|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sandały męskie
Witam,
Piszę tutaj pierwszy raz, więc w razie czego proszę o wyrozumiałość. Myślę, że tutaj będzie dobre miejsce, żeby zapytać szczególnie dlatego, że to forum zajmują głównie Panie. Chodzi mi abyście doradzili mi jakie kupić sandały męskie do szkoły (na uczelnie wyższą), żeby do tego miejsca pasowały. Jeżeli macie pomysły na spodnie to też bardzo proszę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sandały męskie
Przeciez jest jeszcze zimno i spokojnie mozesz chodzic w zwyklych polbutach. A spodnie to dzinsy wystarcza. Dalej zalezy czy studiujesz techniczny kierunek wtedy spokojnie ludzie sa ubrani na sportowo i wszelkie sandaly ujda czy tez obowiazuje klasyka - w lecie cienkie dlugie spodnie i cienkie zamszowe polbuty.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że jest zimno ale ja już się rozglądam na przyszłość, nie długo będzie ciepło.
Nie obowiązują takie zasady ale chce dobrze wyglądać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Proponuję poszukać lepiej jakiś ładnych tenisówek bo sandały jak są fajne to sportowe.
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhh... Moim zdaniem facet nigdy nie będzie wyglądał dobrze w sandałach w miejscu innym, niż bliskie sąsiedztwo plaży.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Na upał coś musi być. A trekkingowe? Bo skórzane to raczej odpadają nie?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakies plocienne buty w stonowanym bezu do bezowych spodni powinny czy tez biale do bialych spodni powinny tworzyc w miare miejski nieplazowy styl. Cos w stylu tommy hilfiger czy vansy.
Edytowane przez Rena Czas edycji: 2015-03-22 o 20:29 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
szukałbym jakiś zamszowych lekkich półbutów
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mężczyzna w sandałach to tylko latem i tylko na plaży lub w jej sąsiedztwie. to samo dotyczy klapek i w pewnym wieku - krótkich spodenek.
wyższa uczelnia to nie plaża
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Czyli wychodzi, że kobiety mogą sobie ulżyć i nosić sandałki właściwie wszedzie a mężczyźni muszą się męczyć i musi im się pocić noga?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Do kostiumu w sytuacjach biznesowych kobiecie tez nie zawsze pasuja zbyt otwarte buty, aczkolwiek damskie sandaly na szpilce do opalonych nog i spodnicy do kolan bardziej przejda oficjalnych sytuacjach u pani niz krotkie spodenki i sandaly trekingowe rodem z decathlona czy inne scholle u pana. W strojach wieczorowych i na przyjecie kobieta w ogole moze pojsc w szpilkach z bez piet i palcow - pomalowe paznokcie bizuteria na butach czy w okol kostki, a facet ma do wyboru juz tylko polbuty. Ale nie panikuj - dobrej jakosci i niezbyt grube az tak nie mecza stopy.
Natomiast uczelnia bez przesady - jak np studiujesz informatyke i siedzisz w laboratorium komputerowym od rana do wieczora a do tego nie macie tam klimatyzacji, to spokojnie mozesz poluzowac, ubierzesz sie szykownie na sam egzamin czy randke z dziewczyna. |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
kompromis?
http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5...7p2431553.html http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5...7p2431567.html ![]() kika _____________ xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-06-01 o 13:41 Powód: link |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
A co myślicie o skórzanych sandałach i do tego jakieś eleganckie, dobrze dobrane spodnie ew. jeansy? Np.:
http://allegro.pl/wyprze-skorzane-me...034264549.html http://allegro.pl/meskie-sandaly-sko...046552300.html |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
one sa okropne.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
żadne mi się nie podobają.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.