|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prosze pomoc w napisaniu podania o dziekanke
hej. bardzo bym prosila o pomoc moze nie w napisaniu calego podania, bo wiekszosc mam ale o umotywowanie, jak to ladnie sklecic w zdania, dlaczego chce ta dziekanke, tzn z jakiego powodu. prawdziwym powodem jest moj wyjazd do pracy za granice i chcialabym tak napisac, wiec czy pasuje cos takiego ..."prosbe swa motywuje tym, iz dostalam propozycje pracy za granica".. czy tyle wystarczy czy lepiej jakos inaczej...
z gory dziekuje slicznie za szybka ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: prosze pomoc w napisaniu podania o dziekanke
mysle,ze tak jak napislas bedzieok
Krótko i zwiezle i na temat ![]() a to wzor pewnie masz ale zamieszczam ![]() Imię i nazwisko warszawa dnia ... Studia dzienne/zaoczne Rok studiów ....................... Nr albumu ......................... . Prorektor d/s studenckich dr .... PODANIE Uprzejmie proszę o przyznanie urlopu dziekańskiego] w roku akademickim ………. (np. 2006/2007). Prośbę swoją motywuję…………………………………………… …………………………………..….……. . Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Łączę wyrazy szacunku ….………………………..………………… ….. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej. dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a i jescze jak jest w tym formularzu co wkleilas 'rok studiow' to mam wpisac pierwszy? bo teraz od pazdziernika bylabym na drugim, czy drugi??
dzieki jeszcze raz za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Może najpierw dowiedz się, jak inni piszę takie podania. Nie wiem, czy na wszystkich uczelniach przychylnie patrzą na "dziekankę z powodów zarobkowych". Chodzi o to, żeby taka szczerość nie kosztowała zbyt wiele.
"prosbe swa motywuje tym, iz dostalam propozycje pracy za granica, a w przyszłym roku pragnę kontynuować naukę na (kierunek, specjalność, nazwa uczelni)."
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no cosik takiego wlasnie wymyslilam a dowiedziec sie nie mam czasu jak, bo jutro musze zlozyc bo za tydzien wylatuje i zalezy mi by rozpatrzyl podanie jak bede w pl jeszcze, ale mysle ze powinno to przejsc
buzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a moze byc tak prosbe swa motywuje tym, iz dostalam propozycje pracy za granica, dzieki ktorej bede miala mozliwosc zdobycia doswiadczenia. czy lepiej tak nie krecic? napisalabym w 'moim zawodzie' bo juz skonczylam 1 studia, ale on o tym nie wiem, wiec nie chce krecic... sama nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jeśli praca jest w Twoim zawodzie (ew. przyszłym) to możesz o tym napisać, jesli nie to lepiej nie kręć, bo takie rzeczy często wychodzą na jaw.
Może zapytaj się pani w dziekanacie? Jeśli będzie miała "dobry dzień" to podpowie Ci, czy ujawniać faktyczny cel wyjazdu.
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
napisalam bardzo prosto i bylo ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, potrzebuje porady od Was.
Piszę podanie o dziekankę na 1 semestr. Za bardzo nie wiem jak uzasadnić. Chodzi o kwestie materialna. Może być coś takiego: "Prośbę swą motywuje tym, iż mam w tym momencie ciężką sytuacją rodzinną oraz brakiem przypływu gotówki" :/ Masakra jakaś z tymi podaniami
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.