|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Jelenia Góra
A może by tak spotkanie w Jeleniej Górze?
Jestem ciekawa ile na wizażu jeleniogórznek, a może dziewczyn które akurat studjują w JG ![]() Pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jelenia Góra
ja jestem z jeleniej...tylko aktualnie przebywam glownie w opolu
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidze tego miasta...Nie moge sie w nim od 18 lat odnalezc
Wszystko jest tu takie szare, bezbarwne, nie ma zadnego zycia (przynajmniej dla mnie). Zdecydowanie nie czuje sie tu dobrze. Marzy mi sie od dziecka Gdansk, do ktorego mam nadzieje za rok wyjade...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
e tam...jeleni nie jest taka zla.....
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale jakos mnie nie przekonalas..
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja tymczasowo mieszkam w Jeleniej i jestem bardzo zadowolona
Przyjechałam tu 3 lata temu z paskudnego (wybaczcie, ale tak uważam) Wrocławia i niestety muszę tam wrócić za rok
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Z wieeeelka checia, naprawde, zamienilabym sie z Toba!! Ja na szczescie (miejmy nadzieje) za rok wyjezdzam stad!!!
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialabym studiowac na UG, chociaz wiem, ze jak to sie nie uda, to i tak znajde sposob na Gdansk
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku to nie było takie proste, na studia sie dostałam (podstępem wysłałam papiery
ale później ta przeprawa z rodzicami... W każdym razie już się przyzwyczaili, nawet czasami przyjadą. Tylko te telapanie się w pociągu po 11 godzin, masakra
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie studia..Dla mnie jak narazie jest to najwiekszy problem..Potem 2: mieszkanie. Ale wierze, ze mi sie uda!! Moj TZ jest z Gdanska i chce byc w koncu blisko niego, bo jak obie wiemy stamtad do Jeleniej jest spory kawalek
![]() ![]() Wroclaw-Gdansk: da sie przezyc. Ale jeszcze te przesiadki... |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
witam jeleniogórzanki
ja takze jestem z jeleniej, teraz mieszkam w poznaniu od 5 lat, a w przyszlym roku przeprowadzka do wroclawia, którego za bardzo nie lubię. Jelenią uwielbiam choć faktycznie życie nocne leży kulturalne z reszta tez, niestety musze przyznac ze jelenia robi się prowincją. ale za to mieszkania tu sa tanie hehe
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
witam. ja tez z jelonki..tymczasowo
w londynie... jelonke kocham chociaz robi sie juz tam kiszka..mimo wszystko uwielbiam tam wracac, patrzec na ukochane gory itp. pozdrawiam was jeleniogorzanki
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
A ja Jelenią uwielbiam choć tam nie mieszkam, ale bardzo bym chciała. To super miasto, pięknie położone-takie z duszą. A sama jestem ze Złotoryi-w sumie niedaleko.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest, ze zawsze gdy cos mamy, to patrzymy na innych. Hmm ja tak mam z Jelenia. Wiele osob twierdzi, ze miasto ma charakter,a ja jakos nie potrafie go dostrzec...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Jelenia jest ladnym miastem.Tylko malym i nic sie tam nie dzieje - kiedys sie tam wiecej dzialo...w lato duzo koncertow w jeleniej i okolicach a teraz nic...Ale uwazam,ze to jest fajne miasto,zeby przyjechac na urlop a nie tam mieszkac...
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
A ja kocham moją Jelenią Górę
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ja mieszkam w Jeleniej od 12 lat, mam 17.
I uwielbiam to miasto, tych ludzi, moją szkołę. Wszystko. |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jade do Jeleniej za tydzien na pare dni
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
To ciesz się.
Piękne miasto. |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
ja przepraszam, że tak się wtrące ...
Sorki ![]() ale na pewno jest tu ktoś z JG kto zna tam dobry zaufany salon piercingu chodiz mi dokąłdnie o kolczyk w wardze. na wątku nie odp. na to pytanie ;/ sorki za wtrącenie sie i z góry dziex ^^ |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pochodze z Jeleniej i przyznam szczerze, ze nie znam zadnego porzadnego salonu w JG. Ten na 1-maja (na przeciwko galerii) do zbyt sterylnych nie nalezy - warunki koszmarne wrecz podobno.
Na pocztowej niezle sobie licza za wykonanie uslugi. Ostatnio slyszalam,ze otworzyli nowy na 1-maja, na przeciwko wejscia z Garnizonu,wiec moze tam sprobuj? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Jelenia, Jelenia .. kochana Jelenia
łaaa .... Powiem szczerze, ze też nie przepadałam za poczciwą, starą jelenią, ale wyjechałam na rok do Wroca .. i niby na początku podobał mi się ten tłok, dużo ludzi .. i w ogóle wszystko wszędzie, duże sklepu (no .. bo przyznajcie, ale u nas tego nie ma) ale po roku stwierdzam, ze oddałabym wszystko żeby tu wrócić (hmm w zasadzie to co tydzień zjeżdżałam) .. .no ale ... za 2 tyg emigruję do Kopenhagi zobaczymy czy szybko przywieje mnie spowrotem do JG
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Margotka, dokladnie..Nawet w tym temacie mozna znalezc to,co pisalam wczesniej o Jeleniej - nuda, nieciekawie..Ale teraz, kiedy jestem sama w obcym miescie wiele bym dala by moc choc na kilka dni wrocic do mojej dziury!!! Nawet nie przypuszczalam, ze to kiedys powiem..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Wszystko jest tu takie szare, bezbarwne, nie ma zadnego zycia (przynajmniej dla mnie). Zdecydowanie nie czuje sie tu dobrze. Marzy mi sie od dziecka Gdansk, do ktorego mam nadzieje za rok wyjade...

ja takze jestem z jeleniej, teraz mieszkam w poznaniu od 5 lat, a w przyszlym roku przeprowadzka do wroclawia, którego za bardzo nie lubię. Jelenią uwielbiam choć faktycznie życie nocne leży
w londynie... jelonke kocham chociaz robi sie juz tam kiszka..mimo wszystko uwielbiam tam wracac, patrzec na ukochane gory itp. pozdrawiam was jeleniogorzanki