|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wbudowane aplikacje Samsung Galaxy s3
Witam, od niedawna posiadam telefon Samsung Galaxy s3, wcześniej nie korzystałam z Androida, miałam stary telefon "cegłówkę" i zupełnie nie ogarniałam wszystkich bajerów związanych z androidem. Mój telefon przy zakupie miał wiele wbudowanych aplikacji, większość z nich zupełnie mnie nie interesuje i je wyłączyłam mimo ostrzeżeń, że ich wyłączenie możne spowodować problemy z innymi aplikacjami. Jak to jest? Myślę, że aplikacje które wyłączyłam nie mają nic wspólnego z systemem ale może jednak się mylę. Proszę o odpowiedź osób które się na tym znają. Wyłączone (nie mylić z usunięte bo tylko je wyłączyłam w ustawieniach) przeze mnie aplikacje:
cewe Fotoświat ChatOn Dropbox Plipboard SkyCash Nim je wyłączyłam poczytałam na internecie do czego służą i są mi całkowicie bezużyteczne, niestety nie znalazłam odpowiedzi czy można je usunąc bez szkód w systemie. Proszę o pomoc osób które się znają, dziewczyny, chłopacy a może TŻ którejś byłby w stanie odpowiedzieć na to pytanie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: wbudowane aplikacje Samsung Galaxy s3
Hej, ja jak mialam s3 to tez wsyztskie te aplikacje wylaczalam, przy s4 tez. i w ogole to nie wplynelo na dzialanie telefonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się da (system Ci pozwoli je usunąć) to będzie bez szkody dla systemu.
Sama usunęłam to Cewe fotoświat i nic się nie stało. A dropbox jest akurat fajny ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Mam sIII już jakiś czas i przyznam szczerze że nie wyłączyłam żadnej aplikacji mimo iż je nie używam to nie wpływają one znacząco na funkcjonalność telefonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Paulina z w-wskiej Pragi
|
Mam pytanie.
Jak skasowac loginy np. z przykladowej strony internetowego dziennika kiedy logowalam sie ja, i pozniej dalam kolezance. Jej login takze pozostal co mnie drazni... jak sie tego pozbyyc? ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Prosze o pomoc ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.