|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny wstyd i nieśmiałość
Witajcie. Mam 22 lata i za sobą dwa dłuższe związki (jeden 2 lata, drugi 3). Po pewnej przerwie znalazłam osobę z którą jak na razie układa mi się bardzo dobrze. X pociąga mnie fizycznie i psychicznie. Dobrze się z nim czuję, wszystko gra. Problem zaczyna się w łóżku. Sytuacja jest wręcz kuriozalna. Ja jestem bardziej doświadczona od niego co powinno dać mi wielką pewność siebie, a tak wcale nie jest. Wspólnie stwierdziliśmy, że nie mamy nic przeciwko pieszczotom oralnym dlatego niebawem zaczniemy pewnie podejmować pierwsze kroki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Dziwny wstyd i nieśmiałość
Cytat:
Z poprzednimi też tak miałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tak. Było identycznie. Potrzebowałam troche czasu żeby się przełamać. Pierwsze podejścia były najtrudniejsze, później szło z górki. Nie rozumiem tego głównie ze względu na fakt ze mam doświadczenie i powinnam czuć się pewnie. Trudno jest mi wejść w temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wg mnie to normalne. nie wymagaj od siebie, że od razu rzucisz się na faceta i będziesz z nim uprawiać seks tj w filmach. sama napisałas, ze to przechodzi z czasem. małymi kroczkami i w koncu Twój opór zniknie. chyba, że tj wyżej jedna z nas napisała bije od niego chłod, czujesz, że nie jest on tak blisko Ciebie itp i podświadomie się bronisz.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A ja myślę, że to w sumie normalne, że na początku związku można nie czuć się zupełnie pewnie przy nowym partnerze, nie być zupełnie wyluzowanym i mieć pewne obawy... Jeżeli u Ciebie jest to tylko kwestia "na początku" to nie martwiłabym się zbytnio, bo na pewno z czasem będzie wam coraz lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.