|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 50 Recenzentek testuje preparat Therm Line Fast. Zapraszamy do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. Klub Therm Line |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Therm Line Fast kontra moje kilogramy.
Witam!
Wiadomość o tym, że znalazłam się w gronie 50 Recenzentek Therm Line Fast była dla mnie bardzo miłą niespodzianką. Mam nadzieję, że odchudzanie w gronie innych dziewczyn podziała na mnie motywująco. Nadprogramowe kilogramy zostały mi po drugiej ciąży, niestety bardzo szybko doszło ich jeszcze kilka i efektem tego jest moja dzisiejsza waga- 87 kg. Z ręką na sercu przyznaję się, że brakuje mi systematyczności w ćwiczeniach, często tez zdarza mi się przegapić porę posiłku i wtedy przeważnie jem to co mam pod ręką. Postanowiłam jednak dać sobie ( kolejną ![]() Swoją przesyłkę z Therm Line Fast otrzymałam w środę. Tego dnia zażyłam też pierwszą tabletkę i pilnuję tego co jem i kiedy, co nie jest łatwe ze względu moją pracę i dwójkę urwisów w domu ![]() ![]() W 4 dniu przyjmowania Therm Line Fast mogę powiedzieć tylko tyle, że jak na razie nie zauważyłam większego wpływu na organizm poza delikatnym przypływem energii po zażyciu i przyjemnym uczuciem ciepła tak jakby ze środka brzucha. Pozdrawiam wszystkie Recenzentki i trzymam za nas kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Therm Line Fast kontra moje kilogramy.
Moje pierwsze ważenie
![]() Jest mnie mniej o 2,5 kg. Mam wrażenie, że to jak na razie woda, której mój organizm się pozbył. Nie czuję się już tak "spuchnięta" i zauważyłam, że spodnie łatwiej się dopinają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pozdrowienia z placu boju! Kolejne dwa kilo mniej
![]() W dalszym ciągu staram się zdrowo odżywiać, nawet moja rodzina polubiła niektóre zdrowsze odpowiedniki ulubionych dań ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam!
Natłok obowiązków służbowych i domowych nie pozwolił mi do tej pory zajrzeć na wątek. Kolejne ważenie i 1,5 kilo mniej. Niby nie dużo, ale sumując to co już udało się zgubić do tej pory - 6 kg to już jakiś efekt daje. Dużym plusem dla Therm Line Fast jest to, że hamuje apetyt na podjadanie pomiędzy posiłkami , co było moim dużym problemem i łatwiej mi upilnować aby moich posiłków było 5 w ciągu dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Witam się w pierwszy dzień urlopu!
![]() Dzieci jeszcze śpią więc mogłam spokojnie zaliczyć skalpel i poranny prysznic. Teraz jeszcze śniadanko i spokojnie można zaczynać dzień. Z uśmiechem na ustach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Znacie to uczucie gdy bez problemu można dopiąć stare dżinsy?
![]() ![]() ![]() Czuję, że zmiana trybu życia wychodzi mi na dobre, chociaż łykanie Therm Line Fast weszło mi już w nawyk i boję się co będzie jak zakończę tą kurację. Co wtedy zażywać? |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.