|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Do Poznanianek
Kochane Wizażanki Z Poznania, mam wielką prośbę, mogłybyście mi powiedzieć w którym akademiku można znaleźć nocleg w czasie wakacji? I ile kosztuje? Ewentualnie jakieś inne tanie lokum.
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Do Poznanianek
hej
![]() nie jestem co prawda z Poznania (tzn. od października będę tam mieszkać ), ale wiem, że na wakacjach możesz przenocować w DS Hanka, czyli w Dizzy Daizy Hostel na Alei Niepodległości![]() pozdrawiam ![]() ja też z Uamu, tyle że TiR
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że pani przyszła poznańska socjolog
A więc witamy na Wydziale Nauk Społecznych ![]() Masz już lokum na rok akademicki? Jeśli nie, rozglądnij się za kwaterami prywatnymi (koszt. ok. 250-400 zł za pokój + świadczenia/miesiąc) albo rozglądnij się porządnie za akademcem. Polecam Jowitę (adres poniżej), bo jest stosunkowo w dobrym miejscu wypadowym na miasto i na uczelnię (bezp. połączenie tramwajem nr 2), poza tym jest tam ładnie. Jestem już po studiach, ale coś niecoś mogę Ci pewnie pomóc. Pisz na PW. Hostel Dizzy Daisy o którym pisała pozytywna kosztuje 45 zł za noc. Można popytać jeszcze tu: Dom Studencki DEWIZKA AE w Poznaniu Poznań ul. Dożynkowa 9 D telefon 8 201-092 -portiernia Dom studencki FENIKS AE w Poznaniu Poznań ul. Dożynkowa 9F telefon 8 206-841- administracja 8 201-093 - portiernia DS "Babilon" Uniwersytetu AM w Poznaniu Poznań ul. Dożynkowa 9b tel.(061) 8201072 DS "Hanka" Uniwersytetu AM w Poznaniu Poznań (dizzy daisy) Al. Niepodległości 26 tel.(061) 8521673 DS "Jagienka i Zbyszko" Uniwersytetu AM w Poznaniu Poznań ul. Obornicka 80 tel.(061) 8201592 DS "Jowita" Uniwersytetu AM w Poznaniu Poznań ul. Zwierzyniecka (061) 8661272 DS "Przylesie" Akademii Rolniczej w Poznaniu Poznań ul Wojska Polskiego 85 tel. (61) 848-78-57 DS ESKULAP Akademii Medycznej w Poznaniu Poznań ul. Przybyszewskiego 39 tel. (0 61) 658 40 00 DS nr 1 Politechniki Poznańskiej 60-965 Poznań ul. Jana Pawła II 28 tel. (061) 6652506 DS Wawrzynek Akademii Medycznej w Poznaniu Poznań ul Wawrzyniaka 23/25 tel. (0 61) 664 26 30 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za pomoc
Wybieram się w sobotę na poszukiwania mieszkania i rozglądam się za noclegiem gdybym (odpukać) musiała zostać na niedziele. Podania o akademik nie składałam bo miałam zaklepany pokój ale niestety właścicielom się odwidziało 45zł to jak dla mnie trochę za dużo nic, podzwonie po innych akademikach. Taverney dziękuję za obszerną bazę teleadresową )
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
A czy w takich domach studenckich warunki są znośne? Są gdzieś może dostępne jakieś zdjęcia? ![]() Czy warto samotnikowi się katować dla oszczędności, czy może da się znaleźć coś prywatnie o podobnych/lepszych warunkach i w przystępnej cenie? ![]() Chodzi mi o coś jednoosobowego, koniecznie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

), ale wiem, że na wakacjach możesz przenocować w DS Hanka, czyli w Dizzy Daizy Hostel na Alei Niepodległości
Wybieram się w sobotę na poszukiwania mieszkania i rozglądam się za noclegiem gdybym (odpukać) musiała zostać na niedziele. Podania o akademik nie składałam bo miałam zaklepany pokój ale niestety właścicielom się odwidziało
45zł to jak dla mnie trochę za dużo 
`Tylko błagam nie załamuj rąk, chroni nas Bóg...`