|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Torba Venezia - ktokolwiek widział
Poszukuje torby Venezia, kolekcja z ubiegłego roku - model A-9908-G.
Niestety nie udało mi się jej znaleźć ani w sklepach stacjonarnych ani internetowych (1 sztuka jest w Luboniu ale już odłożona dla klientki i 2 sztuki w Poznaniu w Starym Browarze - przez telefon dostałam informację że obie są uszkodzone i przygotowane do odsyłki). Obdzwoniłam dzisiaj kilkanaście sklepów Unisono i Venezii - nigdzie nie ma. Może znacie jakiejś strony albo sklepy poza Venezią i Unisono gdzie można dostać produkty Venezii. Na allegro też nie ma ![]() strasznie mi zależy na tej torbie, może ktoś mi coś podpowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ex Moderator
|
Dot.: Torba Venezia - ktokolwiek widział
Witaj!
![]() ![]() Hmmm, a co się stanie z tymi uszkodzonymi ze Starego Browaru? Jakiego rodzaju są to uszkodzenia? Może sprzedaliby Ci z rabatem ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam tą samą torebkę w outlecie Venezii w Factory Outlet w Krakowie Modlniczce jakoś w październiku. Widziałam, że pojawia się tam cyklicznie, co którąś dostawę. Na pewno jeszcze w tym roku była. Spróbuj tam podzwonić, nawet jeśli teraz nie ma, to powiedzą Ci, kiedy będzie dostawa i możesz próbować ją dorwać. Można kupić z outletu wysyłkowo.
Jakiś czas temu polowałam na jedną ich torebkę i po kilku tygodniach uporczywego dzwonienia raz w tygodniu, udało mi się ją dostać. A tą, której zdjęcie wkleiłaś, gorąco polecam. Jest baaardzo efektowna i praktyczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() jutro jeszcze zadzwonię do Lubonia, może klientka zrezygnuje, chociaż przez telefon pani ekspedientka powiedziała że to raczej pewna rezerwacja. Dzisiaj jeszcze raz zadzwoniłam do Starego Browaru, ale torby już przygotowane do odsyłki i nikt nie chciał mi powiedzieć jakie to uszkodzenia. Dowiedziałam się tylko że odsyłają je do Warszawy, więc napisałam tam, może jak dotrą to mi pozwolą je obejrzeć na żywo, może jakiś dobry kaletnik dałby radę naprawić. Szkoda że nie znam nikogo w Krakowie. Będę sprawdzać i dzwonić, ale na dzień dzisiejszy w kilku sklepach Venezii i Unsiono dostaję tą samą odpowiedź - jedna sztuka w Polsce, właśnie w Luboniu. Pani z Venezii napisała mi jeszcze że podobny model może pojawić się w tegorocznej kolekcji. ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() A Tobie zazdroszczę tej torby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam,
niestety ostatnia sztuka tej torby w kolorze czarnym znajduje się w Luboniu. Ale torba jest dostępna także w kolorze jasnego brązu. xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-02-13 o 15:46 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Widziałam ten model z linka na żywo. Też ładna (dzięki tej charakterystycznej skórze zamszowo-licowej), ale jest mniejsza i to zupełnie inny fason.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
z podobnych jest jeszcze taka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Też fajna. Może któraś z nich zastąpi Ci tamtą wymarzoną?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
ex Moderator
|
Cytat:
No właśnie, rozumiem, że rzecz jest odłożona na chwilę, ale pare dni to juz trochę dużo... ![]() ![]() Próbuj codziennie, może ta pani się rozmyśli ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
chyba pozostaje mi szukanie na allegro - może kiedyś się pojawi
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- mogę prosic o link do tej brązowej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Szanowna Pani,
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Uprzejmie informujemy, że torebka, której Pani poszukuje została odłożona w dniu dzisiejszym dla Pani w salonie Unisono w Luboniu. Prosimy o kontakt z salonem lub na adres marketing@venezia.pl pozdrawiamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hura ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Dzięki dużej uprzejmości Pani Klaudii ze sklepu Unisono w Luboniu sprawa załatwiona bardzo szybko. Dziękuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ex Moderator
|
Super, gratuluję!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.