![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Masaki Matsushima Mat Chocolat MARZEC
buty rozmiar 41,ale to raczej 40
najchętniej wymienię na trampki Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2015-04-01 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
*Mat Chocolat tester bez korka,bez kartonika 75/80ml
Cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Cos za Mat chocolat i suchy olejek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
*Active Sensitive żel do demakijażu wrażliwych oczu 200ml ![]() *Eveline arganowy suchy olejek do ciała 150ml ![]() ![]() *serum Omega 369 z pompką 40ml *Peeling lawenda 50ml *Pure system żel głęboko oczyszczający do twarzy 125ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
To moze za Jessice cos wybierzezz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() tak myślę może za słodziutka Fancy czymś Cię skuszę? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
|
Kochana mam odlewke 50 ml ze wspolnych zakupow wizazowych.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ojjj wielka bo uwielbiam ten sloneczny beztroski zapach. Idealny na nadchodzace lato. Trudno ale jesli zmienilabys zdanie daj znac. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
A pasowałoby Ci ti, co pisałaś za te perfumy?
*Jessica Simpson Fancy tester w szarym kartoniku foto post#8 W sensie te city rush + woski? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Tak, to ta pierwsza wersja. WIęc pisze na priv ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się czekoladka, z Twojej listy mam miniaturę Aliena, zerknij, czy znajdziesz coś jeszcze.
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Angel Sunessence by Cię interesował?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
No to mam akurat, widziałaś? Bo nic nie piszesz na ten temat
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A co mogla bys mi zaproponowac za JPG z zapaszkow ?
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Podoba mi sie prada irys co tam masz jeszcze fajnego ? Szukam teraz D&G The One, Valentino Valentina edp albo Assoluto. No i cos bardziej delikatnego zwiewnego na teraz Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2015-03-22 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jak mozesz napisz mi jeszcze co mogla bys zaproponowac z zapachow jakie posiadasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Chyba z tego wszystkiego podoba mi sie Prada Irys duzo jej masz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
No u Ciebie szału też już nie ma
![]() ![]() ![]() Mogę oddać wszystko o czym pisałaś tylko daj znać co tam jeszcze chomikujesz ![]() Ten zestaw lakierów ma wartość ok. 100 zł ( wg ceny w sklepie internetowym) ale były po 1 razie na 1 paznokiec używane więc powiedzmy, ze gdzies z 80 zł bym jego wartość policzyla ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Krem ma datę do 04-2017 Jakiegoś drugiego tesori nie miałabys jeszcze na oddanie? A ten Verde di Ceylon, co mi dałaś próbeczkę,to jest damski czy męski? ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Ale Royala to chyba nie oddasz, bo Twoj ulubiony. Zresztasam Ceylon, połówka, by mi styknal i sandał za to, co chciałaś. Byłoby? Nie sprawdzałam dokladnienwartosci ale jakby się Tobie cos nie zgadzało to zawsze moge jakiś wosk dorzucić. ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ale kusisz!!!! To podzielę się woskami co mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Hhahahahah! Taka cwaniara jesteś ![]() Będzie pusta półka to można zakupy robić ![]() a ja się chętnie popsikam nowymi zapaszkami ![]() Ja postaram się jutro wysłać ![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kasiu, wymieniłaś już Tesori jasminowy?
Dzis znowu piskałam i jednak to chyba bardziej Angel piwoniowy niż fiołkowy, bardzo mi się spodobał po drugim użyciu, pierwszy raz czułam fiołka, a teraz już nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.