| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-06, 17:02 | #1 | 
| Raczkowanie |   Ruda po rozjaśniaczy błagam pomocy !!!

Błagam poóżcie!  Chciałam sobie zrobić pasemka blond na czepku do pasemek.Zrobiłam je rozjaśniaczem Londa 2-3 stopnie.Zawsze pasemka mi wychodziły ok jaśniutko a teraz wyszły RUDE!!    Siedze i płaczę nie wiem co mam zrobić  Czy jeśli zafarbuje teraz włosy farbą blond jakimś jaśniutkim chwyci?  Mam mocne włosy więc raczej bardzo nie ucierpią.Błagam pomóżcie jaka farba mi to zakryje i zrobi ładny blondzik chłodny?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 17:05 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: North East 
				 | 

Dot.: Ruda po rozjaśniaczy błagam pomocy !!!

Spokojnie   idz jak najszybciej kup jakas farbe w odcieniu blond,na pewno pokryje te "rude pasemka" mialam juz taka sama akcje kilka razy i bez problemu pokrylo,zafunduj pozniej wloskom jakas dobra odzywke  i nie denerwuj sie   
				__________________ "Daring ideas are like chessmen moved forward: they may be beaten but they start a winning game" | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 17:14 | #3 | 
| Raczkowanie | 

Wysłałam mamę po safirę wniliowy blond czy jakoś tak.Będzie dobra?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 18:29 | #4 | 
| Raczkowanie | 

Zafarbowałam farbą i są jeszcze gorsze  Nie wyjdę tak z domu co ja mam zrobić?  Wyglądam jak wiewióra  Proszę pomóżcie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-05-06, 19:10 | #5 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Cytat: 
 żadna farba blond nie pokryje odcienia ciemniejszego, z rudością nie poradzi sobie nawet rozjasniająca farba blond typu Garnier Nutrisse Natea, bo jest poprostu za słaba.. Zawsze robiłas pasemka tym samym specyfikiem?bo problem lezy w tym ze te 2-3 tony okazało się za mało dla Twoich włosów, podejrzewam, że masz włosy ciemne lubfarbowane.Masz dwa wyjścia:zafarbowac włosy na kolor ciemniejszy niż rudawe pasemka, lub potraktowac pasemka rozjaśniaczem raz jeszcze tylko mocniejszym ( ok 6 tonów to jednak podniszczy) i na to dla ładnego efektu dopiero farba blond.Jest oczywiście wariant zawsze dostępny :fryzjer , który doradzi co jeszcze można zrobić. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.