|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Puder kryjąco-matujący pilnie poszukiwany
Witam,
Proszę o ratunek. Swego czasu używałam nieodżałowany L'oreal True Match (ten z pędzelkiem), był rewelacyjny, ale go wycofano. Przerzuciłam się na Bourjois Bio detox organic, gorszy, ale dawał radę. A teraz i to wycofano! Co teraz? Możecie polecić jakiś puder sypki, który by i krył i matowił, i był w bardzo jasnym kolorze? Czy może już nie mam wyjścia i musze się przerzucić na podkład + puder, ale wtedy jakie? Żeby były lekkie, bez efektu tapety, kryły i matowiły, i były w jasnym odcieniu... Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Puder kryjąco-matujący pilnie poszukiwany
ja używam transparentnego pudru z Pupa i bardzo sobie chwalę ( to z tych tańszych opcji ). No ale to transparentny więc koloru nie daje jeśli na tym Ci zależy.
Lubię też puder sypki Guerlain ale jest drogi.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A może MAC Studio Fix, to taki puder który kryje jak podkład i świetnie matuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajny i dość kryjący jest puder z clinique almost powder (puder w kamieniu). może być jeszcze bourjois healthy balance (też puder w kamieniu), z sypkich i kryjących to raczej nie znam - inglot ma fajne sypkie ale nie powiedziałabym, żeby były jakieś turbo kryjące
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A Pupa ile kosztuje "+" "-"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.