Chłopak w szkółce policyjnej - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-02, 09:38   #1
ilovekilling
Przyczajenie

Unhappy

Chłopak w szkółce policyjnej

Cześć dziewczyny, mam pytanie czy macie może lub miałyście chłopaków/narzeczonych/mężów w szkółce policyjnej? Sporo się naczytałam o tym jak to tam wygląda, że między innymi kobiety tam wskakują komu popadnie do łóżka i że wiele związków się przez to rozpada. Jakie macie doświadczenia w tym temacie, informacje i ogólnie mnie interesuje jak to przeżywacie? Mój jest właśnie w słupsku i trochę się martwię, chociaż on twierdzi że nie mam o co, że moje obawy są niepotrzebne i to słodkie że jestem taka zazdrosna, no ale dla mnie to raczej stresujące.
ilovekilling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 09:40   #2
201605300922
Konto usunięte

Dot.: Chłopak w szkółce policyjnej

Cytat:
Napisane przez ilovekilling Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, mam pytanie czy macie może lub miałyście chłopaków/narzeczonych/mężów w szkółce policyjnej? Sporo się naczytałam o tym jak to tam wygląda, że między innymi kobiety tam wskakują komu popadnie do łóżka i że wiele związków się przez to rozpada. Jakie macie doświadczenia w tym temacie, informacje i ogólnie mnie interesuje jak to przeżywacie? Mój jest właśnie w słupsku i trochę się martwię, chociaż on twierdzi że nie mam o co, że moje obawy są niepotrzebne i to słodkie że jestem taka zazdrosna, no ale dla mnie to raczej stresujące.
Ta, a przyszli policjanci to w większości osoby ciężko niepełnosprawne, które przed wskakującymi im do łóżka kobitami nie są w stanie się obronić. Proszę Cię
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 09:43   #3
ilovekilling
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Ta, a przyszli policjanci to w większości osoby ciężko niepełnosprawne, które przed wskakującymi im do łóżka kobitami nie są w stanie się obronić. Proszę Cię
Haha nie to miałam na myśli że nie dadzą rady się obronić, pytanie tylko czy chcą. I nie mam tu na myśli konkretnie mojego bo mu ufam ale wiadomo jakieś tam obawy podświadomie we mnie siedzą, próbuję je zdusić w zarodku. Po prostu chce wiedzieć ile z tego co się naczytałam i nasłuchałam to prawda.
Stary 2015-03-02, 09:57   #4
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Ciekawe, że zwracasz uwagę właśnie na kobiety wskakujące do łóżka facetom. Jakby seks to była tylko ich decyzja, a biedni faceci nie mogli się bronić. Skoro ufasz facetowi to nie rozumiem po co ten wątek.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 10:01   #5
201605300922
Konto usunięte

Jak ktoś chce zdradzić, to zdradzi nawet będąc na rekolekcjach w zakonie, jak nie chce zdradzić, to choćby mu stado napalonych lasek wskoczyło do łóżka - nie zdradzi.
Stary 2015-03-02, 10:05   #6
ilovekilling
Przyczajenie

Dlatego wspominam o kobietach bo to o nich najwiecej wszedzie trabia Wątek z czystej ciekawości. Jestem najzwyczajniej ciekawa przezyc, opinii i doswiadczen kobietek ktore byly w podobnej sytuacji
Stary 2015-03-02, 10:10   #7
a34
Zakorzenienie

Wiem, że kilkanaście lat temu takie rzeczy się zdarzały, jak zresztą w wielu miejscach, gdzie znajdują się kobiety i mężczyźni
Wyluzuj się, bo do tego naprawdę trzeba chęci z dwóch stron

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-02, 10:17   #8
ilovekilling
Przyczajenie

Tak wiem, staram się wyluzować. Ale wiadomo jak to jest z tymi złośliwymi myślami które się gdzieś tam kryją. Tak czy siak, nie o tyle mi chodziło w tym wątku o sam fakt obawy o to że mnie zdradzi tylko tak po ludzku ciekawi mnie jak to właściwie wszystko wygląda w miejscu gdzie zamkneli mi chłopa na pół roku
Stary 2015-03-02, 10:21   #9
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Dlatego wspominam o kobietach bo to o nich najwiecej wszedzie trabia Wątek z czystej ciekawości. Jestem najzwyczajniej ciekawa przezyc, opinii i doswiadczen kobietek ktore byly w podobnej sytuacji
Nie wszędzie o tym trąbią. Pierwszy raz z tym "problemem" spotkałam się na twoim wątku. Fakt trąbienie o kobietach wskakujących do łóżka komu popadnie wygląda na pochodną szowinistycznego podejścia, według którego uprawianie seksu z kim się chce źle świadczy tylko o kobiecie.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 10:27   #10
ilovekilling
Przyczajenie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;50484418]Nie wszędzie o tym trąbią. Pierwszy raz z tym "problemem" spotkałam się na twoim wątku. Fakt trąbienie o kobietach wskakujących do łóżka komu popadnie wygląda na pochodną szowinistycznego podejścia, według którego uprawianie seksu z kim się chce źle świadczy tylko o kobiecie.[/QUOTE]

No ja trafiłam akurat na takie fora gdzie było to przedstawione w ten sposób i to przez kobiety właśnie policjantow, chociaz w tym wypadku mogla to byc chec usprawiedliwienia faceta moze (hmm?) No z tego co od mojego słyszałam to akurat u nich takie podejscie panuje. Ostatnio opowiadał mi o tym jak jedna zlapali z kims tam w jednoznacznej sytuacji, to ja zwyzywali ze sie puszcza itd i wywalili ze szkolki, co do goscia to nie poniosl zadnych konsekwecji
Stary 2015-03-02, 10:32   #11
201712111032
Konto usunięte

Tak, to prawda. Wstretne i glupie babska tylko lypia slepiami komu tu wkroczyc do lozka. A biedni przyszli polucjanci wymeczeni calym dniem spedzonym na cwiczeniach nie maja sil sie bronic i w efekcie uprawiaja seks, pomimo ze tego nie chca.

Nie znosze takiego myslenia, ze to kobiety wskakuja do lozka, to kobiety uwodza misiaczkow, to kobiety odbieraja chlopakow.
Do tanga trzeba dwojga jak facet frajer to pojdzie za kazda, niezaleznie od sytuacji.
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-02, 10:35   #12
requiem29
Wtajemniczenie

Pamiętam jak facet bezustannie podpuszczał, obmacywał, całował za przyzwoleniem koleżankę ze szkółki a potem dzwonił do dziewczyny i niemal płakał do słuchawki jak to za nią tęskni. Dla kogoś z boku było to dość zabawne ;] Jak to mówią do tanga trzeba dwojga.. tam gdzie ludzie obu/czasem też jednej/ płci i napięcie seksualne tam i zdarza się seks .. no bywa.

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 10:37   #13
a34
Zakorzenienie

Cytat:
No ja trafiłam akurat na takie fora gdzie było to przedstawione w ten sposób i to przez kobiety właśnie policjantow, chociaz w tym wypadku mogla to byc chec usprawiedliwienia faceta moze (hmm?) No z tego co od mojego słyszałam to akurat u nich takie podejscie panuje. Ostatnio opowiadał mi o tym jak jedna zlapali z kims tam w jednoznacznej sytuacji, to ja zwyzywali ze sie puszcza itd i wywalili ze szkolki, co do goscia to nie poniosl zadnych konsekwecji
Litości, jak można w ogóle traktować to poważnie.
Co do reszty - aż nie wiadomo, jak to skomentować
Stary 2015-03-02, 10:50   #14
ilovekilling
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
Tak, to prawda. Wstretne i glupie babska tylko lypia slepiami komu tu wkroczyc do lozka. A biedni przyszli polucjanci wymeczeni calym dniem spedzonym na cwiczeniach nie maja sil sie bronic i w efekcie uprawiaja seks, pomimo ze tego nie chca.

Nie znosze takiego myslenia, ze to kobiety wskakuja do lozka, to kobiety uwodza misiaczkow, to kobiety odbieraja chlopakow.
Do tanga trzeba dwojga jak facet frajer to pojdzie za kazda, niezaleznie od sytuacji.
Kolejny raz ktos mnie nie zrozumial, to nie jest moje myslenie, gdyby mnie facet zdradzil obwinialabym tylko i wyłącznie jego bo jakaś tam dajmy na to samotna babeczka nie musi sie pilnowac, skoro jest samotna i dajmy na to facet jej sie podoba, to w jego kwestii skoro jest zajety lezy trzymanie pewnych rzeczy na wodzy. Tą opinie przytoczylam tylko ze wzgledu na to ze uslyszalam ja osobiscie od osoby ktora w takiej szkole byla (kobiety) i ktora jest wtórowana na wielu forach. Że babeczki i to szczególnie te zajęte lubią tam sobie "polować". Z resztą nie to głównie mnie w tym wszystkim nurtuje i nie jest to jedyny temat ktory poruszylam

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
Pamiętam jak facet bezustannie podpuszczał, obmacywał, całował za przyzwoleniem koleżankę ze szkółki a potem dzwonił do dziewczyny i niemal płakał do słuchawki jak to za nią tęskni. Dla kogoś z boku było to dość zabawne ;] Jak to mówią do tanga trzeba dwojga.. tam gdzie ludzie obu/czasem też jednej/ płci i napięcie seksualne tam i zdarza się seks .. no bywa.
To już nie facet to już po prostu sku*wiel.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Najbardziej to mnie zastanawia pewna sprawa, na ktora teraz dopiero sie zastanowilam po przeczytaniu o gosciu ktory obmacywal kolezanke. Mój twierdzi że mają osobne piętra i nawet nie bardzo mogą się z dziewczynami widywać, tylko na chwile jeżeli chodzi o notatki itp. Trochę mi się to rozbiega z większością historii. Jak myślicie czy może faktycznie się coś tam pozmieniało czy być może moje zaufanie jednak było na wyrost? Eh sama nie wiem, chyba daję się zwariować trochę
Stary 2015-03-02, 11:57   #15
bernikula
mOLDerator

Prawda jest taka, że się dobrze bawią na przepustkach- co się nie pójdzie na balety to policjanci ze szkółki A co tam w szkółce się dzieje to też swoją drogą- święci nie są. Mam wielu znajomych (kobiety, mężczyźni) po tej szkółce i nawet związek mojej siostry (przed ślubem) rozpadł się przez tę szkółkę. Oczywiście, że nie każdy kto tam pójdzie to będzie zdradzał i nie wiadomo co robił, ale jednak pod tym względem opinia taka jest.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 11:59   #16
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
[/COLOR]Najbardziej to mnie zastanawia pewna sprawa, na ktora teraz dopiero sie zastanowilam po przeczytaniu o gosciu ktory obmacywal kolezanke. Mój twierdzi że mają osobne piętra i nawet nie bardzo mogą się z dziewczynami widywać, tylko na chwile jeżeli chodzi o notatki itp. Trochę mi się to rozbiega z większością historii. Jak myślicie czy może faktycznie się coś tam pozmieniało czy być może moje zaufanie jednak było na wyrost? Eh sama nie wiem, chyba daję się zwariować trochę
czy ty jesteś poważna?
po co sobie wkręcasz chore filmy?
Ta, na bank cię oszukuje, pewnie mają nawet koedukacyjne pokoje i śpi sam w towarzystwie sześciu napalonych lasek. Jest stracony.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 12:11   #17
KuckaKuc
Raczkowanie

Kiedyś kiedyś, za młodu pracowałam na policji i ogólnie słyszy też się dużo...ale powiem Ci tak. Policjanci to chyba najniewierniejszy zawód
Mówiło się o tym głośno na posterunku, kto z kim, na jakich imprezach. Owszem są wyjątki, ale będąc w ich otoczeniu słyszało się to i owo.
Stary 2015-03-02, 12:17   #18
201712111032
Konto usunięte

Autorko, chyba jednak nie za bardzo ufasz swojemu facetowi. Moj wyjezdza w rozne miejsca z kolegami i nigdy bym nie pomyslala, ze bedzie mnie zdradzal (bo moze to rownie dobrze robic w tej chwili, kiedy jestem w pracy). Wazny jest charakter a nie miejsce przebywania. Takze proponuje abys sie wyluzowala o akademikach tez mowia, ze to miejsce rozpusty. Ludzie beda zdradzac sie niezaleznie od tego, w jakim sa zawodzie albo gdzie sie ucza, jesli sa takim a nie innym typem czlowieka.
O imprezach integracyjnych tez mowia, ze tylko ruchanie i chlanie.
Oczywiscie, ci co beda chcieli wlasnie w ten sposob spedza taki wyjazd ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. Wiec co by nie bylo, jak masz porzadnego faceta i mu ufasz, odpusc sobie, bo sie zatrujesz.
Stary 2015-03-02, 12:21   #19
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KuckaKuc Pokaż wiadomość
Kiedyś kiedyś, za młodu pracowałam na policji i ogólnie słyszy też się dużo...ale powiem Ci tak. Policjanci to chyba najniewierniejszy zawód
Mówiło się o tym głośno na posterunku, kto z kim, na jakich imprezach. Owszem są wyjątki, ale będąc w ich otoczeniu słyszało się to i owo.
według jakichś badań najniewierniejsi są pracownicy show-biznesu i... chirurdzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-02, 12:22   #20
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
według jakichś badań najniewierniejsi są pracownicy show-biznesu i... chirurdzy
A nie marynarze i instruktorzy prawa jazdy? Nie dajmy się zwariować i zwariować autorce
Stary 2015-03-02, 12:52   #21
ilovekilling
Przyczajenie

Może faktycznie przesadzam, ale wiadomo jak to jest jak człowiek ma za dużo czasu do myślenia to różne pierdoły przychodzą do głowy, a tak się składa że pracuje po 12 h sama w biurze i tego czasu mam w nadmiarze i zaczynam juz swirowac powoli.
Stary 2015-03-02, 13:02   #22
bernikula
mOLDerator

Cytat:
Może faktycznie przesadzam, ale wiadomo jak to jest jak człowiek ma za dużo czasu do myślenia to różne pierdoły przychodzą do głowy, a tak się składa że pracuje po 12 h sama w biurze i tego czasu mam w nadmiarze i zaczynam juz swirowac powoli.
Jak mu ufasz to nie masz co się nakręcać, jak nie to każdy powód będzie dobry, a taka szkółka to wtedy ho ho

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 13:08   #23
ilovekilling
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
Jak mu ufasz to nie masz co się nakręcać, jak nie to każdy powód będzie dobry, a taka szkółka to wtedy ho ho
No co racja, to racja. Ufam, ufam nie mam powodów żeby nie bo jak na razie był wierny jak pies ( )

Tak sobie myśle że i tak nie mam najgorzej. Mam koleżanke której facet jest marynażem i wypływa na 8 msc, na 3 wraca i potem znowu 8 msc go nie ma i tak będzie cały czas. Więc te pół roku które ja musze znieść jednorazowo to jeszcze nie taka tragedia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-02, 15:37   #24
ilovekilling
Przyczajenie

Tak więc, cóż chyba wykrakałam. Osobiście potwierdzam związki jak facet jest w szkółce policyjnej się rozpadają
Stary 2015-03-02, 15:46   #25
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak więc, cóż chyba wykrakałam. Osobiście potwierdzam związki jak facet jest w szkółce policyjnej się rozpadają
A co zaczęłaś go oskarżać wszystkim tym co wyczytałaś i rzucił słuchawką?

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 15:49   #26
201712111032
Konto usunięte

Zwiazki rozpadaja sie przez ludzi a nie szkolki...
Stary 2015-03-02, 15:50   #27
ilovekilling
Przyczajenie

Nie, temat niepowiązany
Stary 2015-03-02, 17:05   #28
skazana_na_bluesa
.

przecież to od twojego faceta będzie zależało czy cię zdradzi czy nie.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 17:10   #29
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
przecież to od twojego faceta będzie zależało czy cię zdradzi czy nie.
już po związku
Stary 2015-03-02, 18:47   #30
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
? może go tak dręczyłaś przez telefon tymi babami pchającymi mu się do łóżka, że się wkurzył?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości