|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jakość butów venezia
Cześć. Postanowiłam założyć nowy wątek dotyczący butów tej firmy, ponieważ poprzedni wątek jest dość stary i być może coś się zmieniło. Więc powiedzcie mi jak jest z tymi butami? Jest wiele opinii negatywnych jak i pozytywnych. To jak z tymi butami ? I czy to prawda,że mamy 7 dni na zwrot towaru od daty zakupu w sklepie stacjonarnym ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakość butów venezia
O jakości butów niestety się nie wypowiem, ponieważ kupiłam ostatnio dopiero swoje pierwsze w tym sklepie.
Potwierdzam jednak, że jest tylko 7 dni na zwrot towaru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam buty zimowe z Venezii
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Koleżanki ostrzegały mnie przed zakupem w Venezii, ale się uparłam i mam: kozaki za 699 zł ze złotym drucikiem wmontowanym w płaski obcas... Nosiłam 3 dni - drucik urwał się w połowie. 2 tygodnie rozpatrzenie reklamacji, prosiłam o wymiane na ten sam fason, ale nowe obuwie - ok. Po 2 dniach ten sam problem... drucik urwał się... 2 tygodnie czekania. Prosiłam o zwrot pieniedzy. Teraz mam nowy fason, też z Venezii - póki co noszę 2 dzień i nic im nie jest - oby do wiosny
![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam kilka par butow z tej firmy i jestem naprawde zadowolona
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja mam w swojej szafie kilka par i noszą się świetnie. N igdy nie miałam problemów z ich butami. Z czasem, ponieważ niektóre z nich noszę już kilka sezonów, widac ślad czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Polecam!!! Extra sie noszą, mają super fasony no i gdy sa promocje tak jak teraz to mozna upolowac napradwe ffajne buty wfajneh cenie. Generaalnie naewet normalnie cena jest adekwatna do jakości. Ja nosze di jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja mam sporo butów z Venezii, od japonek, przez koturny, szpilki do kozaków i nie mam zastrzeżeń.
![]() moja mama z kolei reklamowała raz sandałki (odpadł jeden kwiatek), raz kozaki (w domu w normalnym świetle okazało się, że sporo różnią się od siebie kolorem skóry) i bez problemu rozpatrzyli reklamację, naprawili i od tamtej pory wszystko gra. ![]() ja jestem zadowolona, ale wiem, że jest sporo zażaleń jeśli chodzi o Venezię, mnie na szczęście nic przykrego nie spotkało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Różne są opinie inni mają miłe wspomnienia inni nie trzeba się samemu przekonać...
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Czy moge zwrocic buty w innej venezii niz tej w ktorej je kupilam?
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
kalineczka123 i papilio84 to nicki zajmujące się głównie reklamowaniem butów Venezia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam 3 pary obuwia z Venezii- dwa modele kozakow i jedne botki. Ze wszystkich zakupow jestem bardzo zadowolona i ani razu nie musialam reklamowaczwracac obuwia
![]() Pierwsze kupione wtym sklepie kozaki nosilam chyba przez 3 lata (jak na mnie to dlugo, bo bardzo niszcze buty, niestety)i dopiero po kolejnym wyjezdzie, na ktorym je "dobilam" musialam sie z nimi rozstac. Jedne na obcasie nosze od dobrych 2 albo 3 lat w kazda zime i mimo,ze zamek maja z tylu, po calosci lydki, to absolutnie nic sie z nimi nie dzieje. Wczesna jesienia kupilam tez botki i poki co jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
dream big
|
Mam co prawda jedną parę czarnych klasycznych zamszowych kozaków z Venezii i jestem zadowolona. Służą mi już 7 rok
![]() ![]() ![]() ![]()
who believe in the beauty of their dreams” Edytowane przez cherry pie Czas edycji: 2015-02-14 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
A ja widzę, że nic sie w Venezii nie zmieniło. Dalej mają beznadziejną jakość butów i dalej nie uznają reklamacji. Oderwała mi się skóra buta od podeszwy i nie uznali. Juz nawet nie reklamowałam podeszwy, która wciąż się rozwarstwiała i rozklejała. Na szczęście buty kupiłam z przeceny z 400 zł na 200 zł, ale to nie ma znaczenia. Więcej nie kupię butów w Venezii i nikomu nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja od lat kupuję buty głównie w Venezii, samych kozaków miałam kilkanaście par, a poza tym po kilka par szpilek i sandałów oraz jedne botki. Reklamowałam tylko dwa razy, raz odpadł element ozdobny od sandałów, raz rozchwiały się obcasy. Nie miałam żadnych problemów z reklamacją. Dziwią mnie negatywne opinie, ale może mam szczęście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Odradzam buty z Venezii. Rok temu, wiosną, kupiłam półbuty za ...430 zł
![]() ![]() papilio84 i kalineczka123, ile venezia Ci płaci za tę reklamę? Edytowane przez 201606201201 Czas edycji: 2015-07-05 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o buty firmy Venezia to niestety, ale nie mam dobrego zdania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie zaszkodzi spróbować. Też z takim nastawieniem (po wczytaniu się w fora) szłam do nich reklamować torebkę. Nie dość, że bez problemu zgłosiłam reklamację bez paragonu, to została rozpatrzona pomyślnie. Przyznam, że mnie zaskoczyli. Mimo wszystko nigdy nic więcej u nich nie kupię, bo torebka po paru miesiącach używania wyglądała jak co najmniej po dekadzie.
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Po przeczytaniu masy negatywnych komentarzy o reklamacji na forach stwierdziłam, że nie ma sensu nawet tam iść. Na zwrot kasy pewnie nie ma co liczyć, a nowa para takiego samego badziewia mi nie potrzebna. Nigdy u nich nic już nie kupię i będę wszystkim odradzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.