|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z nagrywaniem audio cd:(
Mam problem z nagrywanim płyt audio cd lub kopiowaniem dysku. Gdy odsłuchuje nagraną płyte okazuje się że każdą piosenkę zagłusza trzeszczenie. Jak nagram mp3 to wszystko jest ok. Zmarnowałam już wiele płyt a one są do niczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z nagrywaniem audio cd:(
a czy to trzeszczenie pojawiło się po kilku odsłuchaniach CD czy odrazu po nagraniu?? i jakim programem nagrywasz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś podobną sytuację: nagrałam płytkę i pierwsze 2-3 piosenki ok następne już trzeszczą
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
moze nagrywaj z niższa predkościa, a nie maksymalna mozliwa dla nagrywarki...
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może poprostu w twoim programie coś się spiep****ło w konwertorze (?) plików mp3 do wav [kiedy nagrywasz z mp3 na audio] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.