|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marzec - Galliano, BH, Malizia, Alice&Peter ...
Witam 
Bardziej zależy mi na większej wymiance Poszukuję Max Mara Zest & Musc, Diptyque`i zwłaszcza Dans L`eau i 34, Fueguie zwłaszcza niedost w Polsce, Dambrosia, Stella Rose Absolue, Elle Collector, Tresor MR, Gaiaca, Bvlgari Men, Bentley Intense for Men i zapachy z porzeczką, mandarynką niektóre kadzidła i drewna Poszukuję ciekawych książek o tematyce lotniczej, zwłaszcza lotnictwo wojskowe i o okrętach podwodnych Ciekawej biżuterii, zwłaszcza naszyjników, kolii, bransoletek, pierścionków Ciekawej pościeli, oczywiście nowej Na wymianę Galliano Parlez Moi Edycja Gold 70/80 - slodziak w klimatach Tresor Midnight Rose za cos super Korka cos nie moge odszukac, ale poszukam Malizia Primoboccio - owocowy-slodziak 50ml bez psika Dorzucam kosmetyki naturalne tylko testowane, swiezo otwarte Podklad Leaving Nature wazny do grudnia 2014, ale byl kontakt posredni z producentem i mozna go uzywac jeszcze do pol roku Spr, bo mam inny zapach, konsystencja ... bez zmian, dopiero co orwarty Balsam Skin Blossom dopiero co otwarty testowany, zuzycie znikome Tusz naturalny Marie W jak wyzej 2 flakoniki perfum organicznych Aniol Milosci i Aniol Sily odcien podkladu pozniej dopisze Khol brazowy Guerlain testowany Paletka 77 matowych cieni no name - kilka cieni raz potestowanych Annayake Hanami 30ml bez kilku ml - flakon Giorgio Beverly Hills Eau de Giorgio 80/90ml tester bez korka chlodne kwiaty flakon miniaturki S. Dali Rubylips miniaturka Hermes Rouge Alice&Peter Bloody Orange ok 22/30 flakon nisza odlewka L'artisan Poivre 10ml ciezko dost nisza za cos z niszy Za cos super moze oddam flakon Apart Aqua Tropical ok 35/50ml - owocowo-tropikalny zapach krem Verima Juvenil testowany krem Bielenda matujacy z ogorkiem testowany Frais Monde Orange&Cotton Flower - pomaranczowy slodziak za cos super ok niecale 15/30 korektor YR Sebo Vegetal kolor przetestowany na dloni, dla mnie za ciemny krem BB YR odcien jasny nowy, nieotwierany
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2015-03-16 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec - Galliano, BH, Malizia, Alice&Peter ...
Hej moze cos za khol guerlain
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Balsam Skin Blossom dopiero co otwarty testowany, zuzycie znikome Tusz naturalny Marie W jak wyzej miniaturki S. Dali Rubylips miniaturka Hermes Rouge krem Verima Juvenil testowany krem Bielenda matujacy z ogorkiem testowany
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
to NW 30 raczej ciemny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Poziomko, znajdziesz coś za Galliano?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=806298 ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Raczej nie. ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Allegorie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Allegorie?
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- A jakich szukasz? ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Z tych którymi mogłabym się rozstać to CK Eternity Moment 80/100ml ![]() A kolorówki tych firm nie posiadam ![]() Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-04-16 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Capri i paletka TF jest obecnie na aukcji, zobaczymy jak to sie zakonczy... trwalosc BB po otwarciu to 9 miesiecy niestety nie znam tych niszowców a wolałabym nie wymieniać się w ciemno |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.