Szukam Koleżanki Z Dawnych Lat!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-28, 19:21   #1
TOMKA
Raczkowanie

Smile

Szukam Koleżanki Z Dawnych Lat!!

Drogie Wizażanki pomyślałam sobie,że skoro jest nas tak dużo ,to może uda się odnależć koleżanki z dawnych lat, z którymi urwał nam się kontakt.
Ja chciałabym się skontaktować z Małgosią Ptaszyńską rocznik 1963 ,po mężu nie znam nazwiska mieszkała w Grudziądzu ul.Elblądzka / nie wiem czy dobrze napisałam nazwę ulicy/ Może wizażanki z Grudziądza mi pomogą?
TOMKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-02, 05:51   #2
CzarnyElf
Zakorzenienie

Urszula Szmit

Podbijam temat

Tez szukam przyjaciolki z dawnych lat.Pomimo ze ostatni kontakt mialysmy chyba z 6 lat temu(kontakt zerwany przez moja glupote)-chce ja odnalesc i odnowic kontakt,poniewaz ciagle mi sie sni.Ostatni adres zamieszkania WARSZAWA,Imie i nazwisko:Urszula Szmit,nie znam nazwiska po mezu-nie wiem nawet czy jest mezatka.Ula pracowala jako kelnerka w Wawie(niewiem co robi teraz-wiem ze chciala studiowac psychologie)-jest takze z urody zdumiewajaco podobna do Ani Przybylskiej(tej aktorki ze Zlotopolskich)czasami nawet proszono ja o autograf.

Prosze Warszawianki o kontakt(slowniki@go2.pl).

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2006-07-02 o 18:41 Powód: zmiana tytulu
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-02, 09:43   #3
Rusałka
Raczkowanie

Monika Goszczyńska

Super temat, ja proponuję wpisywac imię i nazwisko w temacie, tak będzie łatwiej wszystkim zainteresowanym. Ja szukam Moniki, nie wiem jak ma teraz na nazwisko. Chodziłyśmy razem do Studium na Elbląskiej w Warszawie. Monika mieszkała na Baleya i jest ruda. Rocznik 75.
Rusałka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-02, 18:40   #4
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dot.: Szukam Koleżanki Z Dawnych Lat!!

A ja mam taka propozycje-a mianowicie prosbe do Moderatora-moze by ten watek przykleic na samej gorze forum Spotkania Wizazanek-sa tam dziewczyny z roznych miast ktore chca sie spotkaci mysle ze watek bylby bardziej widoczny wlasnie tam i wieksza szansa na odnalezienie.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-03, 20:35   #5
OlaNaomi
Raczkowanie

TOMKA
Ja jestem z Grudziądza,ale niestety nie znam Twojej koleżankitzn pytałam się rodziców,rodziny i nikt jej nie zna,więc niestety ci nie pomogę.

Pozdrawiam
OlaNaomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-04, 14:13   #6
gocha06_75
Raczkowanie

GG do gocha06_75

Niby nas dużo, ale odzew na post słabiutki
Ja szukam raczej kolegi - w szkole średniej raczej mało było "koleżanek" (tzw. męska szkoła"). Nazywa się Dominik Lewszyk, mieszkał w Małomicach (lubuskie), studiował chyba w Zielonej Górze. Ciekawa jestem co u niego słychać. Pewnie żona ma z nim skaranie Boskie (był nieźle odjechany, w pozytywnym sensie ).
Jednego chłopaka z klasy już odnalazłam i pozbierałam trochę ploteczek o kilku kolejnych znajomych. Rozmawiać z nim to jak cofnąć się do czasów, w których problemów miałam ZNACZNIE MNIEJ! Też tak macie? Jak przestaje mi być dobrze uciekam myślami do czasów beztroskich, do wspomnień o fajnych ludziach, którzy kiedyś byli częścią mojego życia. Ładuję akumulatory. Ostatnio przeglądałam stare albumy i przypomniał mi się właśnie Dominik. Może dlatego, że przydałoby mi się teraz trochę jego luzu i poczucia humoru?

Pozdrawiam wizażanki (głównie bliskie memu sercu 30+)
gocha06_75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-05, 10:12   #7
juswydrz
Raczkowanie

A ja szukam dwóch koleżanek.
Jedna to Ania (nazwiska nie pamiętam) mieszkałyśmy razem w Akademiku UW w Warszawiw na ulicy Żwirki i Wigury. Ona studiowała nauki polityczne a ja chemię. Mieszkała w Busku Zdrój. Jak skończyłam studia to kontakt nam się urwała a fajna babka z niej była.
A druga to Ula chyba Kaliszewska (ale dobrze nie pamiętam). Studiowała na wydziale Chemii w Warszawie na UW rok wyżej odemnie. Mieszka w niedaleko Ostrołęki
Może pojawiają się na wizażu??
juswydrz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-07-14, 06:42   #8
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez juswydrz
A ja szukam dwóch koleżanek.
Jedna to Ania (nazwiska nie pamiętam) mieszkałyśmy razem w Akademiku UW w Warszawiw na ulicy Żwirki i Wigury. Ona studiowała nauki polityczne a ja chemię. Mieszkała w Busku Zdrój. Jak skończyłam studia to kontakt nam się urwała a fajna babka z niej była.
A druga to Ula chyba Kaliszewska (ale dobrze nie pamiętam). Studiowała na wydziale Chemii w Warszawie na UW rok wyżej odemnie. Mieszka w niedaleko Ostrołęki
Może pojawiają się na wizażu??
może mogłabym pomóc w poszukiwaniu tej Ani z Buska Zdroju tak się skłąda że mieszkam w Busku, ale postrzebowałabym jakiś dodatkowych informacji, nazwisko by mi wiele pomogło, może cokolwiek więcej pamiętasz, może ulica, cokolwiek

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 11:18   #9
juswydrz
Raczkowanie

wiem że jej mama i ojciec pracują w uzdrowisku a ma jeszcze młodszą od siebie siostrę, sporo młodszą. Nazwisko poszukam bo jestem teraz w pracy. Dziękuję za odzew )
juswydrz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-14, 12:38   #10
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juswydrz
wiem że jej mama i ojciec pracują w uzdrowisku a ma jeszcze młodszą od siebie siostrę, sporo młodszą. Nazwisko poszukam bo jestem teraz w pracy. Dziękuję za odzew )
moi rodzice pracują w sanatorium, może tata chociaż bedzie kojarzył nazwisko jej rodziców, nie wiesz może w jakim uzdrowisku, sanatorium pracowali, na jakim stanowisku?
Uzdrowiska i sanatoria w Busku: Górka, Włókniarz, Marconi, Radek, Wojskowy, Rafał, Krystyna, Zielona, Nida, może któreś Ci się kojarzy?
może udałoby mi się Ci pomóc

Stary 2006-07-16, 14:46   #11
Midi
Zakorzenienie

Dziewczyny, jest taki serwis internetowy www.szkolnelata.pl
Na razie nie ma tam za dużo użytkowników (ale i tak jest ich kilkanaście tysięcy). Zajrzyjcie, może znajdziecie Waszych znajomych, a w każdym razie możecie się same zarejestrować - może Was też ktoś szuka
Midi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-16, 19:09   #12
Stefani
Przyczajenie

GG do Stefani

Witajcie Kochani!
Może jest na forum ( lub bywa) absolwent Liceum Ekonomicznego w Iłowej ( k/Żar - Dolny Śląsk). Konkretnie rocznik 1987-1988. Kilka osób juz spotkałam, ale reszta się rozproszyła po Polsce ( a nawet świecie) - odezwijcie się - życie ucieka w przyśpieszonym tempie - Och.... ja miło by było nawiązać na nowo kontakt...
Stefani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-19, 05:51   #13
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl
moi rodzice pracują w sanatorium, może tata chociaż bedzie kojarzył nazwisko jej rodziców, nie wiesz może w jakim uzdrowisku, sanatorium pracowali, na jakim stanowisku?
Uzdrowiska i sanatoria w Busku: Górka, Włókniarz, Marconi, Radek, Wojskowy, Rafał, Krystyna, Zielona, Nida, może któreś Ci się kojarzy?
może udałoby mi się Ci pomóc
juswydrz czekam na jakiekolwiek info

Stary 2006-07-19, 09:50   #14
sharoon
Raczkowanie

Super wątek!!! Osobiście szukam Kasi Niedzielskiej, po mężu Miedzianowskiej ze Świdnicy, obecnie chyba zamieszkałej w Chełmie. Nie mam pojęcia, jak ją znależć. Jak się w ogóle szuka ludzi?
sharoon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-09, 19:15   #15
wersta
Zakorzenienie

szukam Oli Kałan 1981 mińsk maz.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-04, 12:44   #16
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juswydrz Pokaż wiadomość
juswydrz odkopuję wątek, bo zapomniałam o nim całkiem, ale widzę że Ty nie odpisałaś już w nim, ale jeśli chcesz, moge pomóc, przydałyby mi się nazwisko i ewentualnie miejsce pracy rodziców, nazwa sanatorium, lub gdzie ono się znajduje na jakiej ulicy chociaż i obiecuję pobawić się w detektywa
nawisko i nazwa sanatorium gdzie pracowali jej rodzice

Stary 2007-01-12, 14:46   #17
sky1980
Rozeznanie

Super watek!!!
Szukam kolezanki ze szkly sredniej Klaudia Leszczuk, mieszkala w Chorzowie (slask),ma siostre w Niemczech i jeszcze jedna mlodsza w Polsce.Ostatni raz widzialam ja 7 lat temu,nie wiem co i gdzie porabia.Przez moja glupote nasza przyjazn sie zakonczyla . Bardzo bym chciala ja odnalesc.Czy ktos mi moze pomoc?
sky1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 17:40   #18
Madziorek_80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gocha06_75 Pokaż wiadomość
Niby nas dużo, ale odzew na post słabiutki
Ja szukam raczej kolegi - w szkole średniej raczej mało było "koleżanek" (tzw. męska szkoła"). Nazywa się Dominik Lewszyk, mieszkał w Małomicach (lubuskie), studiował chyba w Zielonej Górze. Ciekawa jestem co u niego słychać. Pewnie żona ma z nim skaranie Boskie (był nieźle odjechany, w pozytywnym sensie ).
Jednego chłopaka z klasy już odnalazłam i pozbierałam trochę ploteczek o kilku kolejnych znajomych. Rozmawiać z nim to jak cofnąć się do czasów, w których problemów miałam ZNACZNIE MNIEJ! Też tak macie? Jak przestaje mi być dobrze uciekam myślami do czasów beztroskich, do wspomnień o fajnych ludziach, którzy kiedyś byli częścią mojego życia. Ładuję akumulatory. Ostatnio przeglądałam stare albumy i przypomniał mi się właśnie Dominik. Może dlatego, że przydałoby mi się teraz trochę jego luzu i poczucia humoru?

Pozdrawiam wizażanki (głównie bliskie memu sercu 30+)
Czesc Gosiu !!!
Dawno juz chialm odpisac ale na fgadu nie odpowiedalas ... tu siostra Dominika Jak chesz sie czegos dowiedizec to hcetnie popisze najlpeiej na facebooku magdalena lewszyk . Duzo sie dzialo i milo sluchac jak Ty tez uwazalas za pozytwnie zakreconego ...Ja wlasnie uciekam do czasow dziwcienstwa...:pro si:

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziorek_80 Pokaż wiadomość
Czesc Gosiu !!!
Dawno juz chialm odpisac ale na fgadu nie odpowiedalas ... tu siostra Dominika Jak chesz sie czegos dowiedizec to hcetnie popisze najlpeiej na facebooku magdalena lewszyk . Duzo sie dzialo i milo sluchac jak Ty tez uwazalas za pozytwnie zakreconego ...Ja wlasnie uciekam do czasow dziwcienstwa...:pro si:
Hej
Gosiu , nie nie ma zony ... wiecej na facebooku napisz magdalena lewszyk . chcialabym popisac .. Sorry ze tak pozno bo na gadu nie odpowiedalas.. pozno ,ale musialam sie zarejestrowac...
Madziorek_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 16:30   #19
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Fajny watek. Podpinam sie
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości