![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Chłopak w szkółce policyjnej
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy macie może lub miałyście chłopaków/narzeczonych/mężów w szkółce policyjnej? Sporo się naczytałam o tym jak to tam wygląda, że między innymi kobiety tam wskakują komu popadnie do łóżka i że wiele związków się przez to rozpada. Jakie macie doświadczenia w tym temacie, informacje i ogólnie mnie interesuje jak to przeżywacie? Mój jest właśnie w słupsku i trochę się martwię, chociaż on twierdzi że nie mam o co, że moje obawy są niepotrzebne i to słodkie że jestem taka zazdrosna, no ale dla mnie to raczej stresujące.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Chłopak w szkółce policyjnej
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jak ktoś chce zdradzić, to zdradzi nawet będąc na rekolekcjach w zakonie, jak nie chce zdradzić, to choćby mu stado napalonych lasek wskoczyło do łóżka - nie zdradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dlatego wspominam o kobietach bo to o nich najwiecej wszedzie trabia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że kilkanaście lat temu takie rzeczy się zdarzały, jak zresztą w wielu miejscach, gdzie znajdują się kobiety i mężczyźni
![]() Wyluzuj się, bo do tego naprawdę trzeba chęci z dwóch stron ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tak wiem, staram się wyluzować. Ale wiadomo jak to jest z tymi złośliwymi myślami które się gdzieś tam kryją. Tak czy siak, nie o tyle mi chodziło w tym wątku o sam fakt obawy o to że mnie zdradzi tylko tak po ludzku ciekawi mnie jak to właściwie wszystko wygląda w miejscu gdzie zamkneli mi chłopa na pół roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Nie wszędzie o tym trąbią. Pierwszy raz z tym "problemem" spotkałam się na twoim wątku. Fakt trąbienie o kobietach wskakujących do łóżka komu popadnie wygląda na pochodną szowinistycznego podejścia, według którego uprawianie seksu z kim się chce źle świadczy tylko o kobiecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;50484418]Nie wszędzie o tym trąbią. Pierwszy raz z tym "problemem" spotkałam się na twoim wątku. Fakt trąbienie o kobietach wskakujących do łóżka komu popadnie wygląda na pochodną szowinistycznego podejścia, według którego uprawianie seksu z kim się chce źle świadczy tylko o kobiecie.[/QUOTE]
No ja trafiłam akurat na takie fora gdzie było to przedstawione w ten sposób i to przez kobiety właśnie policjantow, chociaz w tym wypadku mogla to byc chec usprawiedliwienia faceta moze (hmm?) No z tego co od mojego słyszałam to akurat u nich takie podejscie panuje. Ostatnio opowiadał mi o tym jak jedna zlapali z kims tam w jednoznacznej sytuacji, to ja zwyzywali ze sie puszcza itd i wywalili ze szkolki, co do goscia to nie poniosl zadnych konsekwecji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Tak, to prawda. Wstretne i glupie babska tylko lypia slepiami komu tu wkroczyc do lozka. A biedni przyszli polucjanci wymeczeni calym dniem spedzonym na cwiczeniach nie maja sil sie bronic i w efekcie uprawiaja seks, pomimo ze tego nie chca.
Nie znosze takiego myslenia, ze to kobiety wskakuja do lozka, to kobiety uwodza misiaczkow, to kobiety odbieraja chlopakow. Do tanga trzeba dwojga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętam jak facet bezustannie podpuszczał, obmacywał, całował za przyzwoleniem koleżankę ze szkółki a potem dzwonił do dziewczyny i niemal płakał do słuchawki jak to za nią tęskni. Dla kogoś z boku było to dość zabawne ;] Jak to mówią do tanga trzeba dwojga.. tam gdzie ludzie obu/czasem też jednej/ płci i napięcie seksualne tam i zdarza się seks .. no bywa.
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do reszty - aż nie wiadomo, jak to skomentować ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Najbardziej to mnie zastanawia pewna sprawa, na ktora teraz dopiero sie zastanowilam po przeczytaniu o gosciu ktory obmacywal kolezanke. Mój twierdzi że mają osobne piętra i nawet nie bardzo mogą się z dziewczynami widywać, tylko na chwile jeżeli chodzi o notatki itp. Trochę mi się to rozbiega z większością historii. Jak myślicie czy może faktycznie się coś tam pozmieniało czy być może moje zaufanie jednak było na wyrost? Eh sama nie wiem, chyba daję się zwariować trochę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
mOLDerator
|
Prawda jest taka, że się dobrze bawią na przepustkach- co się nie pójdzie na balety to policjanci ze szkółki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
po co sobie wkręcasz chore filmy? Ta, na bank cię oszukuje, pewnie mają nawet koedukacyjne pokoje i śpi sam w towarzystwie sześciu napalonych lasek. Jest stracony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kiedyś kiedyś, za młodu pracowałam na policji i ogólnie słyszy też się dużo...ale powiem Ci tak. Policjanci to chyba najniewierniejszy zawód
![]() Mówiło się o tym głośno na posterunku, kto z kim, na jakich imprezach. Owszem są wyjątki, ale będąc w ich otoczeniu słyszało się to i owo.
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Autorko, chyba jednak nie za bardzo ufasz swojemu facetowi. Moj wyjezdza w rozne miejsca z kolegami i nigdy bym nie pomyslala, ze bedzie mnie zdradzal (bo moze to rownie dobrze robic w tej chwili, kiedy jestem w pracy). Wazny jest charakter a nie miejsce przebywania. Takze proponuje abys sie wyluzowala
![]() O imprezach integracyjnych tez mowia, ze tylko ruchanie i chlanie. Oczywiscie, ci co beda chcieli wlasnie w ten sposob spedza taki wyjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Może faktycznie przesadzam, ale wiadomo jak to jest jak człowiek ma za dużo czasu do myślenia to różne pierdoły przychodzą do głowy, a tak się składa że pracuje po 12 h sama w biurze i tego czasu mam w nadmiarze i zaczynam juz swirowac powoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myśle że i tak nie mam najgorzej. Mam koleżanke której facet jest marynażem i wypływa na 8 msc, na 3 wraca i potem znowu 8 msc go nie ma i tak będzie cały czas. Więc te pół roku które ja musze znieść jednorazowo to jeszcze nie taka tragedia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Tak więc, cóż chyba wykrakałam. Osobiście potwierdzam związki jak facet jest w szkółce policyjnej się rozpadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A co zaczęłaś go oskarżać wszystkim tym co wyczytałaś i rzucił słuchawką?
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Zwiazki rozpadaja sie przez ludzi a nie szkolki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Nie, temat niepowiązany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
.
|
przecież to od twojego faceta będzie zależało czy cię zdradzi czy nie.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.