|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
PAŹDZIERNIK - Sony, Tassimo, zapachy, kolorówka, pielęgnacja, książki i inneNIEAKTUALNY ![]() aparat i ekspres oddam tylko za dobrego smartfona aparat cyfrowy SONY SDC-H50 zdjęcie poglądowe aparatu. przydałoby się wyczyścić obiektyw od środka, nie wiem ile taka usługa może kosztować.. chyba że ktoś sam potrafi robić takie rzeczy, ja się bałam go ruszać.. :P Ekspres Bosch Tassimo TAS 2007 • Ekspres na kapsułki • Pojemność: 1,5 l • Moc: 1300 W • z ciśnieniem poniżej 10 bar kolor taki jak na zdjęciu
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-03-22 o 17:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK - Sony, Tassimo, zapachy, kolorówka, pielęgnacja, książki i inne
PERFUMY
Zielona Herbata, woda kolońska Yves Rocher, pojemność początkowa 125 ml, ubytek widać na zdjęciu (mam też żel-szampon o tym samym zapachu) Bvlgari, Jasmin Noir, ok. 14/30 ml Salvador Dali, Dali ok. 80/100 ml Elvie, Oriflame, w limitowana buteleczce, ok. 26/30 ml Odlewki i próbki: - Lanvin, Oxygene, odlewka ok. 6/10 ml - Gold 24, ok. 2,5/5 ml - Gucci, Gracious Tuberose, odlewka 5 ml - CK, Contradition, 5 ml - i próbki widoczne na zdjęciu DOKŁADKA!!! Nie ma na zdjęciach: odpowiednik perfum Angel Rose, 100 ml, nowy odpowiednik perfum Lancome Touch of Pink, 100 ml, nowy odpowiednik perfum męskich Armani Code Sport, 100 ml, nowe MOGĘ RÓWNIEŻ ZROBIĆ ODLEWKĘ - MISS DIOR CHERIE, SPRZED REFORMULACJI - PUR DE LILAS, YVES ROCHER, TEJ STAREJ WERSJI
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-03-11 o 20:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK - Sony, Tassimo, zapachy, kolorówka, pielęgnacja, książki i inne
pielęgnacja
Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską yves rocher, nowy w kartoniku Eliksir do masażu rekasacyjnego z olejkiem eterycznym z róży, ok. 80/100 ml Kolagenowe serum do mycia twarzy bingo spa ok. 270/300 ml Żel do mycia twarzy, Jedwab, Bingo Spa, 300 ml, nowy Żel pod prysznic Bingo Spa, nowy Żel-szampon Cedr, unikat, nowy Venita Fenne Colour nr 13 orzech laskowy, 75 ml, nowa + próbka serum do włosów po przedawkowaniu słońca Moment de Bonheur, Yves Rocher, dezodorant użyty 3 razy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Vichy, woda termalna 150 ml, nowa Denivit, wybielająca pasta do zębów, użyta ze 3 razy Crema de Caracol, krem ze ślimaka, zostało ok. 5/30 ml Suchy olejek do ciała Nutrition, Yves Rocher, ubytek widoczny na zdjęciu Żel pod prysznic z algami, o zapachu waniliowym, Bingo Spa, nowy Bioliq - intensywne serum rewitalizujące, nowe Hydra Vegetal, serum/koncentrat nawilżający Yves Rocher, nowe Odżywczy balsam do ust Yves Rocher, nowy Mleczko Miód i Musli ok. 25/30 ml Próbki widoczne na zdjęciu (brak próbek w saszetkach)
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-03-12 o 14:41 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
kolorówka
Bronzer Yves Rocher, ubytek niewielki, pomadka L'Oreal kolor Dating Coral, testowana mini błyszczyk Jaskrawy Róż, Yves Rocher, nowy, zafoliowany Błyszczyk Naturalny Róż, Yves Rocher, nowy, zafoliowany kredka czarna Maybelline użyta kilka razy kredka dwustronna Złoto i Purpura, Yves Rocher, użyta raz granatowa kredka Yves Rocher, użyta kilka razy Calvin Klein, Pure White puder rozjaśniający w kompakcie, z gąbeczką, kolor Beige Ocher, tester, nowy Biogena utwardzacz do paznokci z diamentem, 10 ml, testowany Lakier Kobo, użyty 1 raz Lakier IT COLORS Pomarańcza, Yves Rocher, użyty 2-3 razy Lakier IT COLORS Mięta, Yves Rocher, użyty 1 raz
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2014-10-25 o 13:55 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
inne
nakładka chłodząca do depilatora Philips, użyta ze 2 razy klej do decoupagu, minimalne zużycie 2 kubki z czarną torbą termoizolacyjną zabawka dla dzieci, oddam za drobiazg patera lalka kolekcjonerska kask VIP na imprezę, prezen urodzinowy, ciężki, jak prawdziwy hełm Gra Triatlon. Zestaw 3 gier: RYSUJ I PIJ, STATKI ALKOHOLOWE, JA JESZCZE NIGDY - wymianie podlegają tylko 2 ostatnie (Rysuj i pij sobie zostawiam), ale w orginalnym pudełku Gra w butelkę - nieużywana i jeszcze 2 pasty cukrowe + paski flizeliny Miód + Witaminy, Catte, jakieś 220/310 g z Aloesem, nowa
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-03-11 o 20:13 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Inne2
biustonosz (kąpielowy) F&F r. 34 - mam z wymiany, przeze mnie nie używany okulary Reserved pierścionek z cyrkoniami, tombak, wymienię za drobiazg biustonosz w paski, miękki Miss Triumph S - używany, nie będę wybredna Biustonosz gratanowy Triumph 70 A (bardziej na 70 B) - używany, nie będę wybredna bikini House, r. 36 - założone 2 razy herbata yerba mate (wymienię wszystkie razem za coś przydatnego): - Fedre Rico (100 g) 2015-01 - Pipore Despelada (100 g) 2015-02 - Taragui Energia (2 x 100 g) 2015-01 - CBSe Energia Guarana (100 g) 2014-10 - Amanda Limon (50 g) 2015-02 - Taragui Hierbas Litoral (50 g) 2015-01
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-03-11 o 20:12 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
KSIĄŻKI
oddam wszystkie razem za coś przydatnego, np. kawy, szampony, żele, słodycze, próbki, nie będę wybredna, i dlatego też wolałabym wymienić je przy okazji innej wymiany PONIŻEJ BĘDĄ JESZCZE KSIĄŻKI DO NAUKI JĘZYKA ANGIELSKIEGO
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
3... 2... 1... SZUUUKAAAM ![]() - Carachel, Forbiden kiss (może być odlewka) - Chloe - Signorina, Salvatore Ferragamo - Lady Gaga Fame (może być odlewka) Bump Eraiser (krem, lotion, spray) odżywka multiwitaminowa Biogena (nowa) pianka do mycia twarzy (chętnie jakaś lepsza w wersji mini, np. LPR) SVR Specilift Creme Legere kosmetyki La Roche Posay (mogą być próbki) - pianka do mycia twarzy - krem Hydraphase Legere - krem Redermic C szampon Bioxsine i inne specyfiki do wypadających włosów szampony Klorane, najchętniej z chininą lub piwonią tangle teezer srebrny kuferek YR mata masująca koszula w kratę czerwono-czarna, r. S rurki ZARA r. S - czerwone, khaki, jeans mały/ średni plecaczek duży plecak trekkingowy - wytrzymały, co najmniej 65 L rolki r. 37 nowa pościel nowe prześcieradła (najchętniej zielone, brązowe lub czerwone) nowe ręczniki brązowe lub beżowe buty kowbojki (lub botki), r. 37 tylko nowe lub bardzo mało chodzone, najchętniej skórzane parka granatowa lub zielona r. S treginsy, chętnie marmurkowe (ciemne, granatowe, czarne), r. S bluzy z ciekawymi nadrukami bluza z otworem na kciuk narzutki, kurtki asymetryczne ciepłe, na jesień - oddam dużo!!! nowe biustonosze (ale nie bazarowe ) roz. 65B lub 65 C - usztywniane/modelujące dłuta do rzeźbienia w drewnie model dłoni do rysunku bajki do rzutnika Ania kapsułki Tassimo - np. latte, milka czasem jakieś fabryczne próbki perfum z atomizerami chętnie również przygarnę różne próbki szamponów do włosów z pielęgnacji azjatyckiej: -The Skin House, Wrinkle Snail System Cream (Odżywczy krem ze śluzem ślimaka) -Mizon, All In One Snail Repair Cream (Silnie regenerujący krem z wydzieliną ślimaka) - Dr Jart +, Nourishing BB Black Label Cream (Odżywczy krem BB do twarzy) - Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB) - różowy SKIN27 i azjatyckie kremy BB, mogą być próbki oraz słodycze
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za pomadkę ochronną YR, miniaturkę błyszczyka i z sierpniowego wątku kosmetyczkę YR pop-art i wisiorek - serduszko?
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za wodę termalna i odlewkę Miss Dior?
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Mogę zrobić odlewkę tylko nie mam atomka, ale nie wiem czy będziesz chciała wymienić tylko odlewkę
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za książki?
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
paterę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1413982807 kosmetyki yr https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1413982077 serum bioliq https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1413982077 ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Perfume Lover
|
czy znajdziesz coś u mnie za odlewkę Yves Rocher - Bez?
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam, ale mogłabym ewentualnie coś kupić np. jakieś słodycze, albo np. wodę różaną. Czym się byś dała skusić?
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
musiałabym powąchać tego Salvadora, bo nic innego niestety nie widzę...
A te 5 ml to jest podobno oryginalna próbka, takie ponoć występują w YR mam je z wymiany, przy okazji dostałam.
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Hm, nie wiem jakie słodycze lubisz. Może woda różana i 2 duże czekolady np. Milka (po 200g)?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hm, nie wiem szczerze powiedziawszy, dokładki sa raczej efektem felernych zakupów czy wymian, a ponieważ nie kupuje nic ostatnio (!!) to nie wiem. Narazie wystawiłam to co w wątku, może z czegoś zrezygnuje ale nie zanosi się. Jak będziesz robiła dokładki odezwij się, może się uda większa wymiana z książkami włącznie
|
|
#21 |
|
Perfume Lover
|
Dzięki, ale nie przewiduję rozstania z Naomi.
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja jestem chetna na wymiane.
a znalazlabys cos jeszcze u mnie? bo podoba mi sie jeszcze: Moment de Bonheur, Yves Rocher, dezodorant użyty 3 razy Szampon z hamamelisem, Yves Rocher, nowa edycja, 300 ml, nowy Denivit, wybielająca pasta do zębów, użyta ze 3 razy Crema de Caracol, krem ze ślimaka, zostało ok. 5/30 ml Odżywczy balsam do ust Yves Rocher, nowy 2 kubki w torbie izolacyjnej
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Jasmin?
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Jasmin Noir?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
to zamiast pomadki wolałabym Moment de Bonheur, Yves Rocher, dezodorant użyty 3 razy
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety probkami i odlewkami nie jestem zainteresowana
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.