|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy jemu zależy tylko na jednym?
Spotykam się z pewnym chłopakiem, jesteśmy "oficjalnie" razem 2 tygodnie. Podczas pocałunków jego ręce wędrują po moim ciele, łapie mnie wiadomo gdzie. Czy on się nie zapędza? Nie ukrywam, lubię jego dotyk. Ale czy to nie jest jasny sygnał, że dąży do jednego? Pod wszystkimi względami jest ok, dobrze się przy nim czuję. Ale wciąż mam wątpliwości...
Mam 19 lat, on 20. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy jemu zależy tylko na jednym?
Oczywiście, że dąży. Ma 20 lat, u facetów to normalne, martwiłabym się gdyby tak nie było :P A mówisz mu, że to dla Ciebie za szybko? I jeśli tak to jak on na to reaguje?
''Są ludzie, z którymi od pierwszej chwili znajdujesz wspólny język. A potem bez względu na upływ czasu, dzielące was kilometry albo dni milczenia wystarczy, jedno spojrzenie i znów rozumiecie się bez słów.'' — Mia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Yyy jak dla mnie dziwne to by było jakby podczas pocałunków trzymał ręce sztywno przy sobie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ale to nie jest dla mnie za szybko
![]() Raz się zapędził. Zatrzymałam jego rękę, on był smutny, taki zmieszany. Ale potem wszystko było ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nie, nie świadczy to o nim źle. Nie znaczy że myśli tylko o jednym. Znaczy tylko że w ogóle o tym myśli i jeśli dla Ciebie nie jest to za wcześnie to w czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
W tym, że ciekawi mnie jak inni na to spojrzą... jestem średnio doświadczona w związkach i serio mogę mieć złudzenia. Lubię jego ręce, ale ciekawi mnie jak inni to widzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
eee... no ja tu widzę normalnego chłopa i normalną reakcję. To chyba dobrze, że go podniecasz. Martwiłabym się gdyby mnie facet nie pragnął po 2 tygodniach relacji.
odpowiedź brzmi - nie, nie okażesz się "łatwa? jak dasz się dotykać i nie, nie chce Cię tylko przelecieć skoro w normalnych relacjach czujesz, że mu zależy. Ponadto uważam, że to z nim powinnaś porozmawiać o tym aspekcie, o tym czy jesteś już gotowa, czy nie. Bo dorośli ludzie o seksie rozmawiają.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Inni? W sensie robicie to na ulicy czy jak?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
To zalezy tez od jego zachowania w innych sytuacjach. Jak na ogol Cie zlewa, czy cos, a na spotkaniu mu rece chodza, to mozliwe, ze zalezy mu tylko na jednym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz tylko o jednym i tylko na jednym Ci zależy? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Nie zlewa mnie. Wykazuje duże zainteresowanie mną zawsze i wszędzie. Trochę mnie uspokoiłyście.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ale co mi do tego, ze chlopak cie dotyka? Poki uwazasz, ze ci z tym dobrze to.. dobrze
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A Ty co robisz z rękami ? Trzymasz przy sobie ?
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której para się całuje nawet się nie dotykając ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie potrzebujesz opinii osób bardziej doświadczonych, chodzi o twój własny związek i twoje preferencje. Jedni chcą uprawiać seks na pierwszym spotkaniu, a inni po ślubie i świadczy to jedynie o tym, że tak chcą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
A maślany wzrok jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie myśli o jednym i nie, nie świadczy to o nim źle. Zakładam że nie dosysa się do Ciebie w minucie przywitania i odsysa na pożegnanie i coś w międzyczasie jeszcze innego, dla rozwoju ducha robicie. Jak przychodzi moment całowania, kontakatu fizycznego, on dąży do kontaktu fizycznego, to jest w 100% w normie, nie trafiłaś na zboczucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
W jego wieku jest to normalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Autorko spokojnie nie dzieje się nic złego. Podobasz mu się to dąży do kontaktu ![]() ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.