|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tuszyn Targowisko
Witam!
Chcę wybrać się do Tuszyna na zakupy do sklepu który otwieram w kwietniu. I mam pytanie czy znajdę gdzieś spis sklepów w którym można się tam zaopatrzyć?? Czy jako świeżak jadę kompletnie w ciemno?? Chyba, że polecacie coś innego? ![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tuszyn Targowisko
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tuszyn Targowisko
No, ale czego nie rozumiesz? Autorka otwiera swoj sklep w kwietniu, wiec juz terach chce jechac do Tuszyna po zaopatrzenie.
Autorko, tak to wyglada, pogoogluj sobie, znajdziesz wiecej info https://www.google.com/search?q=targ...ed=0CAgQ_AUoAw Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez Reign of light Czas edycji: 2015-03-18 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wystarczy sobie wyobrazic przecinki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
W pobliżu Tuszyna jest również bazar w Głuchowie.
Wszystko zależy jaki sklep otwierasz i na jaki towar się nastawiasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję.
Co prawda chciałam wiedzieć czy znajdę gdzieś listę/spis konkretnych sprzedawców u których można zrobić zakupy. Np. Kurtki jeansowe, spodnie. Przykro mi, że nie piszę po polsku. Bywa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Na Tuszynie nie byłam z 10lat, ale co nieco pamiętam. Nie znajdziesz tam listy sklepów, bo tam sklepów jako takich nie ma, to raczej duży bazarek, z różnymi wystawcami. Jednak dużo większy wybór bedziesz miała na pobliskim Ptaku w Rzgowie. Tam już informacje o firmach, które mają swoje boksy może znajdziesz. Na Ptaku byłam ostatnio i wybor dla osób chcących zaopatrzyć swoje sklepy jest przeogromny. Z tym, że odkąd pamiętam na Tuszynie ceny byly niższe niż na Ptaku (chociaż ceny hurtowe są bardzo konkurencyjne), jednak nie wiem czy to targowisko na Tuszynie w ogóle jeszcze funkcjonuje w takim stopniu jak kiedyś. Daleko z Tuszyna do Rzgowa nie jest, więc proponuje Ci najpierw zajrzeć na Tuszyn i się zorientować czy jest tam jakiś wybór (chyba, że masz info, że jest), a potem ewentualnie do Ptaka, bo w Ptaku zakupisz wszystko na 1000%.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.