|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakie macie opinie o sklepie mosquito?
Chciałabym zamówić dokładnie tą sukienkę
http://mosquito-sklep.pl/nowoci/1696...i-kokarda.html jednak dowiedziałam się, że generalnie rzeczy wyglądają inaczej w rzeczywistosci niz na zdjeciu i że są duże problemy ze zwrotem. Trochę mnie to zniechęciło, jednak pomyślałam że może to pojedyncze przypadki... Kusi mnie ta sukienka, lecz z drugiej strony nic tam nie zamawiałam nigdy. A Wy macie jakieś doświadczenia z tym sklepem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jakie macie opinie o sklepie mosquito?
Robiłam dwa zamówienia z tego sklepu. W pierwszym nie wyslali mi jednej bluzki, za którą zapłacilam, więc musiałam czekać na kolejną przesyłkę, natomiast drugie zamówienie nie zostało zrealizowane, pomimo wyslania kilku zapytań o realizację przesyłki. Cale szczęście, że zamawiałam za pobraniem bo nie wiem jak by wyglądała sprawa zwrotu pieniędzy.
Jeśli chodzi o same ubrania to w większości nie mam im nic do zarzucenia, dobre materiały, dobrze skrojone i wykończone, tylko jedna sukienka była ze słabszego materiału. Natomiast buty, które zamówiłam, po niecałym roku sporadycznego używania nie są w najlepszym stanie - zapadły się pięty a podeszwa wewnątrz buta wytarła się tak bardzo, że gdyby nie skórzane wkładki, którymi się poratowałam, nie nadawałyby się do noszenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hmn..czyli chyba lepiej nie porywać się na ten sklep
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
|
Na allegro mają pozytywne opinie
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście polecam, szczególnie jak są akce z rabatami lub darmowa dostawa. Ubrania są wykonane bardzo solidnie, mam sukienkę, swetry, kurtkę (parkę) i jestem zadowolona. Co do butów- odradzam, kupiłam jedną parę i są "chińskie" na 2-3 miesiące i do śmieci więc nie polecam od nich obuwia. Zawsze kupuję za pobraniem, wtedy nie martwię się że przesyłka za którą zapłaciłam do mnie nie dojdzie. Szybki termin realizacji wysyłka kurierska w 1 do max. 2 dni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A sukienka była jakościowa dobra? Tą którą podałam w linku chciałabym założyć na wesele i nie chciałabym żeby była krzywo skrojona, czy żeby suwak się rozszedł ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Zamówiłam tam elegancką bluzkę z bawełny (taką kopertową). Na zdjęciach wyglądała porządnie, na żywo uszyta owszem z bawełny, ale takiej majtkowej, cienkiej i słabej. Bluzka wcale nie trzymała fasonu, taka piżamka. Odesłałam. Kasę mi zwrócili po paru dniach.
Zniechęciłam się do nich. Mają słabe tkaniny, jak coś jest sztuczne, to piszą np. "skład: bawełna, poliester", nawet jeśli to jest 80% poliestru, a 20% bawełny. Poza tym poszli w kroje niebotycznie rozkloszowane i inne mało sprzyjające sylwetce przeciętnej kobiety. Kiedyś mieli w ogóle inny asortyment, moja koleżanka kupowała od nich marynarki, były tanie i dobre gatunkowo. Ale to było, ja wiem? ze 2 lata temu albo więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
kurczę szkoda... dzięki wielkie za opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja jestem zadowolona - nie miałam problemu z wymianą towaru na inny rozmiar, wysyłka szybka. Mam bluzę i sukienkę. Bluzę prałam już kilka razy i nic się nie dzieje z nią ani z nadrukiem, sukienka raczej wyjściowa, prana raz, ale też nic jej nie jest. Skład się zgadza z podanym na stronie.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, zaryzykowałam, zamówiłam tą sukienkę, ale na wszelki wypadek za pobraniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Komplikatorka
|
Daj znać jak z jakościa
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.