|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Wózek JEDO BARTATINA ALU PLUS 3w1. Ma ktoś?? PROSZĘ O OPINIE :)
Witam mam pytanie do osób użytkujących wózeczek JEDO BARTATINA ALU PLUS 3w1. Wózek bardzo mi się podoba, ale wygląd to nie wszytsko i chciałabym poznać opinie na jego temat gdyż wygoda i bezpieczeństwo maluszka są najażniejsze.
Czy wózeczek ma dużą gondolę??-termin mam na listopad więc maluszek urodzi się na zimę,więc będzie potrzebne dużo miejsca ![]() Czy kółka są dobre?? Jak się prowadzi wózek?? Czy jest lekki czy ciężki?? Dużo miejsca zajmuje po złożeniu?? - czy zmieści się do bagażnika?? Jaka jest amortyzacja w wózku?? czy budka opuszcza się cicho ?? No i chciałabym poznać ogólną opinie co do tego wózka. Pytam Was bo sprzedawcą to nie wierze niektórzy są tacy że chcą wszystko wcisnąć i o co sie człowiek nie zapyta to zachwalają ![]() Jeśli umieściłąm wątek w złym miejscu przepraszam ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wózek JEDO BARTATINA ALU PLUS 3w1. Ma ktoś?? PROSZĘ O OPINIE :)
Może jedź do sklepu i zobacz go, dziewczyny niech doradzą, oczywiście, ale może lepiej samemu pooglądać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jedo ma ogolnie dobre opinie
![]() ja mam podobny wozek,http://www.roan.pl/index1.php?p=kol# amortyzacja rewelacyjna,koła radza sobie w kazdym terenie,gondola wielka ![]() ale jest ciezki jak diabli (mnie to akurat nie przeszkadza,nie musze go nosic),i po zlozeniu zajmuje sporo miejsca,do bagaznika sie miesci,ale to zalezy od samochodu ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja mam wózek Jedo, ale nie Bartatine, tylko ten ze skrętnymi kołami, więc co do kół się nie wypowiadam. Jeśli chodzi o resztę (a jest taka sama w Bartatinie jak i w moim, wózki różnią się tylko kołami w stelażu i chyba koszykiem) to mogę powiedzieć, że gondola jest super, bo jest duża i wygodna. Moja córka jeździła w niej do 6 mies. ostatnie miesiące w kombinezonie, bo akurat była zima. Budka cicho się składa, na pewno nie obudzi dziecka.
Spacerówka mniej mi się podoba, ale tak wizualnie, bo w zasadzie nie mam nic do zarzucenia jeśli chodzi o funkcjonalność. Duża regulacja oparcia, rozkłada się na płasko. Części z materiału można łatwo zdjąć i wyprać. Wózek nie jest najlżejszy (chociaż są cięższe) ale wygodnie się go prowadzi, nie czuć jego wagi. Dla mnie akurat waga nie ma wielkiego znaczenia, bo nie muszę go wynosić. Niestety jest duży po złożeniu, sporo miejsca zajmuje w bagażniku, ale to też zależy jaki kto ma bagażnik. Ja akurat mam dość spory, więc nie mam tego problemu, ale koleżanka, która też posiada ten model musi niestety demontować koła żeby się zmieścił, dlatego radzę sprawdzić przed kupnem wymiary złożonego wózka, bo przyznam, że nie wyobrażam sobie, żeby za każdym razem rozbierać wózek, gdy chcę gdzieś pojechać. Ale to tak na marginesie. Do wózka nie jest dołączona pompka, więc trzeba się osobno zaopatrzyć. Generalnie polecam ten wózek, u nas służy już 14 mies. i jak dotąd nie było żadnej awarii. Za chwilę będzie woził drugie dziecko i mam nadzieję, że przetrzyma jeszcze raz tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedzi
![]() Muszę wybrać się do sklepu i dokladnie obejrzeć wózeczek, bo narazie to tylko na zdjęciach go widziałam ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ten wózek, który wkleiłaś, tylko wersje ALU a nie plus
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A co sadzicie o wozku Elea Maxi Cosi? Czy ktos uzytkowal taki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
http://www.maxicosi.pl/product.php?id=1309
O ten wózek chodzi? Też się nim interesuje bo wygląda i składa się idealnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tak, wlasnie ten.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Obecnie to mój faworyt, ale jest strasznie mało opinii. Ponieważ to moje pierwsze dziecko, to nawet nie wiem co może być jego wadą a co zaletą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ma któraś wózek Jedo Fyn ja właśnie kupiłam używany ale mam problem ze ściągnięciem budki od gondoli ??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja mam. Musisz pod materiałem przycisnąć i wyciągnąć
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.