cudowne w³osy - cudowna uroda . Jak tak± uzyskaæ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-03-31, 13:12   #1
limelight
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

cudowne w³osy - cudowna uroda . Jak tak± uzyskaæ?

Witam Strasznie podobaj± mi siê w³osy tego typu. Mam na my¶li zarówno kolor ( jeszcze lepiej jak s± typu baleyage) jak i sposób przyciêcia, chocia¿ i ju¿ nie jest a¿ tak wa¿ne dla mnie. Jak takie uzyskaæ? Równie¿ jestem ciekawa co s±dzicie o tego typu urodzie jak pani na zdjêciu? co zrobiæ by siê do takiej upodobniæ? mam na my¶li w³a¶nie fryzure, makija¿ itp
Naturalnie w³osy mam br±zowe, oczy zielone, jasn± karnacjê, filigranowe rysy twarzy.
Stary 2015-03-31, 16:22   #2
Milenaa95
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38
Dot.: cudowne w³osy - cudowna uroda . Jak tak± uzyskaæ?

Cze¶æ Na temat w³osów nie powiem Ci zbyt du¿o, bo dopiero, ma³ymi kroczkami, wdra¿am siê w temat.
Ale mo¿e pomogê w make up'ie. Przede wszystkim nie da siê ukryæ, ¿e Pani ze zdjêcia jest bardzo ³adna (bez makija¿u pewnie te¿) i ma ciep³y odcieñ cery (nie pokrywa siê to z Twoim). Pani modelka ma na sobie szminkê w kolorze nude(cudo, je¶li pasuje do ca³okszta³tu twarzy i makija¿u, osobi¶cie u¿ywam i mnie akurat ten kolor pasuje) i ogólnie "zrobiona" jest bardzo delikatnie, czyli - cienka kreska, cienie delikatnie ciemniejsze od skóry, lekki zarys policzków bronzerem. No i brwi doprawione s± br±zow± kredk± (u¿ywam - zdaje test, brwi fajnie zwracaj± uwagê na górê twarzy - oczy; u mnie poprawa brwi jest korzystna, stajê siê bardziej rozpromieniona, nagle znikaj± jakie¶ ma³e niedoskona³o¶ci )
S±dzê jednak, ¿e powinna¶ poszperaæ na Wiza¿u w odszukaniu swojej kolorystyki i najlepszego makija¿u lub najzwyczajniej w ¶wiecie poeksperymentowaæ
Milenaa95 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-01, 14:12   #3
limelight
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

dziêkuje za poradê fajnie opisa³a¶ ten make up, teraz mniej wiêcej wiem w jakim kierunku zmierzaæ :P bo nie ukrywam, ¿e ju¿ bardzo d³ugi czas eksperymentuje i staje siê to dla mnie powoli mêcz±ce. Co do Pani Modelki, to mogê ¶mia³o powiedzieæ, ¿e mam rysy do niej do¶æ podobne. Zale¿y mi by "zrobiæ siê" na tak± w ciep³ych odcieniach, poniewa¿ osobi¶cie bardziej mi siê takie podobaj±. My¶la³am nad jakim¶ samoopalaczem, my¶³isz ¿e jest to dobry pomys³? Gdybym rozja¶ni³a sobie lekko w³osy do odcieniu co¶ pod karmel, do³±czaj±c opalenizne i taki w³a¶nie makija¿ mam nadziejej ¿e uzyskam co¶ podobnego, dlatego dziêkuje bardzo za odpowied¼
Stary 2015-04-01, 15:33   #4
Milenaa95
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 38

Samoopalacz powiadasz.. Nie stosowa³am. Jestem raczej negatywnie nastawiona, osobi¶cie wolê solarium, pomimo tego, ¿e niszczy i bardzo wysusza skórê. Ale wolê to nadrobiæ dobrym kremem nawil¿aj±cym, ni¿ byæ ca³a w plamki Rada: przejrzyj forum wzd³u¿ i wszerz na makija¿u i innych podforach, na pewno co¶ znajdziesz S± tam te¿ Panie profesjonalistki, wiêc je¶li bêdziesz na tyle odwa¿na by porównaæ to zdjêcie ze swoim - na pewno uzyskasz wiêcej rad, a mo¿e nawet i listê konkretnych kosmetyków?
Milenaa95 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-04-01, 17:55   #5
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

To taki piaskowy, s³oneczny blond

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-05-18, 14:14   #6
IzaKu
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

Szczerze mówi±c... Rozumiem Twoj± potrzebê upodobnienia siê do osoby ze zdjêcia, ale my¶lê ¿e powinna¶ zacz±æ my¶leæ o tym inaczej! Nie staraj siê zmieniæ typu urody, bo to nigdy nie bêdzie wygl±da³o naturalnie i dobrze - z tym nie wygrasz. Staraj siê za wszelk± cenê byæ NAJLEPSZ¡ WERSJ¡ SIEBIE a nie kim¶ innym. Je¶li masz br±zowe w³osy to prawie na pewno oznacza, ¿e takie do Ciebie pasuj±. Podkre¶l swoje atuty a nie zmieniaj wszystkiego na si³ê. Zobacz jak piêkne mog± byæ br±zowe w³osy []

Edytowane przez 201607040946
Czas edycji: 2015-05-18 o 17:01
IzaKu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-05-18 14:14:30

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.