|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Preparat na powiększenie piersi dla 16 latki?
Mam do was pytanie.
Co odpowiedziałybyście 16 latce, która szuka sposobu na powiększenie piersi? Chodzi mi o preparaty dostępne w internecie typu push up2. Czy to jest bezpieczne, czy raczej odradziłybyście takiej osobie stosowanie tego preparatu? Edytowane przez Dosiaczek 7 Czas edycji: 2012-04-13 o 15:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Preparat na powiększenie piersi dla 16 latki?
Daj sobie spokój z takimi preparatami ! Czasami trzeba pogodzić sie z tym co daje natura - mozesz przeciez kupic sobie podwójny push-up i biust bedzie ladnie wyglądał.
Jak pozbyłaś sie kg. widze ze duz9o schudłaś
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Piersi zmieniają kształt i wielkość przez całe życie. Szczerze, to szesnastolatka ma czas na zmianę ich wielkości. Moje, od tego wieku urosły o 2 rozmiary (abstrahując od ciąży, która powiększyła mi je o kolejne dwa)
Stosowanie specjalnych preparatów na ich powiększenie (i to w tak młodym wieku) jest moim zdaniem głupotą. |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Odpowiedziałabym zgodnie z prawdą: takie produkty nie działają, szkoda na nie pieniędzy. Przeznaczone są dla naiwnych.
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałabym jej, żeby poczekała, bo jej piersi jeszcze rosną
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja odpowiedziałabym jej, że małe piersi są cudowne. <3 Sama mam tak małe, że staniki w rozmiarze A70 są na mnie za duże.
Czyli praktycznie to nie mam tych piersi prawie wcale. Ostatnio się wkurzyłam i przestałam nosić w ogóle stanik, wcześniej się męczyłam z tymi cholernymi drutami i poduchami... Teraz jest mi niezwykle wygodnie i wyglądam dobrze. Wierz mi, jak sama się sobie podobasz, to innym też będziesz .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Co odpowiedziałybyście 16 latce, która szuka sposobu na powiększenie piersi? Chodzi mi o preparaty dostępne w internecie typu push up2. 

Czyli praktycznie to nie mam tych piersi prawie wcale. Ostatnio się wkurzyłam i przestałam nosić w ogóle stanik, wcześniej się męczyłam z tymi cholernymi drutami i poduchami... Teraz jest mi niezwykle wygodnie i wyglądam dobrze. Wierz mi, jak sama się sobie podobasz, to innym też będziesz