Torba Venezia - ktokolwiek widział - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-11, 19:13   #1
aga29
Raczkowanie

Torba Venezia - ktokolwiek widział

Poszukuje torby Venezia, kolekcja z ubiegłego roku - model A-9908-G.
Niestety nie udało mi się jej znaleźć ani w sklepach stacjonarnych ani internetowych (1 sztuka jest w Luboniu ale już odłożona dla klientki i 2 sztuki w Poznaniu w Starym Browarze - przez telefon dostałam informację że obie są uszkodzone i przygotowane do odsyłki). Obdzwoniłam dzisiaj kilkanaście sklepów Unisono i Venezii - nigdzie nie ma.
Może znacie jakiejś strony albo sklepy poza Venezią i Unisono gdzie można dostać produkty Venezii. Na allegro też nie ma
strasznie mi zależy na tej torbie, może ktoś mi coś podpowie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg venezia.jpg (17,6 KB, 100 załadowań)
aga29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 07:27   #2
magda20003
ex Moderator

Dot.: Torba Venezia - ktokolwiek widział

Witaj! Miałam tak z torebką z Ochnika, jak była to nie kupiłam, a później okropnie żałowałam...

Hmmm, a co się stanie z tymi uszkodzonymi ze Starego Browaru? Jakiego rodzaju są to uszkodzenia? Może sprzedaliby Ci z rabatem

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 18:52   #3
rawita
Zakorzenienie

Kupiłam tą samą torebkę w outlecie Venezii w Factory Outlet w Krakowie Modlniczce jakoś w październiku. Widziałam, że pojawia się tam cyklicznie, co którąś dostawę. Na pewno jeszcze w tym roku była. Spróbuj tam podzwonić, nawet jeśli teraz nie ma, to powiedzą Ci, kiedy będzie dostawa i możesz próbować ją dorwać. Można kupić z outletu wysyłkowo.
Jakiś czas temu polowałam na jedną ich torebkę i po kilku tygodniach uporczywego dzwonienia raz w tygodniu, udało mi się ją dostać.

A tą, której zdjęcie wkleiłaś, gorąco polecam. Jest baaardzo efektowna i praktyczna.
rawita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-12, 19:25   #4
aga29
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny
jutro jeszcze zadzwonię do Lubonia, może klientka zrezygnuje, chociaż przez telefon pani ekspedientka powiedziała że to raczej pewna rezerwacja.
Dzisiaj jeszcze raz zadzwoniłam do Starego Browaru, ale torby już przygotowane do odsyłki i nikt nie chciał mi powiedzieć jakie to uszkodzenia. Dowiedziałam się tylko że odsyłają je do Warszawy, więc napisałam tam, może jak dotrą to mi pozwolą je obejrzeć na żywo, może jakiś dobry kaletnik dałby radę naprawić. Szkoda że nie znam nikogo w Krakowie.
Będę sprawdzać i dzwonić, ale na dzień dzisiejszy w kilku sklepach Venezii i Unsiono dostaję tą samą odpowiedź - jedna sztuka w Polsce, właśnie w Luboniu.
Pani z Venezii napisała mi jeszcze że podobny model może pojawić się w tegorocznej kolekcji.

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez rawita Pokaż wiadomość
Kupiłam tą samą torebkę w outlecie Venezii w Factory Outlet w Krakowie Modlniczce jakoś w październiku. Widziałam, że pojawia się tam cyklicznie, co którąś dostawę. Na pewno jeszcze w tym roku była. Spróbuj tam podzwonić, nawet jeśli teraz nie ma, to powiedzą Ci, kiedy będzie dostawa i możesz próbować ją dorwać. Można kupić z outletu wysyłkowo.
Jakiś czas temu polowałam na jedną ich torebkę i po kilku tygodniach uporczywego dzwonienia raz w tygodniu, udało mi się ją dostać.

A tą, której zdjęcie wkleiłaś, gorąco polecam. Jest baaardzo efektowna i praktyczna.
chciałam podpytać jeszcze o ta sprzedaż wysyłkową z outletu - zastanawiałam się właśnie czy będzie szansa ja kupić jeśli okaże się że jest na drugim końcu Polski - dobrze wiedzieć że jest taka możliwość
A Tobie zazdroszczę tej torby pamiętasz może ile kosztowała w outlecie?
Stary 2015-02-13, 13:57   #5
rawita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga29 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

chciałam podpytać jeszcze o ta sprzedaż wysyłkową z outletu - zastanawiałam się właśnie czy będzie szansa ja kupić jeśli okaże się że jest na drugim końcu Polski - dobrze wiedzieć że jest taka możliwość
A Tobie zazdroszczę tej torby pamiętasz może ile kosztowała w outlecie?
Mówiono mi, że można zamówić z któregokolwiek sklepu i że wysyłka jest gratis, nie jestem tylko pewna, czy wysyłka była do wybranego sklepu, czy do domu. W outlecie płaciłam za nią około 260-270 zł.
Stary 2015-02-13, 15:35   #6
Venezia_
Przyczajenie

witam,
niestety ostatnia sztuka tej torby w kolorze czarnym znajduje się w Luboniu. Ale torba jest dostępna także w kolorze jasnego brązu. xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-02-13 o 15:46 Powód: reklama
Venezia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-13, 16:58   #7
annah33
Zakorzenienie

https://www.venezia.pl/torba-p-23101-168-14.17.168.html
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-13, 19:11   #8
aga29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venezia_ Pokaż wiadomość
witam,
niestety ostatnia sztuka tej torby w kolorze czarnym znajduje się w Luboniu. Ale torba jest dostępna także w kolorze jasnego brązu. xxx
Tak wiem o Luboniu, dzwoniłam tam kilka razy - mają ten model torby w czarnym kolorze ale jest ona od kilku dni odłożona i podobno nie ma szans żeby ją od nich kupić. Nie bardzo rozumiem taką politykę sklepu - jest, ale nie do sprzedaży. Taka sytuacja trwa od kilku dni, rozumiem odłożenie dla klientki towaru na kilka godzin czy na dzień. Ale skoro nadal widnieje jako dostępna to ja ją bardzo chętnie kupię

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

nie o ten model mi chodzi
Stary 2015-02-13, 19:23   #9
rawita
Zakorzenienie

Widziałam ten model z linka na żywo. Też ładna (dzięki tej charakterystycznej skórze zamszowo-licowej), ale jest mniejsza i to zupełnie inny fason.
Stary 2015-02-13, 19:31   #10
aga29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rawita Pokaż wiadomość
Widziałam ten model z linka na żywo. Też ładna (dzięki tej charakterystycznej skórze zamszowo-licowej), ale jest mniejsza i to zupełnie inny fason.
z podobnych jest jeszcze taka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A-1157-H_NERO.jpg (131,6 KB, 17 załadowań)
Stary 2015-02-13, 19:48   #11
rawita
Zakorzenienie

Też fajna. Może któraś z nich zastąpi Ci tamtą wymarzoną?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-14, 08:39   #12
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez aga29 Pokaż wiadomość
Tak wiem o Luboniu, dzwoniłam tam kilka razy - mają ten model torby w czarnym kolorze ale jest ona od kilku dni odłożona i podobno nie ma szans żeby ją od nich kupić. Nie bardzo rozumiem taką politykę sklepu - jest, ale nie do sprzedaży. Taka sytuacja trwa od kilku dni, rozumiem odłożenie dla klientki towaru na kilka godzin czy na dzień. Ale skoro nadal widnieje jako dostępna to ja ją bardzo chętnie kupię

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

nie o ten model mi chodzi

No właśnie, rozumiem, że rzecz jest odłożona na chwilę, ale pare dni to juz trochę dużo... Niefajnie tak
Próbuj codziennie, może ta pani się rozmyśli

Stary 2015-02-14, 17:58   #13
aga29
Raczkowanie

chyba pozostaje mi szukanie na allegro - może kiedyś się pojawi

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
witam,
mogę prosic o link do tej brązowej?
Stary 2015-02-16, 09:11   #14
Venezia_
Przyczajenie

Szanowna Pani,
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Uprzejmie informujemy, że torebka, której Pani poszukuje została odłożona w dniu dzisiejszym dla Pani w salonie Unisono w Luboniu.
Prosimy o kontakt z salonem lub na adres marketing@venezia.pl
pozdrawiamy
Venezia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 19:46   #15
aga29
Raczkowanie

Cytat:
Szanowna Pani,
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Uprzejmie informujemy, że torebka, której Pani poszukuje została odłożona w dniu dzisiejszym dla Pani w salonie Unisono w Luboniu.
Prosimy o kontakt z salonem lub na adres marketing@venezia.pl
pozdrawiamy
Bardzo Państwu dziękuję za pomoc.
hura

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Dzięki dużej uprzejmości Pani Klaudii ze sklepu Unisono w Luboniu sprawa załatwiona bardzo szybko.
Dziękuję.
Stary 2015-02-19, 18:28   #16
magda20003
ex Moderator

Super, gratuluję! Wstaw nam zdjęcie jak juz dostaniesz swoje cudeńko!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości