|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odpowiedni odcien blond :)
Witam wizazystki!
Mam taki problem. Farbuje od bardzo dawna wlosy farba Palette super jasny blond chyba- numeracja E20. Z czasem stwierdzilam, ze ten blond jest dla mnie za jasny. od tamtego momentu szukam odpowiedniej farby blond, ktora nie bylaby zbyt jasna ale tez nie za ciemna. skusilam sie na inny odcien, to byl jasny blond N7 rowniez palette... okazalo sie ze wlosy wyszly mi bardzo ciemne i nie o taki odcien mi chodzilo ![]() ![]() doradzcie mi jakis ladny odcien blondu, ktory nie bedzie wrecz bialy, badz podzielcie sie swoimi doswiadczeniami z farbowania na rozne odcienie blondu. Kolor, ktory mi sie podoba ma np Malgorzata Socha , jednak wiem ze ona ma naturalne wlosy ;/ Nie chce byc plastikowa blondynka ![]()
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: odpowiedni odcien blond :)
Włosy M. Sochy także mi się podobają i ogólnie jej uroda. A tak odbiegając od tematu, ja farbowałam włosy ok 20 lipca mam baleyage i odrost ciemny blond i tak się właśnie zastanawiam czy malować już teraz czy się wstrzymać i pomalować jakoś w listopadzie? 22 mam impreze i tak dumam właśnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Dot.: odpowiedni odcien blond :)
Zapraszam do poczytania
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.