|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Szukam Koleżanki Z Dawnych Lat!!
Drogie Wizażanki pomyślałam sobie,że skoro jest nas tak dużo ,to może uda się odnależć koleżanki z dawnych lat, z którymi urwał nam się kontakt.
Ja chciałabym się skontaktować z Małgosią Ptaszyńską rocznik 1963 ,po mężu nie znam nazwiska mieszkała w Grudziądzu ul.Elblądzka / nie wiem czy dobrze napisałam nazwę ulicy/ Może wizażanki z Grudziądza mi pomogą? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Urszula Szmit
Podbijam temat
![]() Tez szukam przyjaciolki z dawnych lat.Pomimo ze ostatni kontakt mialysmy chyba z 6 lat temu(kontakt zerwany przez moja glupote)-chce ja odnalesc i odnowic kontakt,poniewaz ciagle mi sie sni.Ostatni adres zamieszkania WARSZAWA,Imie i nazwisko:Urszula Szmit,nie znam nazwiska po mezu-nie wiem nawet czy jest mezatka.Ula pracowala jako kelnerka w Wawie(niewiem co robi teraz-wiem ze chciala studiowac psychologie)-jest takze z urody zdumiewajaco podobna do Ani Przybylskiej(tej aktorki ze Zlotopolskich)czasami nawet proszono ja o autograf. Prosze Warszawianki o kontakt(slowniki@go2.pl). ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2006-07-02 o 18:41 Powód: zmiana tytulu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Monika Goszczyńska
Super temat, ja proponuję wpisywac imię i nazwisko w temacie, tak będzie łatwiej wszystkim zainteresowanym. Ja szukam Moniki, nie wiem jak ma teraz na nazwisko. Chodziłyśmy razem do Studium na Elbląskiej w Warszawie. Monika mieszkała na Baleya i jest ruda. Rocznik 75.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Koleżanki Z Dawnych Lat!!
A ja mam taka propozycje-a mianowicie prosbe do Moderatora-moze by ten watek przykleic na samej gorze forum Spotkania Wizazanek-sa tam dziewczyny z roznych miast ktore chca sie spotkaci mysle ze watek bylby bardziej widoczny wlasnie tam i wieksza szansa na odnalezienie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
TOMKA
Ja jestem z Grudziądza,ale niestety nie znam Twojej koleżanki ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Niby nas dużo, ale odzew na post słabiutki
![]() Ja szukam raczej kolegi - w szkole średniej raczej mało było "koleżanek" (tzw. męska szkoła"). Nazywa się Dominik Lewszyk, mieszkał w Małomicach (lubuskie), studiował chyba w Zielonej Górze. Ciekawa jestem co u niego słychać. Pewnie żona ma z nim skaranie Boskie (był nieźle odjechany, w pozytywnym sensie ![]() Jednego chłopaka z klasy już odnalazłam i pozbierałam trochę ploteczek o kilku kolejnych znajomych. Rozmawiać z nim to jak cofnąć się do czasów, w których problemów miałam ZNACZNIE MNIEJ! Też tak macie? Jak przestaje mi być dobrze uciekam myślami do czasów beztroskich, do wspomnień o fajnych ludziach, którzy kiedyś byli częścią mojego życia. Ładuję akumulatory. Ostatnio przeglądałam stare albumy i przypomniał mi się właśnie Dominik. Może dlatego, że przydałoby mi się teraz trochę jego luzu i poczucia humoru? Pozdrawiam wizażanki (głównie bliskie memu sercu 30+) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A ja szukam dwóch koleżanek.
Jedna to Ania (nazwiska nie pamiętam) mieszkałyśmy razem w Akademiku UW w Warszawiw na ulicy Żwirki i Wigury. Ona studiowała nauki polityczne a ja chemię. Mieszkała w Busku Zdrój. Jak skończyłam studia to kontakt nam się urwała a fajna babka z niej była. A druga to Ula chyba Kaliszewska (ale dobrze nie pamiętam). Studiowała na wydziale Chemii w Warszawie na UW rok wyżej odemnie. Mieszka w niedaleko Ostrołęki Może pojawiają się na wizażu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
wiem że jej mama i ojciec pracują w uzdrowisku a ma jeszcze młodszą od siebie siostrę, sporo młodszą. Nazwisko poszukam bo jestem teraz w pracy. Dziękuję za odzew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzdrowiska i sanatoria w Busku: Górka, Włókniarz, Marconi, Radek, Wojskowy, Rafał, Krystyna, Zielona, Nida, może któreś Ci się kojarzy? ![]() może udałoby mi się Ci pomóc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jest taki serwis internetowy www.szkolnelata.pl
Na razie nie ma tam za dużo użytkowników (ale i tak jest ich kilkanaście tysięcy). Zajrzyjcie, może znajdziecie Waszych znajomych, a w każdym razie możecie się same zarejestrować - może Was też ktoś szuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Witajcie Kochani!
Może jest na forum ( lub bywa) absolwent Liceum Ekonomicznego w Iłowej ( k/Żar - Dolny Śląsk). Konkretnie rocznik 1987-1988. Kilka osób juz spotkałam, ale reszta się rozproszyła po Polsce ( a nawet świecie) - odezwijcie się - życie ucieka w przyśpieszonym tempie - Och.... ja miło by było nawiązać na nowo kontakt... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Super wątek!!! Osobiście szukam Kasi Niedzielskiej, po mężu Miedzianowskiej ze Świdnicy, obecnie chyba zamieszkałej w Chełmie. Nie mam pojęcia, jak ją znależć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
szukam Oli Kałan 1981 mińsk maz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawisko i nazwa sanatorium gdzie pracowali jej rodzice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Super watek!!!
![]() Szukam kolezanki ze szkly sredniej Klaudia Leszczuk, mieszkala w Chorzowie (slask),ma siostre w Niemczech i jeszcze jedna mlodsza w Polsce.Ostatni raz widzialam ja 7 lat temu,nie wiem co i gdzie porabia.Przez moja glupote nasza przyjazn sie zakonczyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Dawno juz chialm odpisac ale na fgadu nie odpowiedalas ... tu siostra Dominika ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Gosiu , nie nie ma zony ... wiecej na facebooku napisz magdalena lewszyk . chcialabym popisac .. Sorry ze tak pozno bo na gadu nie odpowiedalas.. pozno ,ale musialam sie zarejestrowac... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Fajny watek. Podpinam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.