|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z nowym płaszczem
Witam drogie panie i może panów jeśli sie takowi tu znajdą.
Otóz mam problem zakupiłem dzisiaj płaszcz i co sie okazało ze pachnie dosc nie przyjemnie jak by materiałem lub jak by leżał kilka dni w zamkniętym schowku bez powietrza.Niestety wyjść w czyms takim na miasto czy gdziekolwiek jest wstyd bo jak pisałem zapach jest dośc mocny. Pytanie czy jest jakis sposób by to usunąc nie licząc pralni chemicznej? Wiadomo przez pranie chemiczne płaszcz sie moze skurczyć tym bardziej nie chce go prać po 1 dniu. Dodam ze płaszcz jest z materiału 100% poliester jak to pisze na metce. Edytowane przez Szyszas Czas edycji: 2015-04-09 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z nowym płaszczem
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co o praniu mówi metka?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na razie sprobuj powiesic i wietrzyc na balkonie, to na pewno nie zaszkodzi a czasem wystarcza. Mozesz tez pojsc do sklepu z paragonem. To trencz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.