|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Faceci to..
Hej wszystkim.. Nie będę owijać, mam problem z odpuszczeniem sobie chłopaka, byłego studenta mojego miasta, któremu najwidoczniej kompletnie na mnie nie zależy. Ze trzy miesiące wstecz poznaliśmy się na portalu społecznościowym i zaczęliśmy rozmawiać. Rozmowa oczywiście się kleiła, wszystko cacy i umówiliśmy się na pierwsze spotkanie - na spacer. Bardzo fajny charakter, a przynajmniej tak mi się wydawało, z wyglądu powiedzmy średnio, ale nie jest on dla mnie najważniejszy. Po owym spotkaniu rozmawialiśmy ze sobą praktycznie 24/7. Na drugie spotkanie zostałam zaproszona do niego do domu, na film, gdzie zrobił mi masaż. a już przy kolejnych spotkaniach jego palce poszły w ruch, a ja, jako kompletnie niedoświadczona w tych sprawach pozwoliłam mu na to bo przecież "on jest inny"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak myślicie, z jego strony była to relacja na zasadzie "pójść do łóżka i odhaczyć, a potem olać?" a że nie doszło do tego to musiał się zacząć starać? i że po to były te wszystkie spotkania i czułości? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci to..
Cytat:
Zaznaczone na czerwono - dla mnie to sygnał do ucieczki. Nie znoszę takiego podejścia do seksu. Jak dla mnie tak, to właśnie była taka relacja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kretyn, nic więcej. Całe szczęście, że nie doszło do seksu. Ja byłam głupsza, trwałam w czymś takim półtorej roku,a On ciągle ma dziewczynę, dalej są razem, to już w ogóle dobry gracz. Już chociaż wiesz czego unikać
![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I tez uważam, że to właśnie taka relacja była. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mysle,ze koles jest mega egoista i robi wszystko,aby jemu bylo dobrze,nie wazne jakim i czyim kosztem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Więc widzisz, są faceci normalni, cudowni, owieczki które boją się zagadać, dziwkarze oraz gracze.
Jestem z Ciebie dumny, że posłuchałaś intuicji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.