|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 50 Recenzentek testuje preparat Therm Line Fast. Zapraszamy do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. Klub Therm Line |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Walczę o lepszy wygląd z Therm Line Fast
Dziś otrzymałam informację, że zakwalifikowałam się do testu z czego się bardzo cieszę.
Na początek warto wspomnieć, że walczę już około 1,5 miesiąca. Ćwiczę minimum 3 razy w tygodniu, zmieniłam sposób odżywiania na lepszy, bardziej zdrowy- choć czasem zdarza mi się zapomnieć ![]() Chciałaby w sumie stracić 10 kg, które zostały mi po ciąży i sprawiają, że nie lubię swego odbicia w lustrze. Nie liczę na szybki efekt, chciałabym aby utrata wagi była przemyślana i nie odbiła się na moim zdrowiu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczę o lepszy wygląd z Therm Line Fast
Kurier zawitał z samego rana. Otrzymałam paczkę z dwoma opakowaniami Therm Line Fast
![]() Moja waga wyjściowa 76,6 kg przy wzroście 176 cm. Marzy mi się pozbycie brzucha i boczków ![]() Myślę, że o ile będę wyrabiać się czasowo to wieczorami będę tu zamieszczać dzienny jadłospis, co ćwiczyłam i w jeszcze nie określonych przez mnie odcinkach czasu efekty. Zmierzyłam się , zważyłam i liczę na efekty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy dzień z TL dobiega ku końcowi
![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, 2 jaja ugotowane na twardo, 2 kromki chleba razowego, zielona herbata II - banan, jabłko, 3 wafle ryżowe III - 0,5 woreczka kaszy jaglanej, filet z dorsza pieczony, 2 ogórki konserwowe, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV - serek wiejski ze świeżym ogórkiem Ćwiczenia: Skalpel E.Ch Abs Mel B Tabletkę łyknęłam przed obiadem i przed treningiem. No cóż, myślę, że nie jest źle ![]() ![]() P.S. Dziś pojawiła się nowa motywacja. Dostaliśmy zaproszenie na ślub, na początku maja. Już widzę się w sukience, która nie dość że będzie pasować idealnie do mojej nowej figury, to w końcu będzie to taka sukienka która będzie mi się podobać, i będę się w niej świetnie czuć, a nie taka, w którą się wcisnęłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzień drugi za mną.
W nocy bolała mnie głowa, nie wiem czy od jakiegoś składnika z tabletek, czy może powód był zupełnie inny, a dziś koło południa byłam strasznie klapnięta, jakaś taka zmęczona, oczy same mi się zamykały. Nie wiem czy to ma powiązanie z TL, zobaczymy jak się będę czuć w kolejne dni. Poza tym moje posiłki, które zawsze dojadałam do końca i czasem było mi mało, nagle zrobiły się jakieś za duże. Nie byłam dziś w stanie dojeść śniadania i obiadu, choć porcje były takie jak zawsze. Tabletki, czy może zakodowałam sobie coś w głowie? Zobaczymy ![]() Jadłospis; I - owsianka z bananem, z 2 łyżeczkami wiórków kokosowych i 1 łyżeczką miodu, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - dwie kromki chleba razowego z chudą wędliną i świeżym ogórkiem III - 0,5 woreczka kaszy jaglanej, plaster schabu duszonego, 2 ogórki konserwowe, zielona herbata IV - jabłko, zielona herbata V - jogurt naturalny, banan, 3 wafle ryżowe Ćwiczenia: Skalpel Abs Mel B pomachałam trochę hantelkami Generalnie czuję się dobrze i jestem pełna wiary, że to jest mój czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
3 dzień za mną
![]() Dziś nie zauważyłam żadnych dziwnych objawów ![]() ![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, jajecznica z trzech małych jajek, kromka chleba razowego, zielona herbata II - dwie kromki razowego z żółtym serem III - makaron ze szpinakiem i serem feta, zielona herbata IV - jogurt naturalny, banan Ćwiczenia: Trening E.Ch dla Detocell Academy plus pomachałam ciężarkami ![]() Jutro ze względu na to, że cały dzień spędzam na uczelni ćwiczeń nie będzie, a i jedzenie będzie że tak się wyrażę do kitu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak jak wspominałam wczoraj, dziś dzień bez ćwiczeń. Cały zalatany, w biegu, w stresie, bez chwili wytchnienia
Dzisiejszy jadłospis, wiem że mało, że nie tak, ale w weekendy na uczelni nie mam czasu inaczej: I - kanapka z chleba razowego z serkiem topionym, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - sałatka z kurczakiem, kawa z mlekiem i łyżeczką cukru III - makaron ze szpinakiem Nie zachwyca, mam nadzieję że jutro będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziś niedziela i szczerze to było ciężko. To już tradycja, że w wolne dziele jadę z moimi mężczyznami do moich rodziców na obiad
![]() ![]() ![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczka cukru, jogurt naturalny i płatki musli II - rosół z makaronem, udko kurczaka gotowane, 1 ogórek kiszony III - kawałek ciasta, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV - makaron ze szpinakiem Ćwiczenia: Dziś tylko Abs Mel b i pomachałam ciężarkami ![]() Jutro już normalny trening ![]() Generalnie po tabletkach czuję się dobrze, nie zauważyłam nic niepokojącego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziś zauważyłam, że piję o wiele więcej wody niż zwykle. I nie muszę się zmuszać- momentami tak mnie suszy że mogę wypić 0,5 l na jeden raz. Czyżby to zasługa TL? Do tego przy treningu o wiele bardziej się pocę...
![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, owsianka z jagodami, zielona herbata II - dwie kromki chleba razowego z chudą wędliną i ogórkiem świeżym III - miseczka zupy grochowej, kilka winogron IV - jabłko, 2 wafle ryżowe V - dwie kromki razowego z tuńczykiem, zielona herbata Ćwiczenia: Trening E. Ch. dla Detocell Academy, ciężarki, a do tego tańce z moim maluchem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ciężki dzień, jakieś przesilenie mnie łapie czy coś... mało energii i chęci, ale poćwiczone i jadłospis jako taki
![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, zielona herbata, jajecznica z dwóch jaj, dwie kromki chleba razowego ze świeżym ogórkiem II - jogurt naturalny, garść winogron III - kasza kuskus, pierś z kurczaka, buraczki, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV- 3 wafle ryżowe, zielona herbata Ćwiczenia: Skalpel, Abs, ciężarki Miejmy nadzieję, że jutro czeka mnie lepszy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zważyłam się rano, i co? a no wielkie nic- waga stoi , nawet nie drgnęła ... troszkę smuteczek, ale nie poddaję się i próbuję dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mimo, że waga taka sama dzień jakiś lepszy od poprzedniego, choć nie powiem, idealnie nie jest, no ale staram się
![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, jogurt naturalny, musli, 10 winogron II - kromka razowego z serkiem topionym, chudą wędliną i świeżym ogórkiem III - herbata zielona, zupa pomidorowa IV - omlet na ostro Ćwiczenia: Trening E. Ch. dla Detocell Academy i ciężarki Cóż, mogę więcej napisać? Lecimy dalej, nie przejmujemy się, że waga stoi, mam swój cel i chcę go osiągnąć i tego się trzymajmy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś dzień na nie i nie chce mi się :/ jakoś energii brak, do ćwiczeń musiałam się przekonać ale jak już zaczęłam to poszło z górki
![]() A do tego właśnie zgrzeszyłam kieliszkiem wina ![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, kromka razowego z wędliną II - dwie kromki razowego z pastą z łososia, 0,5 l wody kokosowej III - kuskus, mielony, ogórek konserwowy IV - winogrona sztuk 10 V - dwie kromki razowego z pastą z łososie Ćwiczenia: Skalpel wyzwanie Cóż więcej? Kolejny dzień za mną, kolejne przede mną- miejmy nadzieję lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dwie rzeczy, które mogę stwierdzić po tych kilku dniach łykania tabletek:
1. Pocę się przy ćwiczeniach okrutnie, dziś moje gatki do ćwiczeń były tak mokre jak nigdy 2. Od 3 dni jakiś czas po łyknięciu tabletki mam okropną zgagę :/ Jadłospis: I - dwie parówki (kupuję tylko takie 97%mięsa) i dwie kromki chleba razowego, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - trzy pieczone ziemniaki, krem z pieczarek, III - wafel ryżowy z masłem orzechowym, banan, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV - dwie kromki chleba razowego z pastą z łososia, pomarańcza Ćwiczenia: Trening E. Ch dla Detocell Academy |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ciężka sobota za mną.
Dziś bez ćwiczeń, każdemu należy się odpoczynek ![]() ![]() ![]() Co do mojego jedzenia. Nie stosuję żadnej diety, a jedynie staram się jeść dość zdrowo, unikam cukru, nie jem białego pieczywa, i co najważniejsze jem mniej niż kilka miesięcy temu. Trzymam się tej zasady już około 3 miesiące i się sprawdza. Wiem, że na żadnej typowej diecie bym nie wytrzymała ![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, jogurt naturalny, musli, banan II - jedna kromka chleba razowego, jedna parówka III - zupa kalafiorowa, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV - jedna kromka razowego chleba z kawałkiem pieczonego schabu V - dwie kromki chleba razowego z pastą z łososia (plus wspomniany wyżej drink) |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kolejny dzień za mną. I drugi dzień odpoczynku i regeneracji, a już jutro wracam do ćwiczeń.
Wczoraj było jednak bez zapowiadanego drinka. Padłam wykończona bez kolacji ![]() Jadłospis; I - trzy kromki razowego z pastą z łososia, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - wafel ryżowy z masłem orzechowym III- kasza gryczana z kawałkiem mięsa duszonego, dwa kawałki papryki konserwowej IV - banan, zielona herbata |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie trzeciego listka tabletek. Weszłam na wagę i niestety nadal stoi w miejscu
![]() Jadłospis: I - dwie kromki razowego z serem i ogórkiem świeżym, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - jogurt, pomarańcza III - dwa naleśniki z twarożkiem IV - kromka razowego z chudą wędliną Ćwiczenia: Trening E. Ch dla Detocell Academy , ciężarki |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziś mam dobry dzień. Może to dlatego, że się trochę porozpieszczałam, wybrałam sobie prezent na dzień kobiet i jakoś mi tak lepiej
![]() Jestem z siebie dumna bo zrobiłam dziś Killera E. Ch - pierwszy raz udało mi się zrobić cały ![]() ![]() A tak poza tym obudziłam się z okropnym wysypem na twarzy i dumam czy może to być związane z tymi tabletkami, nic nie zmieniałam w pielęgnacji twarzy, więc troszkę się martwię... Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, kromka chleba razowego, jajecznica z dwóch jaj II - jogurt naturalny, trzy wafle ryżowe III - miseczka krupniku IV - 4 placuszki z dżemem wiśniowym niskosłodzonym Ćwiczenia: Killer E. Ch |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dzień pełen energii
![]() ![]() Jadłospis: I - serek wiejski, kromka razowego z pasztetem (własna, domowa produkcja) i ogórkiem, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru II - grapefruit, 3 wafle ryżowe III - kasza gryczana, kawałek mięsa duszonego, surówka z kapusty kiszonej i marchewki, kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru IV - zielona herbata, dwie kromki razowego z pieczenią (własna produkcja) i dwa kawałki papryki Ćwiczenia: Killer |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dzień bez treningu, trochę relaksu i mały grzeszek w postaci kawałku tortu
![]() ![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, 1,5 jajka ugotowanego na twardo, kromka razowego II - kromka razowego i sałatka z tuńczyka (tuńczyk, papryka, kukurydza, ananas) III - miseczka kapuśniaku IV - kawałek tortu (produkcja domowa), kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru V - mandarynka Jutro zapowiada się okropnie zabiegany dzień, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Może zadam dziwne pytanie
![]() A jak u Ciebie z piciem wody? Wiesz, ja też jem praktycznie normalnie (tylko o ludzkich już teraz porach), mało ćwiczę (3razy w tygodniu po ok.40-50min) i mi waga ruszyła w dół, co prawda nie jakośtam spektakularnie, ale te 3kilo w dół poszło. Dlatego bardzo mnie dziwi, że u Ciebie waga póki co stoi, bo naprawdę jestem pod wrażeniem tego co ćwiczysz. Ja właśnie piję dużo wody (2 do 3litrów dziennie), może to to tak pomaga?
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Przybij pionę! Ja przy mojej półtorarocznej córze wiem, kiedy powinnam napełnić butelkę Młodej piciem, za to sama jak mi się uda to coś w międzyczasie łyknę
![]() Sama siebie wzięłam na sposób i na szafkach w kuchni stoi kufel (taki od piwa) napełniony wodą cały czas. Opróżniam właśnie w owym "międzyczasie" zawartość i dolewam. I tak no przynajmniej z 4 razy dziennie ![]() ![]()
Edytowane przez justyna8813 Czas edycji: 2015-03-06 o 11:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
#26 |
Zakorzenienie
|
Po krótkiej przerwie wracam
![]() ![]() ![]() Ale już dziś wszystko od rana wraca do normy, wieczorkiem planuję trening. Dziś rano się pomierzyłam .... I co? -3 cm w biodrach -1 cm w obwodzie uda Ważyć się będę w środę, choć wydaje mi się że waga nie ruszy, ale to chyba dla tego że ciało robi się bardziej zbite, tyłek się tak nie trzęsie, zaczynam czuć jakieś tam mięśnie, a wiadomo, że mięśnie są cięższe od tłuszczu, no ale zobaczymy, fajnie by było w końcu zobaczyć na wadze jakiś spadek |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy jadłospis:
I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, owsianka z bananem i odrobiną wiórków kokosowych II - dwie kromki razowego z żółtym serem i ogórkiem świeżym, zielona herbata III - kasza kuskus, plaster mięsa duszonego, dwa ogórki kiszone IV - ogórek świeży, mały śledź smażony Ćwiczenia: Godzina marszu na świeżym powietrzu Poprawiłam się z piciem wody- dziś dwa litry zaliczone ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
#29 |
Zakorzenienie
|
No dobra, króciutki wpis, bo czasu coś ostatnio malutko. mam ostatnio tyle na głowie, że ciężko mi się ogarnąć, ciężko znaleźć czas na ćwiczenia, a wiem że z czasem będzie tylko gorzej, ale staram się coś kombinować
![]() Jadłospis: I - kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru, jajecznica z dwóch jaj i kromka razowego, zielona herbata II - 3 wafle ryżowe z masłem orzechowym, banan III - miseczka zupy buraczkowej IV - kisiel z utartym jabłkiem V - jogurt naturalny (planowo) Ćwiczenia: Godzinka marszu Detocell Academy A jutro ważenie, niech ta waga w końcu się ruszy... |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Rano weszłam na wagę i jest aż -1 kg. Tyle czasu łykam, i w końcu coś drgnęło, ale szkoda, że tak mało, liczyłam, że będzie szło to jakoś szybicej. A u mnie od początku akcji dopiero -1 kg...
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.