|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Podróż językowa
Witam wszystkie wizażanki!!!
Mam zamiar wyjechać na wakacje z biurem STS-Polska. Zastanawiam się nad wyjazdem międzynarodowym gdzie mogłabym poznać ludzi z różnych części świata. Jednak kusi mnie również wyjazd do Australi na zajęcia sportowe(nurkowanie, narty wodne itd). Zupełnie nie wiem co wybrać. Zawsze marzyłam aby nauczyć się nurkować ale równoczeście chciałabym podszkolić język. Chciałabym się was zapytać co wy wybrałybyście mając taką możliwość? Piszcie!
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podróż językowa
Ja wybrałabym pierwszą opcję - ale pewnie tylko dlatego , że jestem kompletnym leniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem opcja pierwsza
![]() Wątek na podróże ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
Druga opcja brzmi bardzo atrakcyjnie i tutaj tez mozesz poznac ludzi i podszkolic jezyk
![]() Ale jesli zalezy Ci stricte na tym by szlifowac jezyk opcja pierwsza jest lepsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki za rady. Zastanawiam się nad tym wyjazdem międzynarodowym. Dziennie prowadzone są 3 godzinne lekcje, lecz nie wiem czy chciałabym spędzić ten czas ucząc się i chodząc na lekcje,
Na zajęciach sportowych też mogę podszkolić język choć już w mniejszym stopniu. Mam wątpliwości zwłaszcza dlatego że nie jestem dobra i nie przepadam za sportem. Jężdżę na nartach, pływam itd. ale nie jestem nie wiadomo jak dobra.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.