![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzjer D±browa Górnicza
Witajcie
![]() ![]() ![]() Poszukujê fryzjera takiego jak ka¿dy, czyli takiego który doradzi, odradzi i bêdzie kreatywny i najlepiej, aby potrafi³ zrobiæ fryzurê bardzo podobn± jak na zdjêciu, które mu siê poka¿ê ![]() Wiem, ¿e by³o ju¿ kilka w±tków o fryzjerach w DG, ale na ¿adnym nikt siê nie wypowiedzia³ o tych salonac, które wymieni³am:P Tak wiêc liczê na Wasz± pomoc. Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Dot.: Fryzjer D±browa Górnicza
Ja tez poszukuje dobrego salonu.Dziewczyny mi polecaly new-line. Maja nawet swoja stronke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() A wiec tak, ja szykuje sie do slubu i jestem zapisana w³asnie na Manchatan do fryzjera.Powiem tak ,najlepiej isc do córki szefowej dobrze robi w³oski sama do niej chodze i jestem bardzo zadowolona ,ale jesli chodzi o czesanie to do Asi jest rewelacyjna,ostatnio jak by³am to widzia³am jak z krótkich w³osków zrobi³a slicznie upiete loczki ,i to tak ze wcale te w³osy jeszcze bardziej sie nie skróci³y,naprawde rewelacja,sama jestem zapisana do niej na slubna fryzurke w kwietniu ,teraz pod koniec lutego ide na próbna.Tak wiec ja jak najbardziej polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Witam!Polecam fryzjera "U Anity" na Konopnickiej!Chyba najlepsze fryzjerki w ca³ej D±browie!Czesa³am siê u nich kilka razy i naprawde nie ma porównania z nikim innym!Za to nie polecam salonu Evolution!!tragedia! s³ysza³am ze w³ascicielka bardzo dobrze czesze ale akurat mi sie trafi³a ta druga Pani i to co mi zrobi³a z w³osami to masakra!Kobita kompletnie nie zna siê na obcinaniu!grzywke mam jak spod siekiery wyci±gniêt± a reszta wogóle szkoda gadac! nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, czy wiecie mo¿e gdzie otworzy³a w³asny zak³ad fryzjerski Asia , co pracowa³a na manhattanie u Pani Danuty Tylec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 225
|
Ja zdecydowanie tam na Manhatanie u pani Danuty polecam Dorotê. Ma dziewczyna fach w rêku i rewelacyjnie w³oski obcina, tak jak chcesz, tak masz. i Zawsze siê rewelacyjnie uk³adaj±. I m³oda Asia te¿, zawsze doradzi i te¿ super w³oski po niej s±
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 744
|
Ja jestem bardzo zadowolona z us³ug Pani Ani. Pani Ania pracowa³a wcze¶niej w salonie Savoir u Pani Iwony Pluty, teraz jednak otworzy³a (na ca³e szczê¶cie!) w³asny salon - nazywa siê Finezja i miesci siê na ul. Tysi±clecia 1a <D±browa Górnicza> (w nowym budynku, w którym jest te¿ fitness, si³ownia i centurm inspiracji). Budynek jest przy koñcu ulicy, w g³êbi (nie nale¿y sugerowaæ siê numeracj± bloków).
Mi³o, sympatycznie, za rozs±dn± cenê (damskie strzy¿enie z myciem 25z³). Z ca³ego serca polecam ![]() ![]() Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2011-02-25 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Witam serdecznie a propo wypowiedzi Pani sioodemka o Szanownej Pani Ani co pracowa³a w salonie fryzjerskim SAVOIR to s³uszna uwaga nareszcie stamt±d posz³a. Niestety prawda jest tak ¿e zawsze by³a strasznie antypatyczna w stosunku do klientów . Nawet je¶li cz³owiek siê stara³ mi³o i grzecznie o co¶ zapytaæ lekcewa¿±co odpowiada³a. Bardzo siê cieszê ¿e nareszcie tej Pani ju¿ w tym salonie niema bo dziêki niej niechêtnie siê tam chodzi³o. Osobi¶cie bardzo serdecznie polecam wszystkim us³ugi salonu Savoir a szczególno¶ci Pani Iwonki .Bardzo profesjonalne podej¶cie do wykonywanej us³ugi. Cenowo bardzo przystêpnie wzglêdem wiêkszo¶ci salonów
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 999999 Czas edycji: 2011-03-02 o 05:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To dziwne, bo dla mnie niemi³a nie by³a
![]() ![]() Poza tym jak w pracy jest niezdrowa atmosfera przez szefow± (w³a¶nie Pani± Iwonê w tym wypadku) i brakuje podstawowych materia³ów do pracy (farby, pianka do w³osów itp.), to chyba trudno oczekiwaæ od pracowników, ¿e bêd± jak skowronki ¶wiergotaæ? Troszkê obiektywizmu - teraz Pani Ania jest u siebie i chodzi u¶miechniêta ![]() ![]() Jeszcze raz polecam ! Do Savoir ju¿ nie zajrzê nawet ![]() Edytowane przez sioodemka Czas edycji: 2011-03-02 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Widzê Madziu ¿e jeste¶ doskonale rozeznana w tym czego i kiedy brakowa³o . ¯a³osna wypowiedz jakby by³a pisana przez osobê zwolnion± z pracy( chyba zrozumia³a¶)
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Widzê Madziu ¿e jeste¶ doskonale rozeznana w tym czego i kiedy brakowa³o . ¯a³osna wypowiedz jakby by³a pisana przez osobê zwolnion± z pracy( chyba zrozumia³a¶) Szanowna Pani Madziu jest to przykre co Pani pisze bo je¶li komu¶ w pracy atmosfera nie odpowiada to zmienia prace a nie siedzi przez 7 lat.Jakby¶ nie wiedzia³a to dobra fryzjerka prace znajdziê od zaraz bez problemu. To co Pani pisze jest ¿a³osne dziecinne i ¶wiadczy tylko o Pani. Opinia godna pogardzenia i po¿a³owania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hahaha... jako klienta doskonale wiem czego brakowa³o, gdy przychodzi³am i kolejny raz s³ysza³am "przepraszam, przykro mi, ale nie mamy tego odcienia farby" itd. itd. Praktykantki czasem te¿ zapominaja ugry¼æ siê w jêzyk - bêd±c na myjce, na zapleczu ró¿ne opowie¶ci by³am zmuszona wys³uchiwaæ.
Nigdy nie zosta³am zwolniona z pracy tak na marginesie, a i z fryzjerstwem mam do czynienia jedynie w charakterze klientki. Jestem w swojej opinii bardzo obiektywna - bo i po co mia³abym k³amaæ ? To forum ma przecie¿ s³u¿yæ rad± przy znalezieniu odpowiedniego miejsca, osoby, ma pomóc, ka¿dy sam obiektywnie oceni to w praktyce je¶li zechce ![]() Natomiast Pani/Pan Dziewi±tka - ta wypowied¼ co¶ mi "pachnie" autoreklam± ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- P.S. tak na marginesie o tym, ¿e Pani Ania jest fryzjerk± naprawdê ¶wietn± ¶wiadczy dodatkowo fakt, ¿e jednak chce mi siê doje¿d¿aæ do drugiego miasta, tylko po to by skorzystaæ z us³ugi w³a¶nie u niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dok³adnie forum powinno nam u³atwiæ dobry wybór salonu, tutaj jak najbardziej siê zgadzamy.
Mimo wszystko uwa¿am ¿e Pani opinia jest jak najbardziej fa³szywa i wynika z zazdro¶ci. Je¶li Pani jako klient pisze co brakowa³o czego niema itd. oznaczaj tylko jedno niechciany pracownik. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
![]()
W³a¶nie chcia³am siê dowiedzieæ gdzie teraz jest Pani Ania z Savoir, bo te¿ jej poszukiwa³am - dziêkujê
![]() ![]() ![]() ![]() Ania jest super i ma talent dziewczyna !!!! ja te¿ polecam jej us³ugi i nie s³uchajcie opinii zawistnych, zazdrosnych ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubawi³am siê ![]() ![]() A i jeszcze jedno - gdybym rzeczywi¶cie by³a fryzjerk± (za któr± Pani/Pan mnie uwa¿a, a któr± kto¶ rzekomo wyrzuci³ z pracy), to czy posy³a³abym kogo¶ do swojej konkurencji, któr± bez w±tpienia by³aby w tym wypadku Pani Ania ? Nie b±d¼my ¶mieszni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Nie wiem i nie obchodzi mnie kim Pani jest Pani Madziu bo na pewno nie jest Pani klientk± bynajmniej ja to tak odbieram. Zbyt du¿o szczegó³ów w Pani opisach co na zdrowy rozs±dek ¶wiadczy ¿e pisze to osoba chc±ca zareklamowaæ sam± siebie. Reklama tak jak najbardziej ale zdrowa . Miejmy nadziejê ¿e Pani Ania zdo³a siê utrzymaæ na rynku czego ¿yczê jej jak najlepiej.
A dla wszystkich Pañstwa ¿ycz jak najlepszego dopasowania dla w³asnych potrzeb i wymagañ salonu fryzjerskiego.Na terenie D±browy Górniczej jest naprawdê bardzo du¿o dobrych fryzjerek np. w salonie u Pani Tylcowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
od jakiegos czasu w Savoir pracuje nowa fryzjerka niestety nie wiem jak ma na imiê zawsze dokladna konkretna polecam!
btw. moze ktos wie jak ma na imie ta Pani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 606
|
jeeej ale w±tek
![]() ![]() ![]() chcia³abym siê zapytaæ czy Finezja gdzie pracuje polecana p. Ania ma stronê www? chcia³abym dok³adny cennik i mapkê jak dojechaæ bo zupe³nie nie wiem gdzie to ... Edytowane przez Wojowniczka_ Czas edycji: 2011-04-08 o 01:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poszpera³am i widzê, ¿e salon ma ju¿ swoj± stronê www
![]() http://www.salonfinezja.pl/site/index.html szybciutko uda³o siê j± zrobiæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 606
|
dziêkujê bardzo
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Wojowniczka_ Czas edycji: 2011-04-08 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Salon
Hehehehe dobre Jak mo¿na nazwaæ salonem co¶ takiego. Ma³a klitka na piêtrze w dodatku tylko jeden pracownik czyli w³a¶cicielka. Pyszna kawa hehehe te¿ dobre zwyk³a kawa z taniego ekspresu. Opis pseudo salonu z ogromn± przesad±. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Salon Hehehehe dobre Jak mo¿na nazwaæ salonem co¶ takiego. Ma³a klitka na piêtrze w dodatku tylko jeden pracownik czyli w³a¶cicielka. Pyszna kawa hehehe te¿ dobre zwyk³a kawa z taniego ekspresu. Opis pseudo salonu z ogromn± przesad±. Nazwala bym to raczej usilna mocno przesadzona REKLAMA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
A ja bym to nazwa³a usilnym i nieudolnym ratowaniem opinii by³ego salonu - tylko po to zak³adasz nowe konta na wiaza¿u? ¯a³osne.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które zagl±daj± tu w celu znalezienia rzetelnej opinii i pomocy ![]() ![]() ¯egnam siê i nie zamierzam wiêcej uczestniczyæ w tych dziecinnych, s³ownych przepychankach. Ka¿dy z nas ma swój rozum i sam oceni co jest prawd±, a co fa³szem i kto tu ¶ciemnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
witam serdecznie
Tez poszukuje fajnego fryzjera w d±browie. Znam jego nazwisko ale nie wiem w jakim salonie pracuje nazywa siê Filiañski Damian Mo¿e kto¶ co¶ s³ysza³ na jego temat czekam na informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Ja w niedzielê by³am w CH Pogoria w La Moda Italia. Wysz³am zniesmaczona i z³a! Fryzjerka, która mnie obcina³a nie ma³a o niczym zielonego pojêcia! Podejrzewam, ¿e siê dopiero uczy³a. Grzywkê poprawia³a mi 5 razy ale i tak nie jest taka jak trzeba. W³osy obciête krzywo. Mia³ byæ tzw. Bob a wysz³a fryzura jak "od garnka obci±³". W³a¶nie dzi¶ dzwoni³am do nich z reklamacj± i jutro maj± mi poprawiæ. Zap³aci³am w miarê du¿o bo 50z³!!! Samo strzy¿enie kosztuje 35z³. Oczywi¶cie nie poinformowano mnie, ¿e modelowanie kosztuje a¿ 15z³- wysz³am z oklapniêtymi w³osami- moim zdaniem to nie by³o modelowanie. Pani nawet lakierem nie spryska³a w³osów. Ale có¿...
Jutro dowiem siê jak ma na imiê inna fryzjerka bo widzia³am, ¿e fajnie obcina ![]() ![]() Paniom sta¿ystkom/praktykantkom/ucz±cym siê MÓWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Cytat:
![]() ![]() Co mi odbi³o, ¿eby i¶æ gdzie indziej!!! Wiêc z czystym sumieniem polecam- P. Iwona, salon "Anita" na ul. Konopnickiej 30 ( za Pa³acem Kultury, na przeciwko tego ryneczku co ju¿ go chyba nie ma) D±browa Górnicza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
witam któ¶ wcze¶niej pyta³ siê o pani± Asiê
Witam, czy wiecie mo¿e gdzie otworzy³a w³asny zak³ad fryzjerski Asia , co pracowa³a na manhattanie u Pani Danuty Tylec? Ma swój salon w D±browie Górniczej na III POWSTANIA ¦L¡SKIEGO OD STRONY TRAMWAJU |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
poszukujê dobrej fryzjerki z okolic D±browy, Sosnowca, Bêdzina która uczesze mnie na ¶lub. Zale¿y mi na naturalnym upiêciu w³osów (¿adnych loków itp) proszê o namiary i ceny je¿eli znacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Witam czy s³ysza³y¶cie o zak³adzie Beauty Center na Sienkiewicza
s³ysza³am ¿e szefowa fajnie obcina i to w przystêpnej cenie ![]() jak mo¿ecie to proszê o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Witam widzê ¿e nikt ju¿ nie odwiedza forum
![]() interesowa³o to salon fryzjerski Beauty Center jest ¶wietny ![]() Wybra³am siê z lekk± niepewno¶ci± ale niepotrzebnie bo panie które tam pracuj± s± ¶wietne ![]() otwarcia a jak siê wcze¶niej umówisz to nawet w niedzielê do tego znaj± siê na swojej pracy . Polecam z czystym sumieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 436
|
Ale by³a¶ tam siê obci±æ czy na czesaniu??Rozgl±dam sie za dobrym fryzjerem, który uczesa³by mnie na ¶lub.
Jak narazie widze, ¿e salon Anita ma du¿o pozytywnych opini. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.