, 09:19   #8
czaryMary5620
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusska89 Poka¿ wiadomo¶æ
Kryzysy w zwi±zkach siê zdarzaj± ale po 2 latach to jak na mój gust trochê szybko.
My¶lê, ¿e dobrze by by³o gdyby¶cie postarali siê wiêcej czasu spêdzaæ ze sob±, robiæ co¶ tylko razem - wspólne gotowanie, romantyczna kolacyjka? A mo¿e ma³y weekendowy wypad we dwójkê ? Takie rzeczy dobrze robi±
No i co najwa¿niejsze - je¶li siê k³ócicie to starajcie siê nie nakrêcaæ, a staraæ siê od razu rozwi±zaæ konflikt. Ja z moim T¯ wyznajemy zasadê, ¿e pok³óconymi nie idziemy spaæ wiêc wszystko przed za¶niêciem trzeba sobie wyja¶niæ i to siê dobrze sprawdza
Te¿ uwa¿am, ¿e to za szybko jak na kryzys po do¶yæ krótkim sta¿u dwóch lat... Kiedy¶ te¿ wyznawali¶my tak± sam± zasadê ale teraz ju¿ tak nie jest Idziemy spaæ sk³óceni i nawet go nie przytulam, ani nie chcê ¿eby on mnie przytula³...

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Czyli go nie kochasz, tylko siê przyzwyczai³a¶ do zwi±zku, do niego.
Dalczego uwa¿asz, ¿e go nie Kocham?
My¶le aby z nim nied³ugo zamieszkaæ, za³ozyæ rodzinê i i¶æ z nim przez ca³e ¿ycie tak¿e nie zgodze siê... Chyba jednak mi nikt nie pomo¿e. No trudno...
Stary 2015-02-12, 09:23   #9
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
(...)
Dalczego uwa¿asz, ¿e go nie Kocham?
My¶le aby z nim nied³ugo zamieszkaæ, za³ozyæ rodzinê i i¶æ z nim przez ca³e ¿ycie tak¿e nie zgodze siê... Chyba jednak mi nikt nie pomo¿e. No trudno...
Za nic, "odgórnie" kocha siê tylko w³asne dziecko. Je¿eli nie umiesz wymieniæ konkretnych (i oczywi¶cie mniej konkretnych) powodów, dlaczego dany cz³owiek ma szczególnie miejsce w Twoim sercu, to znaczy ¿e tych powodów za bardzo nie ma. Kocha siê za co¶ - tak jest i nie jest to nic z³ego. Dziêki temu potrafi siê postawiæ granice, wymagaæ, wiedzieæ ile z siebie dawaæ itd. To rozró¿nia dobry zwi±zek od uzale¿nienia, czy trwania ze sob± bez sensu. Zastanów siê, czy masz go za co kochaæ (podkre¶lam: obecnie, a nie ¿e np. rok temu by³o fajnie i s± mi³e wspomnienia). Przemy¶l to sobie. Zwi±zek to nie biznes, nie praca w sensie kariery i zarobków, ale te¿ nie ca³kowity altruizm i "bêdê z nim mimo wszystko". Bilans zysków i strat powinien jednak wychodziæ na plus. Spisz sobie powody dla których warto byæ z nim, co Ci ten zwi±zek daje, ale i przemy¶l czego Ci nie daje, co Ci odbiera, co jest ¼le. Zobaczysz, czy tu jest na plus, czy jednak ostatecznie na minus.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2015-02-12 o 09:25
Stary 2015-02-12, 09:23   #10
anusska89
Raczkowanie

Widaæ po tym jak piszesz jakby¶ by³a zniechêcona i nie chcia³oby Ci siê ju¿ staraæ tylko czekasz a¿ samo siê poprawi....wybacz ale tak to odbieram. Nad zwi±zkiem trzeba pracowaæ ca³y czas, nie mo¿na sobie odpuszczaæ, zw³aszcza je¶li co¶ z³ego siê dzieje.
Nie nastawiaj siê negatywnie, postaraj siê popatrzeæ na sytuacjê z innej strony, popatrz na swoje zachowanie z boku i pomy¶l co mog³aby¶ zmieniæ by by³o lepiej i skup siê w³a¶nie na tych zmianach.
A co twój partner na t± sytuacjê ?
''S± ludzie, z którymi od pierwszej chwili znajdujesz wspólny jêzyk. A potem bez wzglêdu na up³yw czasu, dziel±ce was kilometry albo dni milczenia wystarczy, jedno spojrzenie i znów rozumiecie siê bez s³ów.''
— Mia

Stary 2015-02-12, 09:23   #11
Leszy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 791

Nie kochasz go. Bajki o bezinteresownej mi³o¶ci s± z romantycznych komedii. Je¶li nie potrafisz powiedzieæ za co go kochasz, to po prostu nie ma tego uczucia z Twojej strony.

A plany mieszkania i zak³adania to najbardziej poroniony pomys³ w obecnej sytuacji. W udanym zwi±zku nie powinno byæ tyle k³ótni. Dziwiê siê temu facetowi, ¿e jeszcze z Tob± wytrzymuje.

Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-12, 09:25   #12
anusska89
Raczkowanie

Doris1981 - nie kocha siê za co¶ tylko pomimo czego¶ Kto¶ kiedy¶ tak ³adnie powiedzia³
— Mia

Stary 2015-02-12, 09:26   #13
Niebieskooka arystokratka
Marsza³kini II RP

Avatar Niebieskooka arystokratka

Wiadomo¶ci: 5 547

Cytat:
dziêkujê za krytykê i swoj± opiniê, szanuje To ale nie wiem czy siê z Tob± zgodzê... Teraz mam kryzys i faktycznie zastanawiam siê czy go Kocham ale w g³êbi Serca wiem, ¿e Go darzê silnym i trwa³ym uczuciem.

Ale to nie jest krytyka - tak mi siê wydaje po tym co napisa³a¶. Na pewno rozstrzygniêcie co do niego czujesz zajmie Ci du¿o czasu, ale to jedyny sposób na podjêcie s³usznej decyzji.
Niebieskooka arystokratka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:30   #14
Paulinka181994
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 160

No jak bym czyta³a historiê mojej znajomej.
To samo ma w swym zwi±zku. Tyle, ¿e k³ótnie wychodz± od obojga. Czasem maj± gorzej, czasem lepiej, ale to ci±gn± i ju¿ ¶lub w planach.
Jak dla mnie by³oby mêcz±ce przez wiekszo¶æ czasu siê u¿eraæ by parê chwil by³o mi³o....
Postaw sobie pytanie czy naprawdê go jeszcze kochasz czy jak kto¶ tu wspomina³ to tylko przyzwyczajenie....
Paulinka181994 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 09:34   #15
czaryMary5620
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Leszy Poka¿ wiadomo¶æ
Nie kochasz go. Bajki o bezinteresownej mi³o¶ci s± z romantycznych komedii. Je¶li nie potrafisz powiedzieæ za co go kochasz, to po prostu nie ma tego uczucia z Twojej strony.

A plany mieszkania i zak³adania to najbardziej poroniony pomys³ w obecnej sytuacji. W udanym zwi±zku nie powinno byæ tyle k³ótni. Dziwiê siê temu facetowi, ¿e jeszcze z Tob± wytrzymuje.
dziêki za wyra¿enie swojej opinii ale nie uwa¿am, aby moja Mi³o¶c by³a jak z bajki z romantycznych komedii. Ja juz napisa³am ze co go Kocham a je¶li nie czytasz forum od pocz±tku do koñca to nie pisz , ¿e nie ma uczucia z mojej strony. Szukam dziewczyn które mia³y podobn± sytuacjê i rady co dalej robiæ a nie jakie¶ pseudo-rady ¿e nie powinno siê plnaowaæ ¿ycia. Tak jak napisa³am ka¿dy jest indywidulany i nie mo¿na tak pisaæ ¿e dziwisz siê ¿e On jeszcze ze mn± wytrzymuje, a niby co? powinien siê poddaæ ? On walczy poza tym skad wiesz ile dok³adnie by³o tych k³ótni? Mo¿e nawet ja ¼le naisa³am bo to nie s± k³ótnie tylko drobne czêste sprzeczki i niedopowiedzenia...
Stary 2015-02-12, 09:35   #16
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Ci±gle oboje siê staramy aby by³o dobrze, czekamy na zmiany w Nas i w Naszym zwi±zku ale to bez sensu bo w ogóle nie jest lepiej..
Bo to tak nie dzia³a. Trzeba si±¶æ, obgadaæ dok³adnie co jest ¼le i jakie widzicie konkretne rozwi±zania, zaplanowaæ jak do poprawienia sytuacji oboje bêdziecie d±¿yæ i konsekwentnie wprowadzaæ ustalenia w ¿ycie. Samym czekaniem nic siê nie zdobêdzie, prócz frustracji.
Stary 2015-02-12, 09:36   #17
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez anusska89 Poka¿ wiadomo¶æ
Doris1981 - nie kocha siê za co¶ tylko pomimo czego¶ Kto¶ kiedy¶ tak ³adnie powiedzia³
Jaka¶ nastolatka?
Stary 2015-02-12, 09:43   #18
anusska89
Raczkowanie

Cytat:
Jaka¶ nastolatka?
Ah czasem tak sobie wspominam te czasy
— Mia

Stary 2015-02-12, 09:51   #19
Juli_Juli
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 223

Cytat:
Jaka¶ nastolatka?
Nie. Bardzo podobnie powiedzia³ ks. Jan Twardowski
I ca³kowicie siê z nim zgadzam. Kocha siê za nic, bez ¿adnych warunków. Przyk³adowo- kobieta uwa¿a ¿e kocha swojego mê¿a za to, ¿e jest optymist±, jest czu³y, delikatny. M±¿ wpada w depresjê, gdzie te jego wymienione przed chwil± cechy zmieniaj± siê o 180 stopni- staje siê on pesymistyczny, smutny, osch³y. Wg. tego co piszesz- w tym momencie to za co ¿ona go kocha³a zniknê³o. Wiêc mi³o¶æ te¿, nie ma jej. ¯ona go ju¿ nie kocha bo nie spe³nia jej warunków mi³o¶ci, wiêc odchodzi. Czy¿ tak?
Juli_Juli jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-12, 09:54   #20
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Cytat:
Napisane przez Juli_Juli Poka¿ wiadomo¶æ
I ca³kowicie siê z nim zgadzam. Kocha siê za nic, bez ¿adnych warunków.
Na jakiej podstawie decydujesz, ¿e dany facet zostaje Twoim partnerem?
Stary 2015-02-12, 12:52   #21
coffee
and cigarettes

Wiadomo¶ci: 6 965

Cytat:
I ca³kowicie siê z nim zgadzam. Kocha siê za nic, bez ¿adnych warunków.
Skoro kocha siê za nic, to znaczy, ¿e mnie te¿ kochasz?
coffee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 12:55   #22
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Oczywi¶cie, ¿e nie kocha siê za nic.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 13:38   #23
Cerveza_
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 505

Cytat:
Napisane przez kaguya Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie, ¿e nie kocha siê za nic.
Wed³ug mnie tak¿e. Teksty, ¿e kocha siê za nic s± przereklamowane. Ja nie wyobra¿am sobie, by kochaæ kogo¶ za nic. Przecie¿ ten kto¶ musia³ sobie jako¶ zas³u¿yæ na moj± mi³o¶æ, tak? Samo bycie nie wystarczy, a mi³o¶æ nie wykarmi. Je¶li kogo¶ kocham, to patrzê w przysz³o¶æ. Zastanawiam siê, czy ten partner sprawdzi siê jako g³owa rodziny, ojciec dzieci. Trzeba mieæ powód do kochania. Co to za mi³o¶æ, kiedy jest siê ze ¶mierdz±cym leniem? Mam go kochaæ, bo jest? Czy lepiej za nic?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-12, 14:00   #24
Juli_Juli
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 223

.

Edytowane przez Juli_Juli
Czas edycji: 2015-02-13 o 12:13 Powód: Zbyt osobiste przemy¶lenia.
Juli_Juli jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 14:11   #25
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
I ca³kowicie siê z nim zgadzam. Kocha siê za nic, bez ¿adnych warunków. Przyk³adowo- kobieta uwa¿a ¿e kocha swojego mê¿a za to, ¿e jest optymist±, jest czu³y, delikatny. M±¿ wpada w depresjê, gdzie te jego wymienione przed chwil± cechy zmieniaj± siê o 180 stopni- staje siê on pesymistyczny, smutny, osch³y. Wg. tego co piszesz- w tym momencie to za co ¿ona go kocha³a zniknê³o. Wiêc mi³o¶æ te¿, nie ma jej. ¯ona go ju¿ nie kocha bo nie spe³nia jej warunków mi³o¶ci, wiêc odchodzi. Czy¿ tak?
Oczywi¶cie, ¿e mo¿na przestaæ kochaæ kogo¶, kto zmieni³ siê (trwale) o 180 stopni. Je¿eli to chwilowa choroba, to ma siê najpierw si³ê walczyæ, ale przy d³u¿szych problemach ludzie siê czêsto rozstaj±. No niestety, ja sobie np. nie wyobra¿am spêdzenia kolejnych x lat z kim¶, kto by³ taki, a nagle jest ca³kowicie inny. Nawet je¿eli to wp³yw choroby. Realizm, nie egoizm, bo walczyæ o dobry zwi±zek warto, ale kocha siê za co¶. Nie kocham mê¿a za samo to, ¿e siê urodzi³, czy ¿e istnieje, czy ¿e chce ze mn± byæ.
Stary 2015-02-12, 15:29   #26
coffee
and cigarettes

Wiadomo¶ci: 6 965

Cytat:
Odkrycie tego i zdolno¶æ kochania wymaga nale¿ytej dojrza³o¶ci od obydwu osób. Przyk³adowo dojrza³o¶ci± nie jest dla mnie to, gdy kto¶ mnie ¶wiadomie krzywdzi. Takiej osoby nie mog³abym pokochaæ- tej z któr± nie mam odpowiedniej wiêzi poznawczej, emocjonalnej, duchowej, fizycznej.
To kochasz kogo¶ z kim masz te ró¿ne wiêzi czy kochasz za nic i bez ¿adnych warunków (np. konkretnych wiêzi), jak pisa³a¶ wcze¶niej?
Czy te wiêzi, niekrzywdzenie to dla Ciebie "nic"?

Powinna¶ pokochaæ "pomimo" tego, ¿e krzywdzi, a nie "za" to, ¿e nie krzywdzi. Bo przecie¿ nie kocha siê za co¶, a pomimo czego¶.
coffee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-02-12, 15:43   #27
201803080934
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 779

Cytat:
dziêki za wyra¿enie swojej opinii ale nie uwa¿am, aby moja Mi³o¶c by³a jak z bajki z romantycznych komedii. Ja juz napisa³am ze co go Kocham a je¶li nie czytasz forum od pocz±tku do koñca to nie pisz , ¿e nie ma uczucia z mojej strony. Szukam dziewczyn które mia³y podobn± sytuacjê i rady co dalej robiæ a nie jakie¶ pseudo-rady ¿e nie powinno siê plnaowaæ ¿ycia. Tak jak napisa³am ka¿dy jest indywidulany i nie mo¿na tak pisaæ ¿e dziwisz siê ¿e On jeszcze ze mn± wytrzymuje, a niby co? powinien siê poddaæ ? On walczy poza tym skad wiesz ile dok³adnie by³o tych k³ótni? Mo¿e nawet ja ¼le naisa³am bo to nie s± k³ótnie tylko drobne czêste sprzeczki i niedopowiedzenia...
Ja mia³am tak± sam± sytuacjê - rozstali¶my siê po dwóch latach, zakoñczy³am to.
Jak w±tpisz w to czy kochasz/czasami wydaje ci siê, ¿e nie kochasz, to znaczy, ¿e NIE kochasz. Amen.
201803080934 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-02-12 16:43:45

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.