| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-10, 15:39 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: wrocław 
				 | Fryz for me ;)

No więc proszę o radę.. Czas na zmianę z moimi włosami   Myślałam coś o jakiś pasemkach albo pofarbowaniu spodu włośów.. Ale na jaki kolor? jakieś kawa z mlekiem czy coś w tym stylu  a o to moje fotki :/ Może jakieś inne propozycje fryzury dla mnie?  Aha! A chodzi mi o pasemka w stylu: Edytowane przez olcia9999 Czas edycji: 2005-11-11 o 16:21 | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 16:56 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dot.: Fryz for me ;)

ale masz fajna i bujna czuprynke ahh.. tez chcem by mi wlosy tak sie puszyly na czubku   jak to robisz? tapirujesz co cos?? 
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 17:35 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Super masz włoski.Co ty chcesz zmieniac? Moze kolor na jakąś czekoladke.a do tego pasemka w kolorze blond.I będzie bomba!   
				__________________ W życiu nie ma prób, od razu zaczyna się przedstawienie Marianne Faithfull | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 18:36 | #4 | 
| Raczkowanie | 

hihih mnie tez sie Twoje wloski podobaja....a jesli chodzi o pasemka to..

__________________ ...Prawdziwie kochasz tylko wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...   | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 20:49 | #5 | 
| Zadomowienie | 

fajniusia ta twoja fryzurka tes mi sie podobają te włoski puszyste na czubku    | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 21:45 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Śląsk :) 
				 | 

masz ładne zdrowe włoski fryzurka tez w porządku ja bym nic nie zmieniała    | 
|     |   | 
|  2005-11-10, 22:01 | #7 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ja stanowczo  odradzam na ciemnych włosach takie jasne kontrastowe pasma a`la borsuk ( jak na tej fotce). Bardzo nie podoba mi się coś takiego, i będę odradzać każdemu kto takich zapragnie   bo  nie widziałam jeszcze osoby która wyglądała by w czymś takim korzystnie. Dobrze coś takiego może wyglądać na wystylizowanych modelkach w wystylizowanych kontrastowych wnętrzach ,ale nie na ulicy.  Tak wogóle to masz świetne włosy ,zarówno fryzura jaki kolor. Jeżeli chcesz zmiany to poszłabym w stronę zmiany kształtu fryzurki, bo Twoje włosy wyglądają na bardzo gęste- duży potencjał   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-11-11, 13:57 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: wrocław 
				 | 

dzięki dziewczyny   jeśli chodzi o "włoski puszyste na czubku" to nic nie robie same jakoś tak się unoszą   a kolor pasemek właśnie nie chce żeby był tak strasznie kontrastowy.. myslałam o jakimś brązie czy coś   | 
|     |   | 
|  2005-11-11, 15:50 | #9 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

moze cos podobnego jak na tych fotkach     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.