![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień - wymienię EL, Versace, Bobbi Brown, MAC, Sephora :) Zapraszam :)
coś za double wear ecru
i żel do mycia twarzy lrp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Welcome to Jamrock
|
Dot.: Kwiecień - wymienię EL, Versace, Bobbi Brown, MAC, Sephora :) Zapraszam :)
Hey coś u mnie za:
- EL Double Wear 1W1 Bone - zostało 40 % i ew: - Bobbi Brown - zalotka (raz użyta) Pędzelek Hakuro H70 Eveline 8w1 - odżywka nowa z Twojej wish mam pędzelek, kulke do rozcierania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś za:
- EL Double Wear 1N1 Ecru (zostało ponad 80%) - Podkład Smashbox HD Light L4 bez korka, zostało 90% - Kultowy bronzer Honolulu by W7, widać dno, ale mega wydajny, starczy na wiele miesięcy - Krem silnie nawilżający Rexaline Hydra-Dose 50 ml (zostało ok 30) Eveline 8w1 - odżywka nowa Essi Bahama Mama 75%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
Kochana podoba mi się u CiebieEL Double Wear 1N1 Ecru
coś u mnie wybierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej mam jakies 15-20ml - JPG Classic oddam je za jakis inny zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - wymienię DW, Versace, Bobbi Brown, MAC, Givenchy, Rimmel, Zoeva, NYX
Dziękuję za zdjęcia. A co byś powiedziała na Ben Nye za EL kolor bone?
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- A BU- żel hialuronowy- zostało ok. 2,5 cm w butelce BU czarne mydło afrykańskie- mały ubytek na testy Pharmaceris- krem matujący, została połowa, ważność 07/2015. Nakrętka od podkładu Mogę oddać za glinkę i rzęsy. Daj znać ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mirki raczej nie oddam ,a Organzy mam tyle co na zdjęciu,ok.20ml ,ew.mogłabym odlać z drugiej flaszki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Wiesz co nie aż tak bardzo bo mój faworyt to vichy dermablend ale przetestowalabym EL DW.
Mogę oddać bransoletkę a'la Pandora paletę nyx stanik primark Fixer juz nie mam. Spodni jednak nie będę wymieniać bo schudła mi się i świetnie teraz leżą. Mogę dołożyć odsypke pudru Jadwiga do cery tłustej? Jak byś chciała. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2015-04-05 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Karolinko podobają mi się u ciebie poniższe rzeczy:
Versace Medusa Tester, 100 ml, zostało około 40 ml - Podkład Rimmel Lasting Finish Nude 200 Soft Beige, zostało 80 % - NYX Jumbo Eye Pencil Milk Lait - Nowy tusz do rzęs Douglas Endless Mini Mascara - Błyszczyk Rimmel Stay Glossy 3D - Red Carpet - Pomadka Rimmel Moisture Renew 200 Latino - Krem silnie nawilżający Rexaline Hydra-Dose 50 ml (zostało ok 30) - Marokańska czerwona glinka wulkaniczna, nowa 100gr Sally Hansen 260 (użyty 3 razy) Wosk do kominka Organique - Vanilla Mousse i Banana Sweets Odlewki: Michael Kors 10 ml Torebka kosztowała 169 zł, co mogłabyś wymienić z powyższych rzeczy za nią ?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ok, ja jestem za
![]() ![]() to czekam na info ![]()
![]() |
#14 | |
Welcome to Jamrock
|
najbardziej zalezy mi na el
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- mogłabym zaproponować taki układ: Cytat:
- EL Double Wear 1W1 Bone - zostało 40 % - żel do mycia twarzy La Roche Posay, for oily sensitive skin, zoastało 90% ( to jest ten z gamy effacalar? ![]() - Pędzelek Hakuro H70 ( w jakim jest stanie? ![]() - Bobbi Brown - zalotka (raz użyta) - Eveline 8w1 - odżywka nowa - Givenchy Le Vernis 09 - nowy Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-04-06 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Ok, super
![]() to te rzeczy napewno chce, jutro jeszcze dokladniej dogramy co i jak bo teraz tak wpadam na wizaz miedzy plackiem a jajkiem i ciezko sie skupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
U Ciebei podoba mi sie Versace Medusa Tester, 100 ml, zostało około 40 ml
ale jest go wiecej niż u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Interesują mnie podkłady (muszę pooglądać jeszcze swatche).
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Smashbox Studio Skin 1.1 - zostało 40% Błyszczyk Korres28 Konturówka NYX 835 Pinky Givenchy Le Vernis 09? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie bronzery już nie interesują. Sleek jest za ciemny. Zależy mi na EL.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() - Baza pod szminkę Guerlain KissKiss Liplift Guerlain - Kępki rzęs Ardell, nowe, Long Black - Pędzelki do zdobień paznokci Nowe, Sephora - Baza pod cienie MAC Medium - lakier: Zestaw Ciate - lakier: Formuła X z okruchami - lakier: Sally Hansen 260 (użyty 3 razy) - Pędzelek Hakuro H70 Zweryfikuj proszę czy wszystko dostępne i czy znajdziesz u mnie dostateczną ilość rzeczy za wszystkie ww. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
To teraz się tutaj wpiszę, bo widzę, że lakierowo chyba jakieś dokładki
![]() Podobają mi się: - Eveline 8w1 - odżywka - MAC Girl Trouble - Zoya Noir PixieDust - Givenchy Le Vernis 09 - Zestaw Ciate - Formuła X z okruchami - Zoya Arlo - Sally Hansen 260 - czy Sally ma podobny odcień do Givenchy? Bo jak tak to z Givenchy mogłabym zrezygnować ![]() - Pędzelek Hakuro H70 - Wosk do kominka Organique - Vanilla Mousse i Banana Sweets To będę czekać na odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Ok gdyby coś się zmieniło daj znać zawsze możemy jakoś modyfikować i targować się.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - wymienię DW, Versace, Bobbi Brown, MAC, Givenchy, Rimmel, Zoeva, NYX
musze popatrzec co mi tak zalega w szafce. U Ciebie podoba mi sie:
EL Double Wear (nie jestem pewna jeszcze który kolor, musiałabym jechac do drogerii i sprawdzic kolory) - żel do mycia twarzy La Roche Posay, for oily sensitive skin, zoastało 90% - Marokańska czerwona glinka wulkaniczna, nowa 100gr
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Super
![]() Zapraszam na priv w celu obgadania szczegolow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jedna Wizażanka Cię uprzedziła, a ze miala coś czego bardziej potrzebuję,to banana leci w świat.
A ten ecru jest dużo ciemniejszy od mojego EL? ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Jeśli ciemniejszy to dla mnie ok, musiałabym podjechać do douglasa lub sephory i sprawdzić. Jeśli poczekasz do wieczora? ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o ten pierwszy pierścionek to akurat w jego sprawie trwają obecnie negocjacje, do wieczora powinno się rozstrzygnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, zapomniałam odpisać
![]()
![]() |
#28 | |
Welcome to Jamrock
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
masz może zdjęcie Róż Rouge Bunny Rouge 036 Orpheline? bo nie wiem czy dobry odcień znalazłam w necie
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej Karolino
![]() niestety niczego dla siebie nie znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.