|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyczka Plewiska
Niedawno przeprowadziłam się z innego województwa do Plewisk. Szukam porządnej kosmetyczki- fajnie gdyby była w samych Plewiskach albo chociaż w okolicach Grunwaldu?
Planuję zrobić paznokcie (naturalny dość krótki żel bez tipsa bo własne mam tragiczne) Oczyszczanie twarzy+ jakiś zabieg odświeżający rewitalizujący po zimie Przedłużanie rzęs (ale takie meeeega naturalne, chcę rzęsy mojej długości tylko zagęszczone bo z natury jestem blondyna, a teraz ciemna i dość mam codziennego malowania się ) Z góry dzięki
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: Kosmetyczka Plewiska
niezły optymizm, że ktoś z takiej wsi ci tutaj poradzi
![]() nie lepiej udać się do poznania?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyczka Plewiska lub POZNAŃ
Nie mieszkałam nigdy na wsi, niedawno przeprowadziłam się z miasta. A widzę wokół mnie 5 salonów kosmetycznych- w samych Plewiskach. To mnie zaskoczyło. Pomyślałam, że może ktoś z Plewisk tu się udziela i może jest w stanie polecić.
Zresztą napisałam w poście, że może być Poznań, najlepiej Grunwald. No, ale skoro muszę doprecyzować to zmieniam temat i pytanie: Poszukuję dobrej, sprawdzonej kosmetyczki do powyższych zabiegów. Najlepiej gdyby ktoś polecił z Plewisk, ale jeśli znacie jakąś z Poznania to oczywiście dojadę. Z góry dzięki...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.